jestemjakijestem59 Re: Piosenki 11.11.19, 09:31 Rota (pieśń patriotyczna) www.youtube.com/watch?v=o_VL6ZYv2bE Odpowiedz Link Zgłoś
jestemjakijestem59 Re: Piosenki 11.11.19, 11:00 Dodam jeszcze, że Ku pamięci rodzeństwu mojej babci pomordowanych przez nazistowskie niemcy w Powstaniu Warszawskim, partyzantce i dziadkowi straconemu na Pawiaku przez swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
na_deszczu Re: Piosenki 06.02.20, 18:10 to moje ostatnie odkrycie z listy przebojów w 3 www.youtube.com/watch?v=s1QCL9AGbO0 Odpowiedz Link Zgłoś
na_deszczu Re: Piosenki 06.03.20, 06:18 O, proszę. Na początek dnia m.youtube.com/watch?v=EJ09pSuA9hw Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Piosenki 07.03.20, 00:58 a ja pogrywam sobie ostatnio to Tekst linku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Piosenki 07.03.20, 11:36 Mnie pasowało wczoraj, a w zasadzie do dzisiaj mike oldfield return to ommadawn full album Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Piosenki 08.03.20, 00:29 szorstkie brzmienia lubie ale ostatnio mnie inne fale biorą Odpowiedz Link Zgłoś
na_deszczu Re: Piosenki 08.03.20, 18:10 Świetna! Zapisuję. Dzięki! Idealna dla żon od mężów na dzien kobiet. "czuję twoja aurę... Rezonuję...." Bo to współodczuwanie aury i rezonowanie to chyba przychodzi wraz z którąś z kolei burzą i huraganem. Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Piosenki 08.03.20, 21:43 gwww.youtube.com/watch?v=Kh__IwfWcY i ten mi się przypomniał. Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Piosenki 09.03.20, 10:43 może polskie przeczulenie moralności uraża. YT muzyka popularna Richard Muller - Baroko Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Piosenki 09.03.20, 10:48 a wyszukac sie dalo i wyswietlic bez blokowania a juz wiem czemu.. "g" w linku z konca wskoczylo na początek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Piosenki 25.03.20, 10:33 ostatnio dobrze mi to robi www.youtube.com/watch?v=8Pss-qqakPA Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Piosenki 25.03.20, 14:39 Tak na spokojnie? Mam wrażenie, że wszystko wokół tak otępiałe, że sobie wyszukuję wysokie rejestry. Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Piosenki 25.03.20, 14:43 własnie jakos chilloutowo aktualnie tez mnie nieco zdziwiło ze to wlasnie to :-) Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Piosenki 25.03.20, 14:49 Pewnie przy innej okazji bym odbierała, teraz zupełnie obok. I tak trzeba być refleksyjnym, więcej mi nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Piosenki 25.03.20, 15:01 na mnie te okolicznosci tak działają że właśnie.. wolniej, wolniej.. Odpowiedz Link Zgłoś
astroblaster Re: Piosenki 25.03.20, 17:21 youtu.be/b4qC6UORQOQ Fajnie, że się jakoś odezwaliście Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Piosenki 25.03.20, 21:32 Pusto wszędzie, głucho wszędzie. Trzeba poczekać. Ja sobie na yt nadrabiam zaległości, ale to nie przetłumaczalne, tak się nie podzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
na_deszczu Re: Piosenki 25.03.20, 21:53 m.youtube.com/watch?v=b3LJlZBWI8w Znalazłam niedawno w moich ulubionych. Lubię tez inne nuty. Ale takie otulające są idealne na deszczu. Choć to nie pora deszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Piosenki 27.03.20, 23:02 A ja sobie ich znalzłam w ulubionych www.youtube.com/watch?v=Dnv4FHAFqJs Odpowiedz Link Zgłoś
astroblaster Re: Piosenki 27.03.20, 23:12 Tak tak Yada, daje do myślenia. Ja mam bardzo pojemny gust muzyczny (eklektyczny czy jakoś tak się na to mówi). Lubię Twoją muzę. Pamiętam jeszcze Lacrimosę...i umiem tę muzę interpretować sytuacyjnie 😈 Ale coś mocno kurka wodna przycupnęliście. So wa wie Langeweile? Really? Odpowiedz Link Zgłoś
astroblaster Re: Piosenki 27.03.20, 23:14 *so was (virus mi literki zżera ostatnio) Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Piosenki 27.03.20, 23:38 Uaral sobie przypomniałam, to coś na dobranocwww.youtube.com/watch?v=wEcEjNsn1Io Odpowiedz Link Zgłoś
astroblaster Re: Piosenki 27.03.20, 23:48 Doje...dowalone motywy na Dziabę Yada; tylko, że na Ferrari nie przylepia się naklejek a Yadaxad wtedy się rozbudza, gdy sweet dreams Odpowiedz Link Zgłoś
astroblaster Re: Piosenki 28.03.20, 12:22 To ja tak: youtu.be/r5cCJNUnixg Tak to było i tak się to robiło. Pamiętasz AFQ? Deszczowa takie to biznesy były i tak startowały ;) Odpowiedz Link Zgłoś
astroblaster Re: Piosenki 29.03.20, 16:41 I ten ‚okręcany’ czy tańce ‚zbiorowe’ w wężyku na dyskach. Wymiatanko było. youtu.be/VNVXsYzGkR8 Dobrze to chłopcy rapują. Sztos. Tak na dopełnienie. youtu.be/RSsI7t6Pmi8 Do tego pewnie nikt się nie przyzna ;) Ja owszem, tyle, że wcześniej i mocniej (Berlin, Hamburg, Köln). Ale polski klimat był nie do powtórzenia i podrobienia. Mega oryginalny. Film ‚Sztos’ , pierwsza część; wszystko doskonale i syntetycznie pokazuje. A przy sztosie (nomen-omen) pozostając i piosenkach na pohybel virusom i naszej mega słabej ‚elicie politycznej’ a z mega szacunem dla tych na pierwszej linii (i z mega szacunem dla wszystkich Judymów w Italii i Hiszpanii i wszystkich, którzy z powołania lub dla adrenaliny się nimi staną; gdziekolwiek by nie byli), to pieśń Pierwszej Brygady Legionów Polskich (ale oryginalna wersja); poniżej dołączam tekst, uzupełniając o: na pohybel wszystkich hejterom i na pohybel wszelkiej nienawiści. Legiony to – żebracza nuta, Legiony to – ofiarny stos, Legiony to – żołnierska buta, Legiony to – straceńców los. My, Pierwsza Brygada, Strzelecka gromada, Na stos Rzuciliśmy swój życia los, Na stos, na stos! Nie chcemy już od was uznania, Ni waszych mów, ni waszych łez, Skończyły się dni kołatania Do waszych dusz jebał was pies! Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Piosenki 01.04.20, 02:12 www.youtube.com/watch?v=Qu6F-mMAQhk drugi biegun Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Piosenki 01.04.20, 08:32 juz sztalugi stoją przegląd farb był, nic nie musze przez net sciagac [czego nie znosze] takze tego jeszcze tylko iskra musi pasc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Piosenki 01.04.20, 08:39 www.youtube.com/watch?v=NdpP6ynPbiY przy tym nie takie padają Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Piosenki 01.04.20, 08:47 Zależy co, są takie, że bez netu się nie obejdzie. A teraz mam dodatkowe atrakcje akustyczne, jeżdżą i drą jape przez megafony. Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Piosenki 01.04.20, 08:52 nie znam atrakcji nawet nie za bardzo znam wszystkie narzędzia pędzle w ogole mi przeszkadzają a farby.. ja musze na nie popatrzec.. u mnie cisza gdyby nie to www.youtube.com/watch?v=3KCbqhJt16k Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Piosenki 01.04.20, 08:56 taka mandale kiedyś chciałbym namalować 2/2m tylko jeszcze nie wiem jak zrobic takie zdjecie makro, nie wychodzi bo z natury moze byc trudno :-) taki..portret powiedzmy Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Piosenki 01.04.20, 09:18 Zależy od sprzętu, drobniejsze detale fociłam na ostro. W ramach amoku wirusowego ktoś chyba zaczął cyklinować podłogę. To już nie posłucham sobie, robota schnie, to idę zobaczyć co gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Piosenki 01.04.20, 09:21 tuz przed zamnkieciem wszystkiego odkryłem słuchawki bezprzewodowe te takie z redukcją hałasu o jaaa... czekam na otwarcie sklepów to nie bajer, to działa Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Piosenki 01.04.20, 13:28 Słuchawki to by nawet były, ale jednocześnie muszę słyszeć co się dzieje, tak splendid isolation nie wchodzi w grę. Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Piosenki 01.04.20, 14:34 no tak.. ja na moje szczescie moge miec w nosie telefon czy listonosza, dzieci dorosłe, pies jak cos chce to i tak na nogi włazi albo usiądzie centralnie przed moim nosem i się sępi wymownie Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Piosenki 01.04.20, 09:12 ale tymczasem trzeba inne, powazne inzynierskie zadanie rozwiązać i temat zamknąć www.youtube.com/watch?v=TrkJ0adLofE Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Piosenki 06.04.20, 15:12 A się chciałam zapytać, jak słuchacie muzyki? Odpowiedz Link Zgłoś
astroblaster Re: Piosenki 06.04.20, 15:40 Jak tylko się da Kaleczka. W samochodzie, w samolocie, w trakcie treningu, w chwili wolnej. W Operze, na koncertach, happeningach. Głośno Kaleczka... Dla relaksu i na hecy, żeby się odprężyć i odlecieć. Na słuchawkach, czy też normalnie... Kontent tak ważny jak muza Kaleczko youtu.be/ogBHlyBakWk Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Piosenki 06.04.20, 15:49 Czyli glownie użytkowo? / zauważ, ze zmieniłam użytkowo z byle jak / Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Piosenki 07.04.20, 19:35 i chyba w sumie wole Taco albo to www.youtube.com/watch?v=wOBnq0Ewz5k Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Piosenki 07.04.20, 20:24 Taco jest dobry, czasami mam wrażenie, że jakoś za ładny. Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Piosenki 07.04.20, 21:39 a jak ci tak zostanie? :-) przyzwyczajenie drugą naturą Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Piosenki 07.04.20, 21:57 Nio, podobno dla tych co noszą zawsze zdjęcie publiczne, to jak stanąć nago. Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Piosenki 07.04.20, 21:59 ja tam za to nie po kominiarke a po trampki w koncu sięgnąłem Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Piosenki 07.04.20, 22:49 dziś podobno księżyc ma być różowy ale to chyba jakaś rządowa ściema normalny jest Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Piosenki 07.04.20, 23:08 Odcienie to miewa będąc nisko, jeszcze mi nad sufit nie wlazł, nie widzę. Pewnie później zajrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Piosenki 07.04.20, 23:25 Nie tak dawno też mi świecił na dole prosto w okno, że się zastanawiałam, czy nie zacznę przez sen wyć, ale na szczęście zmienny jest w swoich wędrówkach, na drugi dzień już go nie zauważyłam. W zimie mam fajne wschody księżyca, nawet mu nafociłam portretów. Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Piosenki 07.04.20, 23:33 o... mam kawalek na teraz :-D www.youtube.com/watch?v=njHvGxZgTPk Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Piosenki 08.04.20, 00:14 Może, ale posłuchałam i mnie poderwało zbiec i zobaczyć ten księżyc. To lubię na uspokojeniewww.youtube.com/watch?v=Y-dmGhxyfpc Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Piosenki 08.04.20, 11:31 Tak tak, kurczę w okresie wielkanocnym swieca intensywniej Zreszta taki jest źródłosłów Paschy., Przejście oczyszczenie. atmosfera się zmienia. W okol i widzimy inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Piosenki 08.04.20, 11:43 kalllka napisała: > atmosfera się zmienia. W okol i widzimy inaczej. dosłownie i w przenośni Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Piosenki 08.04.20, 13:27 Księżyc oczyszcza? Raczej mu się przypisuje siły wzmagające. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Piosenki 08.04.20, 14:08 No nic mu się nie przypisuje. Miesiączki to fakt Odpowiedz Link Zgłoś
astroblaster Re: Piosenki 08.04.20, 16:00 czy też pływy a Blue Moon? www.youtube.com/watch?v=Jgi1txjrKZkhaha Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Piosenki 08.04.20, 15:08 O ! Ten przykład z „kiepskim snem” to dobry przykład indukcji ... mozebysmy tak w o piosenkach, o snach, tez? Teraz już nie śnie... ale ostatnio , na pare minut przed przejęciem kontroli nad świadomością i tylko przez chwile trwał na obrzeżu, sen poetyczny; dokładnie to było tak ze śniłam, ze mówię jakiś swój wiersz, który był trawestacja innego znanego.... Jedna zwrotka tylko! która , po przebudzeniu, jeszcze miałam na ustach. by po chwilce- jednej setnej z REM, zniknęła.. w zatrybionej doczesnoscia, przepaści- niepamięci! Odpowiedz Link Zgłoś
astroblaster Re: Piosenki 08.04.20, 16:58 A nadmieniłem o Que jak Andy Kaufman a Wy o tych księżycach, nie mogę nie dołączyć youtu.be/dLxpNiF0YKs I nie polecić tego filmu www.filmweb.pl/Czlowiek.Z.Ksiezyca Dajcie im szansę. Enjoy Odpowiedz Link Zgłoś
astroblaster Re: Piosenki 08.04.20, 16:03 haha a to Ci dygresja Kaleczka... Masz za to www.youtube.com/watch?v=uirBWk-qd9A Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Piosenki 08.04.20, 14:05 No właśnie właśnie... czymże „starca szkiełko i oko„ jak nie przeniesieniem Odpowiedz Link Zgłoś
astroblaster Re: Piosenki 08.04.20, 15:55 Que okazał się być geniuszem na miarę Andy Kaufmana. Coś nie bywałego. Mega Heca, mega performance. Wszystkich zrobił, ze mną na czele i mega mnie to zajarało. Przelećcie proszę jego klip Szubienice do końca w środku coś genialnego z Charbiorem. Dajcie szanse tej płycie, jest świetna, jest rmega psycho-romantyczna i dopracowana pod każdym każdym względem. Poza tym AFQ jak masz czas (YADA dasz się skusić?) www.youtube.com/watch?v=LvkCgaUVd1E Coś wspaniałego ten program. Zawsze lubiłem Que teraz doceniam go jak ASAP Rocky, czy Kendricka Lemar'a Link powyżej dostarcza rozrywki, ale tez wyjaśnia wszystko aaa i jeszcze coś na koniec clipu Szubienice jest taka plansza z pieniędzmi jakie w ten sposób pozyskał i przekazał. Zobaczcie ile i jak, jak i komu. To ten poziom, tak lubię; po bandzie, ale najwyższa jakość Odpowiedz Link Zgłoś
astroblaster Re: Piosenki 08.04.20, 15:58 *dzwoni tam też Taco (to mega kumple). aaa i pewnie Wojewodę średnio lubicie, ale na jego playerze jest też taki program 250m2 Kuby (wiadomo) i jako pierwszy gość jest QUE; bardzo dobry klimat i bardzo intelektualnie. Polecam Wam Szanowni Odpowiedz Link Zgłoś
na_deszczu Re: Piosenki 26.04.20, 22:53 Przypomniałam sobie o tym: m.youtube.com/watch?v=rY2LUmLw_DQ Ciepłe, majowe wieczory zeszłoroczne. Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Piosenki 26.04.20, 23:08 O, dziękuję, dzięki temu mnie yt w końcu zrozumiało i podrzuciło co chciałam. Odpowiedz Link Zgłoś
astroblaster Re: Piosenki 26.04.20, 23:12 O Deszczowa, Ty się otwierasz. Wow. To mocny kawałek. Dobryyyy. Byłem kiedyś na jej koncercie w Berlinie. jeszcze nie była tak znana a i tak znana a i tak spóźniła się 75min. To jedna z moich najulubieńszych Borderek. Oj Deszczowa Deszczowa jaka Ty zaczynasz być odlotowa. Sztos Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Piosenki 01.06.20, 14:52 jestem pod wrażeniem nie oglądać, słuchać w szok mnie wbiły pierwsze nuty.. ten rezonans, niewiarygodne, a potem jakiś lot do ciszy na koncu www.youtube.com/watch?v=P9Hres93mBs Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Piosenki 01.06.20, 15:37 youtu.be/_al4F7y95Jo A ta daje mi siłę i nadzieję w czasie pańskim. Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Piosenki 01.06.20, 16:04 a to jak potrzebuje głupiego jasia w ucho www.youtube.com/watch?v=RyS1or88lXE&list=RD2oL0_n26iP0&index=5 Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Piosenki 01.06.20, 16:50 Znam ten zespół z opowiadań koleżanki, która na jednej scenie z nimi występowała :) Ale prawdę mówiąc pierwszy raz słucham, zabawni są i wpada w ucho. Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Piosenki 01.06.20, 19:38 To wam chyba trochę zbezczeszczę , bo mnie się fajnie robi z tego tła www.youtube.com/watch?v=KmWjWFfcLIQ Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Piosenki 02.06.20, 15:20 To tak na odtrucie www.youtube.com/watch?v=_uj8h4SCsnE Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Piosenki 02.06.20, 16:09 Tak to się kończy jak ambitni rodzice chcą wykształcić wrażliwość muzyczną w dziecku od "pieluszek". Ale w wieku pięciu lat wpadłam na to jak się z tego przyzwyczajania do muzyki symfonicznej wydostać i obsikałam pluszowy fotel. Na pięć lat był spokój. Potem to już sama zamieszkałam "na baletach". Odpowiedz Link Zgłoś
astroblaster Re: Piosenki 02.06.20, 19:04 Hmm, bo Astro też lubi balet (ale muzyka symfoniczna też nie przeszkadza)... Dojebanie mi się kojarzy; o jaa Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Piosenki 02.06.20, 20:26 Ja to nieopatrznie podpuściłam towarzystwo na party na dachu i tak się tego złapali, że się zobaczy jaki balet z tego wyniknie, zwłaszcza, że sąsiad ma to już od pewnego czasu obcykane i towarzystwa mogą się zejść, kto wie w złym czy dobrym i czy w końcu helikopter nie przyleci. Odpowiedz Link Zgłoś
astroblaster Re: Piosenki 02.06.20, 21:34 Zajebisty kierunek podpuchy Jakby mogło być inaczej :) Tak, że bym nie przestawał Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Piosenki 02.06.20, 22:29 Podpucha? rodzaj ekshibicjonizmu tym się chwalić. Ale właśnie z dziewczyną obwąchałyśmy górę.Boski dach, boskie widoki. Walnełyśmy jedno piwo, popodziwiały światła miasta i resztki zachodu z księżycem za chmurką Do tego przy mnie ma sektory z murkiem, tak że tylko się poopalać. Podłoże jak na placu zabaw dla dzieci. W życiu piękne są właśnie chwile, nie że piękne są tylko chwile. Odpowiedz Link Zgłoś
astroblaster Re: Piosenki 02.06.20, 22:49 Też tak uważam, patrz: Life is not measured by the number of breaths we take but by the breathtaking moments... Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Piosenki 03.06.20, 11:44 z muzyką tzw poważną mam tak, że ok.. czasem mam chęć przyjąć coś jednak tak na prawdę doceniam w pełni po prostu w filharmonii.. akustyka i każdy szczegół jest jakiś bardziej, wtedy sie chłonie Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Piosenki 03.06.20, 12:40 Mam z tym spokój od kilku lat i jak widać zatopionej melomanki to ze mnie nie zrobiło, bo tak sobie przechodzę obok i -a nie chce mi się. Bo jeszcze robiłam za adiutanta takiej przywiązanej do rodziny babci, która najmniej dwa razy w miesiącu w filharmonii musiała być. Nie mówię, świetnie było i dobrze potem porozbierało, ale jak jej się zmarło to mnie nie gna. Odpowiedz Link Zgłoś
astroblaster Re: Piosenki 03.06.20, 13:12 Wbij kiedyś na G. Śląsk do NOSPR nospr.org.pl/pl Na prawdę urywa dupsko. Mega jazda Yada Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Piosenki 03.06.20, 14:58 tez nie powiem ze mnie tam gna no ale to jest cos jak np od uderzenia w kotły powietrze wibruje Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Piosenki 14.06.20, 13:35 odkurzyło się www.youtube.com/watch?v=Z7Lf358uXs4&list=RDXu3FTEmN-eg&index=8 Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Piosenki 14.06.20, 13:41 a to mi sie wbiło ostatnio i wyjść nie chce nie znałem www.youtube.com/watch?v=wwZbonjAlPc&list=RDXu3FTEmN-eg&index=5 Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Piosenki 14.06.20, 13:45 wpadłem w elektrofaze www.youtube.com/watch?v=4h_SxCNDXWY Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Piosenki 14.06.20, 14:00 oooo jaaa www.youtube.com/watch?v=rmHDhAohJlQzapomniałem Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Piosenki 19.06.20, 12:28 hehe słuchałem tego?! www.youtube.com/watch?v=1_XsuuQNT9E Odpowiedz Link Zgłoś
astroblaster Re: Piosenki 14.06.20, 13:40 A mnie się noe odkurzyło, tylko przyszło NOWEEEE youtu.be/Jq2n3C3f9v8 Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Piosenki 23.06.20, 22:30 o! www.youtube.com/watch?v=dDYN2D4MvOM&t=6s przy okazji.. tak patrze i mysle, ze ide na kurs tanca :-D Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Piosenki 23.06.20, 23:57 Wszyscy lubią potupać www.youtube.com/watch?v=fs2SEeci9Qo Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Piosenki 24.06.20, 00:04 A ci, to już prawie równie szybcy www.youtube.com/watch?v=xMYjKk2wQCc Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Piosenki 12.10.20, 23:23 www.youtube.com/watch?v=1vfijfRNp3k&list=RDX_nZafyTSbQ&index=6&ab_channel=AndresZepeda Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Piosenki 12.10.20, 23:27 fajny bit www.youtube.com/watch?v=ZdAwiV4T22I&ab_channel=Cercle Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Piosenki 12.10.20, 23:31 Nigdy nie słuchałam tego typu muzy, ale chyba się wciagne, fajnie brzmi :) Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Piosenki 12.10.20, 23:41 a tu cos z innej mańki www.youtube.com/watch?v=Gy1aSTZo0wA&ab_channel=KortezOficjalnyKana%C5%82 Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Piosenki 13.10.20, 00:13 www.youtube.com/watch?v=jhdFe3evXpk&list=RDJIrm0dHbCDU&index=47&ab_channel=DireStraitsVEVO Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Piosenki 13.10.20, 00:25 afq napisał: > www.youtube.com/watch?v=jhdFe3evXpk&list=RDJIrm0dHbCDU&index=47&ab_channel=DireStraitsVEVO To jest po prostu genialny utwór. Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Piosenki 13.10.20, 00:41 www.youtube.com/watch?v=GgnClrx8N2k&ab_channel=ABKCOVEVO Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Piosenki 13.10.20, 00:42 :-D www.youtube.com/watch?v=iEPTlhBmwRg&ab_channel=Maroon5VEVO Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Piosenki 14.10.20, 20:11 www.youtube.com/watch?v=52rBL2rqrag&list=RD7iBGsuv3hKU&index=19&ab_channel=Maanam Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Piosenki 14.10.20, 20:21 przyznac sie, kto słuchał www.youtube.com/watch?v=ar3gpz9HXjc&list=RDX0qwbfTnNmk&index=5&ab_channel=robirtusmitu Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Piosenki 14.10.20, 20:28 albo to www.youtube.com/watch?v=LHcP4MWABGY&ab_channel=U2VEVO Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Piosenki 14.10.20, 20:31 i to www.youtube.com/watch?v=CdqoNKCCt7A&ab_channel=SimpleMindsVEVO Odpowiedz Link Zgłoś