24.02.17, 15:29
Jak traktuje cię mizoginow? Mnie zloszcza, ale nie bardzo umiem bronić się przed nimi, przed lekceważeniem z ich strony.
Obserwuj wątek
    • mona.blue Re: Mizoginia 24.02.17, 21:21
      Miało być traktujecie. Albo jak się powinno ich traktować? I czy jest w ogóle sposób, żeby się obronić przed cudzym lekceważeniem?
    • ilquad Re: Mizoginia 26.02.17, 02:28
      Miłe kobiety nie spotykają mizoginów. Mizoginia to jest reakcja na rozkapryszone, roszczeniowo nastawione księżniczki.
      • 7ja2 Re: Mizoginia 26.02.17, 06:49
        A moim zdaniem mizoginia jest niezalezna od tego jakie kobiety spotyka się na swojej drodze. To jest wewnętrzna postawa która jest chyba zakorzeniona jeszcze w relacji z matką. Nie wiem jak zachowywać się wśród mizoginow bo oni zrobią wszystko żeby zdeprecjonowac wartość kobiety. Stwarzają wokół siebie mur nie do pokonania. Chyba należałoby im współczuć ale mnie drażnią.
    • apersona Re: Mizoginia 26.02.17, 20:34
      daj jakieś przykłady mizoginistycznego zachowania
      • mona.blue Re: Mizoginia 26.02.17, 21:04
        Brak szacunku dla kobiet, przy jednoczesnym szanowaniu mężczyzn, uważanie kobiet za głupie, niewarte zainteresowania.
    • perfum Famofilia / kobieciarstwo 27.02.17, 11:17
      mona.blue napisała:
      > Jak traktuje cię mizoginow? Mnie zloszcza, ale nie bardzo umiem bronić się prze
      > d nimi, przed lekceważeniem z ich strony.

skad ty takich bierzesz ?
      - w zyciu takich nie widzialem.
      zawsze musialem gonic famofilow / kobieciarzy z mojego otoczenia
      - bo nie lubie konkurencji w dostepie do kobiet...
      • mona.blue Re: Famofilia / kobieciarstwo 27.02.17, 12:10
        Mam wujka mizogina, ale poza nim też właściwie nie mam kontaktu z mizoginami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka