Dodaj do ulubionych

David Bowie, sp.

12.01.16, 23:51
Czy ma tu ktos cos do powiedzenia w zwiazku ze smiercia Davida Bowie? ..

Mnie, jak i wielu innym, towarzyszyl przez cale zycie zaskakujac nas - zszedl z tego swiata w sposob zaskakujacy rowniez.

Czyzby kolejny raz wplynal na percepcje wielu ludzi?

Jakie sa Wasze wrazenia?
Obserwuj wątek
    • hansii A Seweryn Krajewski nadal zyje. 13.01.16, 08:39
      feministkapl napisała:
      > Czy ma tu ktos cos do powiedzenia w zwiazku ze smiercia Davida Bowie? ..
      > Mnie, jak i wielu innym, towarzyszyl przez cale zycie zaskakujac nas
      - zszedl z tego swiata w sposob zaskakujacy rowniez.

A Seweryn Krajewski nadal zyje.
      (Bogu Dzieki)

I ma dzieci ! (te artystyczne)
      www.youtube.com/watch?v=yWUrgnIjClo
      Mnie, jak i wielu innym, towarzyszyl TEZ przez cale zycie
      - ostatnio przeniosl sie do USA.
      zobaczymy, czy bedzie nadal komponowal.

• feministkapl Re: A Seweryn Krajewski nadal zyje. 14.01.16, 04:13
        Nie dziwi mnie taka odpowiedz na tym forum.

To byl czlowiek jedyny w swoim rodzaju, niesamowicie kreatywny, ktory przez dziesieciolecia inspirowal miliony na calym swiecie - nawet gdy umieral.

Zalujcie ze nie znaliscie go!
        • hansii nie mozna poznac wszystkich... 14.01.16, 12:52
          feministkapl napisała:
          Zalujcie ze nie znaliscie go!

nie mozna poznac wszystkich...
          - ktorych by sie poznac chcialo...
          za to Seweryna poznalem...
          i odbylem dluzsza, niezapomniana rozmowe...
          • 1klementyna Re: nie mozna poznac wszystkich... 14.01.16, 13:29
            hansii napisał:

> nie mozna poznac wszystkich...
            > - ktorych by sie poznac chcialo...

Zdecydowanie. :-)

> za to Seweryna poznalem...
            > i odbylem dluzsza, niezapomniana rozmowe...

Seweryna nie poznałam, ale udało mi się poznać innych artystów, których bardzo cenię. O jednym z nich pisałam całkiem niedawno esej socjologiczny pt. " Artysta i jego wrażliwość w konfrontacji ze światem przeciętnym" i całkiem zgrabny tekst mi wyszedł. ;-)
          • feministkapl Re: nie mozna poznac wszystkich... 14.01.16, 13:34
            na glowe by wam pomoglo gdybyscie znali Bowie - nie znajac go zyliscie w ubostwie.
            • 1klementyna Re: nie mozna poznac wszystkich... 14.01.16, 14:02
              Ty twierdzisz, że go znałaś, ale efektów nie widać.:D

A gdzie go poznałaś, pochwal się?

Nie rozumiem, dlaczego już tyle lat przebywasz na tym forum z tak marnymi istotami, jakimi jesteśmy. For w internecie dostatek i pewnie z "elitarnym" towarzystwem też znajdziesz, jak dobrze poszukasz.
              • feministkapl Re: nie mozna poznac wszystkich... 14.01.16, 14:10
                Zeby was oswiecic boscie ciemni jak wegiel kamienny. Ty szczegolnie!

Wiec podziekuj ladnie. ... i nie pisz do ani o mnie, zapamietaj to wreszcie!

• 1klementyna Re: nie mozna poznac wszystkich... 14.01.16, 14:16
                  Nauczyciel piszący o uczniach, że są kiepscy, jest takim samym nauczycielem.:D
                  • feministkapl Re: nie mozna poznac wszystkich... 14.01.16, 14:25
                    ciebie to nawet gdyby za glowe wzial i o tablice nia walil to niczego by nie nauczyl!

.. bo co ty myslisz ze ty wlasnie tu, kolejny raz, udowadniasz?

Bowiego posluchaj sobie zamiast, i wreszcie zrelaksuj:

www.youtube.com/watch?v=9G4jnaznUoQ
                    • 1klementyna Re: nie mozna poznac wszystkich... 15.01.16, 11:32
                      Myślę, że gdybyś Ty w odpowiednim czasie pomyślała o leczeniu swojej głowy, to takich głupot byś nie wypisywała tutaj i nigdzie indziej.
                      • feministkapl Re: nie mozna poznac wszystkich... 15.01.16, 12:22
                        Znowu guza tu poszukujesz psychopatko?

A paszla won!
                      • duchswiety6 Re: nie mozna poznac wszystkich... 15.01.16, 12:56
                        1klementyna napisał(a):

> Myślę, że gdybyś Ty w odpowiednim czasie pomyślała o leczeniu swojej głowy, to
                        > takich głupot byś nie wypisywała tutaj i nigdzie indziej.

Jeżeli to do mnie
                        Przypominam Ci śmieciu,że to nie ja cierpię na psychopatię,osobowość wieloraką ( wielonikowość )
                        homoseksualizm,zaburzenie tożsamości płciowej i rozdwojenie jaźni co zobaczyłam tu na necie bardzo wyraźnie i jeszcze ktoś projektował na mnie swoje skrzywienia.
                        Jeżeli ja jestem chora to co powiecie o sobie nsamych i osobach o których tu pisałam?

Nic dziwnego,że spotykając takich na swojej drodze popada się w depreche i nie chce sie przebywać w jednym miejscu z takimi psycholami.

Dziwne to?
                        • 1klementyna Re: nie mozna poznac wszystkich... 15.01.16, 14:14
                          To było do Feministki, bo takie głupoty wypisuje, że aż nie pasuje w jej wieku.;-)

Patrz na drzewko, a będziesz wiedziała, kto do kogo kieruje post.
                          • feministkapl Re: nie mozna poznac wszystkich... 15.01.16, 19:21
                            A ty dobrze sie temu przyjrzyj:

wyborcza.pl/1,75478,19480021,sejm-przeglosowal-ustawe-inwigilacyjna-na-nic-apele-opozycji.html?disableRedirects=true

I ZROZUM!
                            • duchswiety6 Re: nie mozna poznac wszystkich... 15.01.16, 19:29
                              feministkapl napisała:

> A ty dobrze sie temu przyjrzyj:
                              >
                              > wyborcza.pl/1,75478,19480021,sejm-przeglosowal-ustawe-inwigilacyjna-na-nic-apele-opozycji.html?disableRedirects=true
                              >
                              > I ZROZUM!

No to jednego trupa już mają :)))

bucha cha cha.

Feministka ale według mnie to idzie w dobrym kierunku,bo prędzej czy później ( a myślę,że prędzej ) coś piertolnie jak będą tak robić ha ha ha.

Nic tym nie zdziałasz podsyłając takie smaczki :D

Pewne jest jedno - ja już nie istnieję - kwestia tylko fizyczności.....

ZROZUM!!!
                              • duchswiety6 Re: nie mozna poznac wszystkich... 15.01.16, 19:31
                                duchswiety6 napisał(a):

> ZROZUM!!!

Towarzystwo asekuracji i adoracji :)))

a policja razem z całym rządem TERAZ to mnie może w dooopę pocałować i łożyć na moje dzieci jak mnie braknie - zdaje się za dużo osób wie i patrzy bucha cha cha cha.
                                • feministkapl Re: nie mozna poznac wszystkich... 15.01.16, 19:46
                                  Zycze ci, zebys sie nie zdziwila gdy ci kadegorycznie oswiadcza ze lozyc na ciebie nie zamierzaja.

Wiec, powodzenia!
                                  • duchswiety6 Re: nie mozna poznac wszystkich... 15.01.16, 19:51
                                    feministkapl napisała:

> Zycze ci, zebys sie nie zdziwila gdy ci kadegorycznie oswiadcza ze lozyc na cie
                                    > bie nie zamierzaja.
                                    >
                                    > Wiec, powodzenia!

Biedna sprzedajna feministko - zdaje się,że nie rozumiesz jak i tamci.
                                    Myślałam,że jesteś bardziej kumata. he he
                                    Napiszę jeszcze raz i dobitnie :))) Mnie już nie ma :)))
                                    Kwestia tylko fizyczności - zamknął mnie w czubkach we więzieniu to i tak niczego nie zmieni :)))
                                    Zabiją - zrobią przysługę,bo ja i tak już NIE ŻYJĘ dzieki takim śmieciom.
                                    • feministkapl Re: nie mozna poznac wszystkich... 15.01.16, 20:07
                                      W dziwny sposob te swoje myslenie mi zwykle przekazujesz - uraganiem, ublizaniem, wyzwiskami, itp. !

To tak na maginesie.

A moja tobie zyczenie jest takie ze, zebys wreszcie zalapala czym jest zycie w dzisiejszym swiecie - bo uraganie na niego jedynie, i wszystkim wokol, do nikad cie prowadzi.

Pora wstac z tego barlogu w ktorym sie z taka luboscia taplasz, i cos zdecytdowac nareszcie!

Do roboty!
                                      • duchswiety6 Re: nie mozna poznac wszystkich... 15.01.16, 20:12
                                        feministkapl napisała:

> W dziwny sposob te swoje myslenie mi zwykle przekazujesz - uraganiem, ublizanie
                                        > m, wyzwiskami, itp. !
                                        >
                                        > To tak na maginesie.
                                        >
                                        > A moja tobie zyczenie jest takie ze, zebys wreszcie zalapala czym jest zycie w
                                        > dzisiejszym swiecie - bo uraganie na niego jedynie, i wszystkim wokol, do nikad
                                        > cie prowadzi.
                                        >
                                        Wyobraź sobie,że podobni Tobie pokazali mi czym jest ZYCIE NA TYM ŚWIECIE na samym starcie i to tak bardzo,że mi sie go odechciało.
                                        Więc bujaj odwłok trolu za 2,50
            • hansii muzyke Bowie, to znamy od dziesiecioleci, dziewcze 14.01.16, 14:46
              ale skoro piszesz, ze go znalas, to zapodaj - gdzie go osobiscie poznalas ?

Bo ja Seweryna to poznalem po jednym z koncertow w Warszawie...
              Dawno to bylo...
          • duchswiety6 Re: nie mozna poznac wszystkich... 15.01.16, 08:27
            he he czytając tego posta - jaki mój umysł jest zjepany.
            Pierwsze skojarzenie z Sewerynem? Film do której napisał utwór - główny bohater Jan Serce ( Kazimierz Kaczor ) który jest wierną kopią wizualną mojego ojczyma.Postura,rysy twarzy nawet kużwa kolor oczu :D Bardziej podobny jak jego potomstwo.
            Dopiero dalej skojarzenia - perypetie kawalera ( do tego utwór "Najpiękniejsza" i "Przemija uroda w nas" :D ) szukającego swojej lady i dalej ..... niejaki Pan Słomka :)) smutny z powodu utraty żony z 50m2 kawalerką na Katowickiej he he :)
            • feministkapl Re: nie mozna poznac wszystkich... 15.01.16, 12:37
              Tak, to ciekawe ilez to sie ludziom skojarzyc moze z pytaniem:

'Czy ma tu ktos cos do powiedzenia w zwiazku ze smiercia Davida Bowie? ..'

• feniks_4 Re: David Bowie, sp. 14.01.16, 13:03
      www.youtube.com/watch?v=y-JqH1M4Ya8

Lazarus ? David Bowie

Spójrz tutaj, jestem w niebie
      Noszę blizny, które nie mogą być widziane
      Przeżywam tragedię, nikt mi jej nie odbierze
      Wszyscy mnie teraz znają

Spójrz tutaj, człowieku, jestem w niebezpieczeństwie
      Nie mam już nic do stracenia
      Jestem tak wysoko, że kręci mi się od tego w głowie
      Upuściłem telefon na sam dół

Czyż to nie jest tak bardzo w moim stylu?

Gdy dotarłem do Nowego Jorku
      Żyłem jak król
      Potem wydałem wszystkie pieniądze
      Rozglądałem się za twoim tyłkiem

Po mojemu, albo wcale
      Wiesz dobrze, że będę wolny
      Dokładnie jak ten drozd

Oh będę wolny
      Dokładnie jak ten drozd
      Oh będę wolny
      • feministkapl Re: David Bowie, sp. 14.01.16, 13:32
        ;) ;) ;) !!
    • duchswiety6 Re: David Bowie, sp. 15.01.16, 12:57
      feministkapl napisała:

>
      > Czyzby kolejny raz wplynal na percepcje wielu ludzi?
      >
      > Jakie sa Wasze wrazenia?
    • duchswiety6 Re: David Bowie, sp. 15.01.16, 20:18
      a po tym co mi zafundowali tamci z MP nic już NIE JEST W STANIE zmienić mojego postrzegania TEGO,DZISIEJSZEGO ŚWIATA :)))

Ale mam nadzieję,że he he obudzą sie pewne osoby i zrozumieją,że są pewne granice,których sie nie przekracza - nawet za 2,50 :D
      to nie ja sie obawiam bucha cha cha zemsty.
      Zreszta juz płacą - przyklejeniem do monitoru i ciągłą kontrola czy żyję bucha cha cha.
      I co wymyślą?
      Ano gó...,bo ja nie jestem na sprzedaż ani moje PRIV.
    • duchswiety6 Re: David Bowie, sp. 15.01.16, 20:20
      I jeszcze jedno - mam powody aby narzekać myslę,że większe jak inni.Mam powody aby nie chcieć przebywać w jednym miejscu ze sprzedajnymi śmieciami,którym wydaje się,że za $ mogą wszystko

doprawdy?

bucha cha cha cha.
    • duchswiety6 Re: David Bowie, sp. 15.01.16, 20:21
      ale masz rację - wzięłam się za sprzątanie syfu po sobie.
      • feministkapl Re: David Bowie, sp. 15.01.16, 20:29
        A co mnie to obchodzi?!
        • duchswiety6 Re: David Bowie, sp. 15.01.16, 20:35
          feministkapl napisała:

> A co mnie to obchodzi?!

pepiem świata sie czujesz?

bucha cha cha

pisałam niejednokrotnie,że śledzą mnie po IP i nie tylko - mogli zmanipulkowac moich bliskich/kupić
          Ale ze mną ni da rady.
          Musiałabym widzieć sens - faceci to zwykłe ch u je kobiet nie lubię,dzieci okazały sie śmieci itp. itd.
          bucha cha cha
          I tyle wyszło z eksperymentu.
          Do tego doświadczenia od małego :))
          Nie ma tutaj nic co by mnie trzymało.
          Ale nie oczekuje,że ktoś to zrozumie,musiałby byc mną lub posiadać minimum empatii :))
          • feministkapl Re: David Bowie, sp. 15.01.16, 20:43
            No i co z tego?!

• duchswiety6 Re: David Bowie, sp. 15.01.16, 20:52
              feministkapl napisała:

> No i co z tego?!
              >
              ano nic - ale zabawne jak pertraktują bucha cha cha
              • feministkapl Re: David Bowie, sp. 15.01.16, 21:08
                Zycze by ci rownie bucha cha cha bylo gdy cie policja na oczach dzieci z domu wyprowadzac bedzie za wypisywanie glupot w internecie!
                • duchswiety6 Re: David Bowie, sp. 15.01.16, 21:27
                  feministkapl napisała:

> Zycze by ci rownie bucha cha cha bylo gdy cie policja na oczach dzieci z domu w
                  > yprowadzac bedzie

i myślisz,że tam mi przywrócą chęć do życia?
                  No to raz jeszcze bucha cha cha cha.
                  • feministkapl Re: David Bowie, sp. 15.01.16, 21:35
                    Nie. Mysle ze tak ci pysk zamkna wreszcie.
                    • duchswiety6 Re: David Bowie, sp. 15.01.16, 21:37
                      feministkapl napisała:

> Nie. Mysle ze tak ci pysk zamkna wreszcie.

Przynajmniej w jednym sie zgadzamy

dobranoc
    • duchswiety6 Re: David Bowie, sp. 15.01.16, 21:39
      i ŻYCZYMY :D
      • feministkapl Re: David Bowie, sp. 15.01.16, 21:48
        Tak jest wiolciu. Tego wlasnie ci zycze!
    • duchswiety6 Re: David Bowie, sp. 15.01.16, 22:57
      i jeszcze jedno - życzliwi ludzie drobnymi manipulacjami uświadomili mi,że moje dzieci to śmieci.Skoro byli na tyle mądrzy no to teraz niech je chowają he he
      Ja mam na to wywalone.
      Tak jak napisałaś niech wiedzą w jakim świecie żyją he he.
      A ja przynajmniej nie mam wyrzutów sumienia.
      • feministkapl Re: David Bowie, sp. 15.01.16, 23:37
        a co to nas obchodzi?!!!
        • duchswiety6 Re: David Bowie, sp. 16.01.16, 02:00
          feministkapl napisała:

> a co to nas obchodzi?!!!

skarbie pisałam Ci już nie jesteś pępkiem świata :))

Ktoś kto wyjepał moją priv,ktoś kto grzebał w mojej przeszłości REALNIE ktoś kto zainstalował podsłuch itp. bzdury musiał wiedzieć co robi jak i to że ruszył moich znajomych i rodzinę - przyjęłam to jako gwałt na sobie po raz enty i nikt ani nic tego nie zmieni :)))

i czepianie się mojej seksualności jest śmieszne każdy robi co lubi,a o gustach się nie dyskutuje.
          Po raz któryś to napiszę,bo zdaje się,że nie dociera.

a tak na marginesie kto mnie sprzedał?

Oczywiście facet - no bo kto mógłby inny?

podpisała ta z wyepaną p i z d ą przez raka jak i mózgiem :D

Kogoś zdaje się to obchodzi skoro posunął się do w/w no to niech patrzy i gratuluje sobie kreatywności.
          Prosiłam kilka lat żeby mi dali spokój KILKA K U R W A LAT i jak grochem o ścianę,a teraz jak rozjepali mi życie zdrowie to sobie mogą nawet modły do boga składać - mam dość śmieci z którymi muszę? istnieć na tej planecie.
          I napiszę raz jeszcze - jeżeli jakiemuś debilowi się wydaje że rzuci mi parę groszy po tym co mi zafundowali i sądzi,że będę happy to jest naprawdę debil i myśli jak dziecko.
          Milczałam całe życie,a teraz mam wyjepane na to czy komuś się podoba co piszę czy nie.
          Jeżeli komuś władza i kasa mózg zjepała to leczenie :))
          A tak po za tym na co idą podatników pieniądze?
          Na zabawy przygłupich rządzących he he.
          Szkoda,że rodacy nie mają tej świadomości.
          Mnie już nie ma ale osoby odpowiedzialne zapłacą za to :))) jak i Ci wszyscy którzy mi coś zrobili.

• duchswiety6 Re: David Bowie, sp. 16.01.16, 02:04
      i nie upilnują mnie - mimo,że jestem na celowniku jak bóg mi świadkiem nie upilnują he he
      • duchswiety6 Re: David Bowie, sp. 16.01.16, 07:18
        a o statut materialny dzieci pomysłodawcy ( jepane polskie pasożyty w rządzie ) już odgórnie będą MUSIELI he he zadbać - przecież czymś będą musieli pysk eksowi zamknąć :D

• duchswiety6 Re: David Bowie, sp. 18.01.16, 08:35
      www.youtube.com/watch?v=rK3FfvcSGpM
      :D:D:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka