aaleksiss 24.06.18, 16:41 mnie Monia wywołałaś ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaleksiss Re: Po,co 24.06.18, 17:26 rozumiem. Próbujesz diagnozować czyjeś emocje, uczucia ale sama ich nie masz. Rok temu pisałam, że dzieciom dzieje się krzywda. Brawo - tylko ciekawość. Jesteście żałośni. Odpowiedz Link Zgłoś
aaleksiss Re: Po,co 24.06.18, 17:28 Możecie mi jeszcze wpuścić gładką gadkę o nieprzystosowaniu czy współczuciu. Jak kiedyś znajdę wolną chwilę to może poczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Po,co 24.06.18, 21:27 aaleksiss napisała: > rozumiem. Próbujesz diagnozować czyjeś emocje, uczucia ale sama ich nie masz. Mam swoje emocje i uczucia. > Rok temu pisałam, że dzieciom dzieje się krzywda. > Brawo - tylko ciekawość. > Jesteście żałośni. Ktoś Ci już tutaj pisał, że my oprócz rad nie możemy Ci nijak pomoc. Jak to sobie wyobrażasz? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio W POCO - bylem wczoraj. po co ? 24.06.18, 19:10 - po elektryczny czajnik i po szczotke do zamiatania balkonu. www.poco.de/standorte/poco-einrichtungsmarkt-augsburg Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Po,co 24.06.18, 21:00 aaleksiss napisała: > mnie Monia wywołałaś ? Jak to Cię wywolalam? Odpowiedz Link Zgłoś