a-nna 09.04.02, 22:36 co o nich sadzicie...bo wiem ze istnieja sama jestesm w takim ukladzie..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziwna Re: zwiazki netowe............ 09.04.02, 22:39 mowiac szczerze - nie znam nikogo, kto by w czyms takim wytrwal... w dodatku latwo sie pomylic a tak spytam - dobrze Ci w tym ukladzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: zwiazki netowe............ IP: *.wiml.waw.pl 10.04.02, 09:35 Wszystko zalezy od okolicznosci... Ja poznalam swojego meza przez przypadek i nie mielismy specjalnie szans na widywanie sie, na kolejne spotkanie, internet bardzo nam pomogl, mielismy kontakt staly, wiec ta chwila uchwycona "na zywo" nam nie umknela, a internet sluzyl moze nie tyle jako zrodlo poznawania siebie, co jako barometr wzajemnego zainteresowania, kazde wiedzialo, ze jak w poczcie jest haslo "maz wiadomosc" to cala sprawa sie kreci...a pozniej juz na zywo zaciesnialismy nasza znajomosc, by po jakims czasie stac sie szczesliwym malzenstwem. Nie wiem jak by to bylo, gdybym w ogole znala go tylko przez internet, pewnie wtedy latwiej o pomylke...a tak juz mialam jakis realny obraz osoby, z ktora rozmawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manitra Re: zwiazki netowe............ IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 10:38 Ja wlasnie tak teraz kogos poznalam :o) Najpierw przez net, pozniej bylo spotkanie w realu, bardzo udane i bez rozczarowan a w tej chwili kreci sie dalej - i w postach i w "face to face". I jest PYSZNIE !!! :o)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: zwiazki netowe............ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.02, 19:18 a ja od roku.Myslę,że to przeznaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ircówka Re: zwiazki netowe............ IP: *.popierdulka.pdi.net 14.04.02, 18:03 ja jestem z kims takim juz od dwoch lat, czasem w ten sposob mozna kogos bardziej poznac niz w realu, wiadomo to tez jest nieodzowne jak ma sie jakies powazne zamiary. uwazam ze to sposob poznania jak kazdy inny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madlaine Re: zwiazki netowe............ IP: *.pl / 10.1.2.* 14.04.02, 21:26 To zależy też od naszego nastawienia na takiego rodzaju znajomości. Ja poznałam kilku facetów, z jednym wyszło, była miła zabawa, ale ocean nas rozdzilił. Warto próbowac, miła zabawa, niewinny flirt, który ma szansę na rozwinięcie w realu, zależy to od nas samych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chelsie Re: zwiazki netowe............ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.02, 02:28 Poznałam Go rok temu.Było cudnie,ale intuicja popowiadała zupełnie inaczej.I co?Ano nie tak wiele.Podrywacz internetowy,kłamca,naciągacz...pozory cudowne- to wysokiej klasy specjalista.Uważajcie dziewczyny.. Odpowiedz Link Zgłoś
ekika Re: zwiazki netowe............ 15.04.02, 11:33 chelsie........ chyba Go znam.....Yahoo.ca??ha,ha,ha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allegra Re: zwiazki netowe............ IP: 212.244.106.* 15.04.02, 15:57 Ja też mam to za sobą. Poznałam wspaniałego faceta, bylismy razem 1,5 roku. Niestety, w tym czasie jego rozpadające się (kiedy sie poznaliśmy) małżeństwo zregenerowało się do tego stopnia, że nie potrafiłam żyć we trójkę.. Wątpię, czy jeszcze kiedyś spróbuje.. Odpowiedz Link Zgłoś