mona.blue 09.08.18, 20:49 Co jest u Was wyzej: miłość czy wolność? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaleksiss77 Re: Hierarchia wartosci 09.08.18, 20:54 biorąc pod uwagę śmieciu, że kopulacja została tak ładnie nazwana to oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Hierarchia wartosci 09.08.18, 21:09 Mam do ciebie też mówić smieciu? Odpowiedz Link Zgłoś
aaleksiss77 Re: Hierarchia wartosci 09.08.18, 21:10 A wszystko, co było jeszcze dobre we mnie splugawiło to ku...sko z portalu Multipasko pisząc do mnie, że rak wyżarł mi nie tylko pizdę ale i mózg. Straciłam zdrowie, kilka lat życia, dzieci i teraz mam wyjebane na miłość he he. Bo był to oczywiście facet przebrany za kobietę. I pojechał mi gdy prosiłam o litość dla kogoś kogo kochałam. Był moim pierwowzorem. A tak na marginesie nie dorżnięta monia jesteś ? ciągle kręcisz sie koło jednego tematu Odpowiedz Link Zgłoś
ada_ww Re: Hierarchia wartosci 09.08.18, 21:23 To tak jakbys spytala kawa, czy cukierek i dawala mozliwosc wyboru jednego. Ja chce kawe z cukierkiem Odpowiedz Link Zgłoś
aaleksiss77 Re: Hierarchia wartosci 09.08.18, 21:26 wyczytana na necie, dzisiaj definicja miłości : 3 319 755. megamocny 2018-08-09 (16:55) wejscie drewnianego tygrysa! dziewczyny lubia braz jeden 18 latek nie wytrzymal dorwal 14 latke w krzaki kolo bloku i wychrobotal za duzo brazowego cialka wokol 3 319 756. megamocny 2018-08-09 (16:56) wejscie drewnianego tygrysa! nagrzala mu sie pala 3 319 757. angierski 2018-08-09 (17:10) ty bys tez tak zrobil Odpowiedz Link Zgłoś
ada_ww Re: Hierarchia wartosci 09.08.18, 21:28 Tak ta zacna para zcyfrowala, zzerojedynkowala milosc od do? hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
aaleksiss77 Re: Hierarchia wartosci 09.08.18, 21:37 u nas basik upał tez nie odpuszcza. dobrze, ze mam balkon. wieczorem, rano chłodno. Jeszcze na jutro na 10 jestem umówiona pod jobcenter z moim kuzynkiem. ale nie miał jakoś oporów moralnych. zresztą, co kas. prosiłam dzisiaj adwokata o dane jego adwokata. ciekawa jestem jak sie wytłumaczy sąd na to ma skoro zyje z socjalu. kuzynka mi mówiła, że ma znajoma w jugenamcie ale nie chce ruszac. boję się, że ja zabiora i juz ich w ogóle nawet ku... nie zobaczę. chce mi się wyc. siedze tutaj sama w większości i chce mi sie wyc. zobacz ile czasu mi dzieciom spie.... gdybym wiedziała że ujdzie mi to na sucho połamałabym ch...a w pizdu. Odpowiedz Link Zgłoś
aaleksiss77 Re: Hierarchia wartosci 09.08.18, 22:00 tłumaczysz faceta, co mu dolega ? przytul i pocałuj jeszcze :D Odpowiedz Link Zgłoś
ada_ww Re: Hierarchia wartosci 09.08.18, 22:04 aaleksiss77 napisał(a): > tłumaczysz faceta, co mu dolega ? przytul i pocałuj jeszcze :D Jak go odpowiednio terapeutyzujesz, to nie potrzebuje on moich pocalunkow:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aaleksiss77 Re: Hierarchia wartosci 09.08.18, 22:12 i tu się właśnie zaczyna i kończy miłość baj Odpowiedz Link Zgłoś
aaleksiss77 Re: Hierarchia wartosci 09.08.18, 22:29 a jeżeli ci brakuje ch...a do dupy pod ręką to droga wolna kogo to interesuje. co nie znaczy że ktoś chce. Monia nie dorżnięta zadaje pytania jak nastolatka he he he i ciągle marzy o księciu tym jedynym bucha cha cha cha cha cha Odpowiedz Link Zgłoś
ada_ww Re: Hierarchia wartosci 09.08.18, 23:29 Nie brakuje, nie martw sie, a na koniec mojego parszywego wieczoru wspomne tylko o larwie, ktora cuchniala dupa w drogerii, czyli w sklepie kosmetycznym, a czemu, to twoje zadanie domowe na dzisiejszy wieczor Dusiu:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaleksiss77 Re: Hierarchia wartosci 09.08.18, 23:42 kogo interesuje Twoje naprowadzanie, zagadki. Jesteś tylko zwykłym śmieciem, który ma w poważaniu krzywdę dzieci. Nikim więcej - masz rebus na dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
ada_ww Re: Hierarchia wartosci 09.08.18, 23:46 Zanim ostatecznie powiem dzis dobranoc, zakomunikuje, ze pisze do Ciebie tak, jak zasugerowal mi Herakles:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaleksiss77 Re: Hierarchia wartosci 10.08.18, 06:28 możesz mnie znaleźć jak ktoś tu pisał. IP i dostawca poda moje dane. Zresztą nie ukrywam sie bo i po co ? Jak prokurator odmówi to wszystko jest tylko kwestią ceny przy chęciach. Odpowiedz Link Zgłoś
ada_ww Re: Hierarchia wartosci 10.08.18, 06:34 Dusiu, alez coz Ci moga zrobic? Jedyne, co moga, to zablokowac ci IP i nr komputera za trollowanie, a jak do tej pory tego nie zrobili, to juz raczej nie zrobia:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaleksiss77 Re: Hierarchia wartosci 10.08.18, 07:23 ja tam trolla ścigę, bo czemu nie ? Mam motywację. Odpowiedz Link Zgłoś
aaleksiss77 Re: Hierarchia wartosci 10.08.18, 07:37 mogę być śmieciem,ku..., ścierwem i co kto se tam jeszcze domaluje ale nie wyżarta pi... i mózg. Zbyt wielką traumą jest choroba nowotworowa i depresja. Moi koledzy tez myśleli,ze mogą, moja matka, eks też.Jakże bardzo sie mylili. Z prawdziwa satysfakcją pójdę i opowiem jak eks przekręcił państwo niemieckie na kasę, z prawdziwa przyjemnością opowiedziałam kierownikowi przytułku co nieco z mojego dzieciństwa. Bez poczucia winy, że komuś robię krzywe. To nie krzywda to odwet. Mam prawo żyć w spokoju :D Natura zawsze wszystko wyrównuje. Eks przekroczył prędkość, mandat przyszedł na adres w Polsce. I tak się złożyło, ze miałam wyjazd do Berlina. Pech normalnie pech, bo nawet bym nie wiedziała - he he. Zobaczymy jak oni sobie teraz poradzą :D Odpowiedz Link Zgłoś
ada_ww Re: Hierarchia wartosci 09.08.18, 23:43 Kiedys, calkiem niedawno przewijalysmy z ciotka Marusia papiery siedzac. Byla taka jedna (nie napisze, czy to byla larwa czy nie), co chodzila te papiery zbierac i miala dupe na wysokosci naszych nosow. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
aaleksiss77 Re: Hierarchia wartosci 10.08.18, 07:47 i nie jestem żadna dusia srusia czy kwiatuszkiem Odpowiedz Link Zgłoś
aaleksiss77 Re: Hierarchia wartosci 10.08.18, 09:23 a tamte trollisko dalej śni, ze może bez konsekwencji obrażać :D Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Hierarchia wartosci 10.08.18, 14:58 Nie mozesz się jakoś pozbyć tego 'imbecyla i larwy' z Twojego życia? Odpowiedz Link Zgłoś