Dodaj do ulubionych

zwiazki netowe............

09.04.02, 22:36
co o nich sadzicie...bo wiem ze istnieja sama jestesm w takim ukladzie.....
Obserwuj wątek
    • dziwna Re: zwiazki netowe............ 09.04.02, 22:39
      mowiac szczerze - nie znam nikogo, kto by w czyms takim wytrwal... w dodatku
      latwo sie pomylic a tak spytam - dobrze Ci w tym ukladzie?
    • Gość: ann Re: zwiazki netowe............ IP: *.wiml.waw.pl 10.04.02, 09:35
      Wszystko zalezy od okolicznosci... Ja poznalam swojego meza przez przypadek i
      nie mielismy specjalnie szans na widywanie sie, na kolejne spotkanie, internet
      bardzo nam pomogl, mielismy kontakt staly, wiec ta chwila uchwycona "na zywo"
      nam nie umknela, a internet sluzyl moze nie tyle jako zrodlo poznawania siebie,
      co jako barometr wzajemnego zainteresowania, kazde wiedzialo, ze jak w poczcie
      jest haslo "maz wiadomosc" to cala sprawa sie kreci...a pozniej juz na zywo
      zaciesnialismy nasza znajomosc, by po jakims czasie stac sie szczesliwym
      malzenstwem. Nie wiem jak by to bylo, gdybym w ogole znala go tylko przez
      internet, pewnie wtedy latwiej o pomylke...a tak juz mialam jakis realny obraz
      osoby, z ktora rozmawiam...
      • Gość: Manitra Re: zwiazki netowe............ IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 10:38
        Ja wlasnie tak teraz kogos poznalam :o) Najpierw przez net, pozniej bylo
        spotkanie w realu, bardzo udane i bez rozczarowan a w tej chwili kreci sie
        dalej - i w postach i w "face to face". I jest PYSZNIE !!! :o))))))))
        • Gość: ela Re: zwiazki netowe............ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.02, 19:18
          a ja od roku.Myslę,że to przeznaczenie.
          • Gość: ircówka Re: zwiazki netowe............ IP: *.popierdulka.pdi.net 14.04.02, 18:03
            ja jestem z kims takim juz od dwoch lat, czasem w ten sposob mozna kogos
            bardziej poznac niz w realu, wiadomo to tez jest nieodzowne jak ma sie jakies
            powazne zamiary. uwazam ze to sposob poznania jak kazdy inny
            • Gość: madlaine Re: zwiazki netowe............ IP: *.pl / 10.1.2.* 14.04.02, 21:26
              To zależy też od naszego nastawienia na takiego rodzaju znajomości. Ja poznałam
              kilku facetów, z jednym wyszło, była miła zabawa, ale ocean nas rozdzilił.
              Warto próbowac, miła zabawa, niewinny flirt, który ma szansę na rozwinięcie w
              realu, zależy to od nas samych...
              • Gość: chelsie Re: zwiazki netowe............ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.02, 02:28
                Poznałam Go rok temu.Było cudnie,ale intuicja popowiadała zupełnie inaczej.I
                co?Ano nie tak wiele.Podrywacz internetowy,kłamca,naciągacz...pozory cudowne-
                to wysokiej klasy specjalista.Uważajcie dziewczyny..
                • ekika Re: zwiazki netowe............ 15.04.02, 11:33
                  chelsie........
                  chyba Go znam.....Yahoo.ca??ha,ha,ha.
    • Gość: Allegra Re: zwiazki netowe............ IP: 212.244.106.* 15.04.02, 15:57
      Ja też mam to za sobą. Poznałam wspaniałego faceta, bylismy razem 1,5 roku.
      Niestety, w tym czasie jego rozpadające się (kiedy sie poznaliśmy) małżeństwo
      zregenerowało się do tego stopnia, że nie potrafiłam żyć we trójkę.. Wątpię,
      czy jeszcze kiedyś spróbuje..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka