mona.blue 24.02.17, 15:29 Jak traktuje cię mizoginow? Mnie zloszcza, ale nie bardzo umiem bronić się przed nimi, przed lekceważeniem z ich strony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mona.blue Re: Mizoginia 24.02.17, 21:21 Miało być traktujecie. Albo jak się powinno ich traktować? I czy jest w ogóle sposób, żeby się obronić przed cudzym lekceważeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
ilquad Re: Mizoginia 26.02.17, 02:28 Miłe kobiety nie spotykają mizoginów. Mizoginia to jest reakcja na rozkapryszone, roszczeniowo nastawione księżniczki. Odpowiedz Link Zgłoś
7ja2 Re: Mizoginia 26.02.17, 06:49 A moim zdaniem mizoginia jest niezalezna od tego jakie kobiety spotyka się na swojej drodze. To jest wewnętrzna postawa która jest chyba zakorzeniona jeszcze w relacji z matką. Nie wiem jak zachowywać się wśród mizoginow bo oni zrobią wszystko żeby zdeprecjonowac wartość kobiety. Stwarzają wokół siebie mur nie do pokonania. Chyba należałoby im współczuć ale mnie drażnią. Odpowiedz Link Zgłoś
apersona Re: Mizoginia 26.02.17, 20:34 daj jakieś przykłady mizoginistycznego zachowania Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Mizoginia 26.02.17, 21:04 Brak szacunku dla kobiet, przy jednoczesnym szanowaniu mężczyzn, uważanie kobiet za głupie, niewarte zainteresowania. Odpowiedz Link Zgłoś
perfum Famofilia / kobieciarstwo 27.02.17, 11:17 mona.blue napisała: > Jak traktuje cię mizoginow? Mnie zloszcza, ale nie bardzo umiem bronić się prze > d nimi, przed lekceważeniem z ich strony. skad ty takich bierzesz ? - w zyciu takich nie widzialem. zawsze musialem gonic famofilow / kobieciarzy z mojego otoczenia - bo nie lubie konkurencji w dostepie do kobiet... Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Famofilia / kobieciarstwo 27.02.17, 12:10 Mam wujka mizogina, ale poza nim też właściwie nie mam kontaktu z mizoginami. Odpowiedz Link Zgłoś