Dodaj do ulubionych

zmeczona psychicznie

26.01.14, 20:35
Jestem po pracy w potwornym stresie i bardzo chcialbym miec jakąs chwilę dla siebie. Czy jest jakaś szansa, że po wizycie u psychiatry dostanę zwolnienie lekarskie ? Kto mogłby mi podpowiedziec co mowic na takim spotkaniu . Nie ukrywam, to zwolnienie byłoby bardzo wskazane, tylko na dłuszczy okres, chcociaż miesięczy, ale nie wiem czy potrafie rozmawiac w cztery oczy o swoich problemach, to wydaje sie takie trudne
Obserwuj wątek
    • szaman.ka Re: zmeczona psychicznie 27.01.14, 00:49
      Jest taka szansa.Co masz mówić? Prawdę.Nie wiem co Ci dolega i jakie masz kłopoty więc trudno mi cokolwiek radzić.
    • paco_lopez Re: zmeczona psychicznie 27.01.14, 12:58
      koniecznie musisz do psychitry. moze do psychologa. niech to bedzie ktos z kim popracujesz nad stresem w robocie.
      • skrotdolata Re: zmeczona psychicznie 27.01.14, 20:15
        Postaram się, i tu i tu, nigdy za dużo pomocy. Tylko zwolnienie prawdopodobnie może wypisać tylko lekarz, czyli psychiatra.
    • nativeau Re: zmeczona psychicznie 28.01.14, 21:02
      tak, tylko lekarz (psychiatra moze wypisac. A z mowieniem prawdy to uwazaj, powiesz prawde i zwolnienia nie dostaniesz. Poradze ci: mow malo, panuj nad swoimi ruchami, poruszaj sie jak w melasie, patrz tepo w rog pokoju, nie reaguj szybko na ploecenia lekarza, ewentualnie spowodowane przez niego sytuacje. Miej klopoty z orientacja. Najlepiej porozmawiaj z jakims trzasnietym (np rencista) i podszkol sie emulujac jee zachowanie. Mowie jej a nie jego bo wiekrzosc trzasnietych osob to kobiety. A teraz chwila szczerosci: przyznaj ze pieniadze sa twoim podlozem zmeczenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka