Dodaj do ulubionych

Glos kobiet

19.08.15, 14:11
Glos kobiet, tych ktore dostrzegaja potrzebe zmian, bedzie gromadzony we wrzesniu. To dobra okazja zeby sobie Warszawe tez zwiedzic, serdecznie wiec polecam paniom:

www.kongreskobiet.pl/pl-PL/news/show/rejestrujcie_sie_na_vii_kongres_kobiet
Obserwuj wątek
    • hansii Zakladajcie Partie ! 19.08.15, 15:26
      Nie rozpraszajcie sie - jak Kukiz...

Bo "jednostka niczym"... - jak mawial Miszcz Majakowski :)
      www.poezja.org/utwor-6219.html
      • feministkapl Re: Zakladajcie Partie ! 19.08.15, 16:06
        Do partii zglaszaja sie glownie partyjniacy - byla juz kiedys proba Gretkowskiej stworzenia takowej ale zrobila blad ze dopuscila do tego 'ambitnych' facetow - i wszystko runelo!

Kongres Kobiet swietnie sobie radzi bez statusu partii - kwoty szybciutko na Komorowskim wymogly kobietki, i raban robia w razie co choc jeszcze daleka droga, bo swiadomosc wciaz niska, ale jednakze w Europie sa najlepiej zorganizowana grupa kobieca. Moja ulubienica prof Sroda bardzo madrze w niej dziala - pomimo kilku mniej hlubnych postaci...

Natomiast czytam z rozbawieniem jak to sie tam lewica wlasnie wziela za fraki.... typowo!
        • hansii Femi... 19.08.15, 21:38
          Ty viesz, ze ja to Cie cenie...
          Ale Clarcia to byla mi i znicknela...
          A jusz jakis maly seksik byl na horyzoncie...

i jak tu ufac kobiecie ? :)
          • feministkapl Re: Femi... 19.08.15, 22:06
            to dobrze ze sie w watku dla kobiet zglaszasz tak ochoczo bo ja zamierzam zasugerowac kongresowi zeby przed sala konferencyjna ustawili szklane gabloty z napisami 'mizoginiczny jelop', 'stereotypowy burak', itp., po podaniu im namiaru do poniektorych by ich sprowadzili sobie i w takie ich wsadzili bo sie swietnie nadaja jako tak zatytuowane eksponaty - by ostrzec uczestnikow co sie i im moze przydarzyc jesli glupio beda gadac na okraglo.
            • hansii Femi... 19.08.15, 22:18
              to piekne - co piszesz...
              i pieknego nicka masz...

a jak u Ciebie z malym seksikiem ?
              - bo na duzy - to mnie nie stac...
              • feministkapl Hansi 19.08.15, 22:24
                otworz ty sobie tego linka z pierwszego wpisu - tam jest zdjecie z moja odpowiedzia!
                • hansii forever & never, femi... 19.08.15, 22:35
                  feministkapl napisała:
                  > otworz ty sobie tego linka z pierwszego wpisu - tam jest zdjecie z moja odpowiedzia!

never, femi...
                  zawsze polegam na kobiecie...
                  na jej umie i seksapealu...

ale zdjecie - to (bezwarunkowo) przyslij.
                  lubie widziec - co jest do przytulenia...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka