Dodaj do ulubionych

Hierarchia wartosci

09.08.18, 20:49
Co jest u Was wyzej: miłość czy wolność?
Obserwuj wątek
    • aaleksiss77 Re: Hierarchia wartosci 09.08.18, 20:54
      biorąc pod uwagę śmieciu, że kopulacja została tak ładnie nazwana to oczywiste.
      • mona.blue Re: Hierarchia wartosci 09.08.18, 21:09
        Mam do ciebie też mówić smieciu?
      • aaleksiss77 Re: Hierarchia wartosci 09.08.18, 21:10
        A wszystko, co było jeszcze dobre we mnie splugawiło to ku...sko z portalu Multipasko pisząc do mnie, że rak wyżarł mi nie tylko pizdę ale i mózg. Straciłam zdrowie, kilka lat życia, dzieci i teraz mam wyjebane na miłość he he. Bo był to oczywiście facet przebrany za kobietę. I pojechał mi gdy prosiłam o litość dla kogoś kogo kochałam. Był moim pierwowzorem.
        A tak na marginesie nie dorżnięta monia jesteś ? ciągle kręcisz sie koło jednego tematu
    • ada_ww Re: Hierarchia wartosci 09.08.18, 21:23
      To tak jakbys spytala kawa, czy cukierek i dawala mozliwosc wyboru jednego. Ja chce kawe z cukierkiem
    • aaleksiss77 Re: Hierarchia wartosci 09.08.18, 21:26
      wyczytana na necie, dzisiaj definicja miłości :
      3 319 755. megamocny 2018-08-09 (16:55) wejscie drewnianego tygrysa!
      dziewczyny lubia braz
      jeden 18 latek nie wytrzymal dorwal 14 latke w krzaki kolo bloku i wychrobotal
      za duzo brazowego cialka wokol

3 319 756. megamocny 2018-08-09 (16:56) wejscie drewnianego tygrysa!

nagrzala mu sie pala
      3 319 757. angierski 2018-08-09 (17:10)
      ty bys tez tak zrobil
      • ada_ww Re: Hierarchia wartosci 09.08.18, 21:28
        Tak ta zacna para zcyfrowala, zzerojedynkowala milosc od do? hahaha
        • aaleksiss77 Re: Hierarchia wartosci 09.08.18, 21:37
          u nas basik upał tez nie odpuszcza. dobrze, ze mam balkon. wieczorem, rano chłodno. Jeszcze na jutro na 10 jestem umówiona pod jobcenter z moim kuzynkiem. ale nie miał jakoś oporów moralnych. zresztą, co kas. prosiłam dzisiaj adwokata o dane jego adwokata. ciekawa jestem jak sie wytłumaczy sąd na to ma skoro zyje z socjalu. kuzynka mi mówiła, że ma znajoma w jugenamcie ale nie chce ruszac. boję się, że ja zabiora i juz ich w ogóle nawet ku... nie zobaczę. chce mi się wyc. siedze tutaj sama w większości i chce mi sie wyc. zobacz ile czasu mi dzieciom spie.... gdybym wiedziała że ujdzie mi to na sucho połamałabym ch...a w pizdu.
          • aaleksiss77 Re: Hierarchia wartosci 09.08.18, 21:43
            to nie miało byc tutaj :D
    • aaleksiss77 Re: Hierarchia wartosci 09.08.18, 22:00
      tłumaczysz faceta, co mu dolega ? przytul i pocałuj jeszcze :D
      • ada_ww Re: Hierarchia wartosci 09.08.18, 22:04
        aaleksiss77 napisał(a):

> tłumaczysz faceta, co mu dolega ? przytul i pocałuj jeszcze :D

Jak go odpowiednio terapeutyzujesz, to nie potrzebuje on moich pocalunkow:))))))))))
        • aaleksiss77 Re: Hierarchia wartosci 09.08.18, 22:12
          i tu się właśnie zaczyna i kończy miłość baj

• aaleksiss77 Re: Hierarchia wartosci 09.08.18, 22:29
            a jeżeli ci brakuje ch...a do dupy pod ręką to droga wolna kogo to interesuje.
            co nie znaczy że ktoś chce. Monia nie dorżnięta zadaje pytania jak nastolatka he he he
            i ciągle marzy o księciu tym jedynym bucha cha cha cha cha cha
            • ada_ww Re: Hierarchia wartosci 09.08.18, 23:29
              Nie brakuje, nie martw sie, a na koniec mojego parszywego wieczoru wspomne tylko o larwie, ktora cuchniala dupa w drogerii, czyli w sklepie kosmetycznym, a czemu, to twoje zadanie domowe na dzisiejszy wieczor Dusiu:)
              • aaleksiss77 Re: Hierarchia wartosci 09.08.18, 23:42
                kogo interesuje Twoje naprowadzanie, zagadki.
                Jesteś tylko zwykłym śmieciem, który ma w poważaniu krzywdę dzieci.
                Nikim więcej - masz rebus na dzisiaj.
                • ada_ww Re: Hierarchia wartosci 09.08.18, 23:46
                  Zanim ostatecznie powiem dzis dobranoc, zakomunikuje, ze pisze do Ciebie tak, jak zasugerowal mi Herakles:)
                  • aaleksiss77 Re: Hierarchia wartosci 10.08.18, 06:28
                    możesz mnie znaleźć jak ktoś tu pisał. IP i dostawca poda moje dane. Zresztą nie ukrywam sie bo i po co ?
                    Jak prokurator odmówi to wszystko jest tylko kwestią ceny przy chęciach.
                    • ada_ww Re: Hierarchia wartosci 10.08.18, 06:34
                      Dusiu, alez coz Ci moga zrobic? Jedyne, co moga, to zablokowac ci IP i nr komputera za trollowanie, a jak do tej pory tego nie zrobili, to juz raczej nie zrobia:)
                      • aaleksiss77 Re: Hierarchia wartosci 10.08.18, 07:23
                        ja tam trolla ścigę, bo czemu nie ?
                        Mam motywację.
                        • aaleksiss77 Re: Hierarchia wartosci 10.08.18, 07:37
                          mogę być śmieciem,ku..., ścierwem i co kto se tam jeszcze domaluje ale nie wyżarta pi... i mózg. Zbyt wielką traumą jest choroba nowotworowa i depresja.
                          Moi koledzy tez myśleli,ze mogą, moja matka, eks też.Jakże bardzo sie mylili. Z prawdziwa satysfakcją pójdę i opowiem jak eks przekręcił państwo niemieckie na kasę, z prawdziwa przyjemnością opowiedziałam kierownikowi przytułku co nieco z mojego dzieciństwa. Bez poczucia winy, że komuś robię krzywe. To nie krzywda to odwet. Mam prawo żyć w spokoju :D
                          Natura zawsze wszystko wyrównuje. Eks przekroczył prędkość, mandat przyszedł na adres w Polsce. I tak się złożyło, ze miałam wyjazd do Berlina. Pech normalnie pech, bo nawet bym nie wiedziała - he he. Zobaczymy jak oni sobie teraz poradzą :D
              • ada_ww Re: Hierarchia wartosci 09.08.18, 23:43
                Kiedys, calkiem niedawno przewijalysmy z ciotka Marusia papiery siedzac. Byla taka jedna (nie napisze, czy to byla larwa czy nie), co chodzila te papiery zbierac i miala dupe na wysokosci naszych nosow. Dobranoc
    • aaleksiss77 Re: Hierarchia wartosci 10.08.18, 07:47
      i nie jestem żadna dusia srusia czy kwiatuszkiem
      • ada_ww Re: Hierarchia wartosci 10.08.18, 07:49
        Ok Duchu Swiety, ide do pracy:)
        • aaleksiss77 Re: Hierarchia wartosci 10.08.18, 08:02
          ktoś musi.
        • aaleksiss77 Re: Hierarchia wartosci 10.08.18, 09:23
          a tamte trollisko dalej śni, ze może bez konsekwencji obrażać :D
    • mona.blue Re: Hierarchia wartosci 10.08.18, 14:58
      Nie mozesz się jakoś pozbyć tego 'imbecyla i larwy' z Twojego życia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka