Dodaj do ulubionych

slup ogloszeniowy - kopytko ?

IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 14:45
to jak, grzancoentuzjasci?
jakies konkretniejsze plany weekendowe?
mozemy sie umowic pod slawetnym kopytkiem...
ja skapa chwilke czasu ma tylko w niedziele lekkim popoludniem ;-(
ale jesli jest wola i poparcie w narodzie - przybede!
reasumujac: niedziela, 13h00, kopytko ;-)
i co?
Obserwuj wątek
    • vicca Re: slup ogloszeniowy - kopytko ? 04.06.02, 15:06
      Biorąc pod uwagę okoliczności oraz kierunek i natężenie wiatru tudzież fal
      słonecznych - jestem za. :)

Pzdr ciepło Vicca
      • olt fale sloneczne 04.06.02, 15:23
        vicca napisała:

> Biorąc pod uwagę okoliczności oraz kierunek i natężenie wiatru tudzież fal
        > słonecznych - jestem za. :)

heeeej, wiesz cos o falach slonecznych - w niedziele???
        podziel sie zatem ;-)
        bo to zupelnie insza inszosc niz fale deszczowe ;-)))
        pozdrawiam
        OLT
        • iwa.ja usprawiedliwienie 04.06.02, 15:30
          A ja, niestety, w tym czasie mam obiadł rodzinny. Będę o Wasz myśleć ciepło. I
          o kopytku takoż.
          Olt, przeczytałam i się odezwę.
          • Gość: Melba a ja nie wiem... IP: *.chello.pl 04.06.02, 15:36
            Bo po sobotniej nocy techno może polegniemy kołami do góry? Kurczę, jak ja
            nienawidzę techno!Czy ja się muszę tak poświęcać?
            • olt Melba, nie wiesz ze... 04.06.02, 16:00
              Gość portalu: Melba napisała:

> Bo po sobotniej nocy techno może polegniemy kołami do góry?

mowi sie - i pisze - kopytkami do gory ;-)))
              czego wam i sobie - nie zycze ;-)

no nic, do jutra jestem w wawie i w sieci, jesli cos sie wyklaruje pozniej - to
              przeczytam dopiero w sobote w nocy

• vicca Re: a ja nie wiem... 04.06.02, 16:01
              Poświęcenie podobno procentuje ;))
              • Gość: Melba Re: a ja nie wiem... IP: *.chello.pl 04.06.02, 16:24
                ło rety, to i procenty będą :)?
                • iwa.ja Re: a ja nie wiem... 04.06.02, 16:26
                  Promile, Melba, promile....
                  • vicca Re: a ja nie wiem... 04.06.02, 16:37
                    W odpowiednim procencie te promile, oczywiście ;)))
                    • Gość: OLT kopytko raz jeszcze IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 08:02
                      ej, towarzysze i towarzyszki ;-)
                      oglaszam, ze bede w niedziele o 13tej pod kopytkiem (dla zdezorientowanych: metro
                      PW, pomnik naprzeciwko Riwiery), jesli padac bedzie (nie bedzie)to na schodach do
                      metra - najblizszych.
                      zapraszam! rowniez i tych co w sobote szalec beda.
                      to jak, kto sie pisze?

• vicca Re: kopytko raz jeszcze 05.06.02, 10:43
                        Jakoś słabo się kręci to spotkanie...
                        Panowie, panie - w niedzielę raczej padać nie będzie, więc można wstąpić pod
                        kopytko :)
                        OLT - jakby co to będę!
                        • Gość: Melba Re: kopytko raz jeszcze IP: *.chello.pl 05.06.02, 14:08
                          Ja niestety nie, rozcapiezyły się nade mną jakieś sobotnio - niedzielne
                          imprezki i chyba juz nie podołam...
    • kwieto To jak? Spotykamy sie? 07.06.02, 12:49
      Sobota, niedziela, agrykola czy kopytko? Kto gdzie i o ktorej?
      • vicca Re: To jak? Spotykamy sie? 07.06.02, 12:50
        Mnie pasuje niedziela i to kopytko - reszta nie wiem.
        • kwieto Re: To jak? Spotykamy sie? 07.06.02, 12:58
          No to jak na razie jest nas troje, ja rowniez bardziej sklaniam sie ku kopytku.
          OLT jako pomyslodawczyni tez, ktos jeszcze?
          • Gość: inka_s Re: To jak? Spotykamy sie? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 07.06.02, 13:04
            Może inka dojedzie ale nie obiecuję.
            • kwieto Re: To jak? Spotykamy sie? 07.06.02, 13:33
              Super :")
              Ktos jeszcze?
              Komu, komu, bo ide do domu...
    • vicca ja tam będę! 07.06.02, 16:36
      Ale czekam tylko 15 minut! Jak się nikt nie pojawi to sobie pójdę bo zimno ;))
      • kwieto Re: ja tam będę! 07.06.02, 16:44
        Czyli niedziela 13, pod kopytkiem :")
        • Gość: obcy Re: ja tam będę! IP: 62.233.154.* 07.06.02, 16:51
          A jak by kto obcy (spoza towarzystwa)przypałętał się???
          • Gość: obcy Re: ja tam będę! IP: 62.233.154.* 07.06.02, 16:53
            .....i oczywiscie chcial was poznac........
            • vicca Re: ja tam będę! 07.06.02, 16:55
              Zapraszam, zapraszam :)
              • Gość: obcy Re: ja tam będę! IP: 62.233.154.* 07.06.02, 17:00
                A jak reszta krzyczec nie bedzie???
                • vicca Re: ja tam będę! 07.06.02, 17:01
                  A dlaczego ma krzyczeć, hmm? Poza tym, do ubiegłego tygodnia to większość z tej
                  okolicy jeszcze się nie znała w "realu".
                  Przyjdź, obcy mile widziani :)
                  • Gość: obcy Re: ja tam będę! IP: 62.233.154.* 07.06.02, 17:05
                    Po czym was rozpoznam........kwiatki we wlosach......czy mam chodzic i
                    krzyczec "obcy", "obcy"........
                    I gdzie to jest??? Jestem z Sródmieścia.
                    • iwa.ja dobry uczynek 07.06.02, 17:34
                      Co prawda serce mi krwawi, że nie będę ale...Kopytko (jedno z czterech) mieści
                      sie pod jeźdźcem polskim, po drugiej stronie metra Politecznika. Po drugiej
                      stronie (przejście podziemne) jest akademik PW pt. Riwiera. Ludzi z netu na
                      realnych spotkach rozpoznaje sie po tym, że stoją jakby nigdy nic w jednym
                      miejscu i podejrzliwie przyglądają się wszystkim naokoło. Najtrudniejsze jest
                      skompletowanie pierwszych dwoch osób, następne już widzą gruppę i dociągają...
                      • Gość: Melba Re: dobry uczynek IP: *.chello.pl 07.06.02, 17:36
                        Postaram się wpaść na uściski, bo czasu mało. A możecie powiedzieć, dokąd dalej
                        zmierzycie?
                        • kwieto Re: dobry uczynek 07.06.02, 18:19
                          Trudno powiedziec. Krazy pomysl, by zrobic grzanca (ciekawe czy bedzie
                          upal,hihi) i pograc pod kopytkiem w scrabble. Tam sie naprawde milo siedzi :")
                          • Gość: inka_s no i co? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 08.06.02, 22:48
                            To co - w końcu kto się wybiera? i jak to jest z tym rozpoznawaniem??
                            • kwieto Re: no i co? 08.06.02, 23:16
                              Kurcze, powiedzmy, ze bede ubrany w zielone spodnie i biala bluze polarowa...
                              Trudno powiedziec cos wiecej... hmmm... plecak w ksztalcie misia :")
                              • Gość: inka Re: no i co? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 08.06.02, 23:18
                                A ja będę w okularach o bardzo grubych szkłach - niezbędne wyposażenie...
                                ;-)
                                • Gość: inka PS IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 08.06.02, 23:19
                                  Kwieto - z rowerem będziesz tym razem czy bez?
                                  • kwieto Re: PS 08.06.02, 23:20
                                    Tym razem bez, raz mnie zmoczylo i wystarczy :"))
                                    • kwieto Zmiana plecaka 08.06.02, 23:21
                                      Na duzy i wsciekle fioletowy zapomnialem, ze mam dwie karimaty przyniesc :")
                                      • Gość: inka Re: Zmiana plecaka IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 08.06.02, 23:26
                                        A ogromny parasol tez weźmiesz ????? Taki ze 3 metry???? Średnicy
                                        oczywiście.....
                                        • Gość: inka dobranoc IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 08.06.02, 23:29
                                          No dobra padam na klawiature - a jeszcze pralka wzywa, straszne...
                                          Jak mnie dzieci nie uziemią - będę.
                                          • kwieto Re: dobranoc 08.06.02, 23:31
                                            Bedziemy czekac :")
                                        • kwieto Re: Zmiana plecaka 08.06.02, 23:30
                                          Nie mam, ale mam niewiele mniejszy... tylko od dzis dziurawy :((
                                          • Gość: OLT ano bede, jako rzeklam... IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 00:40
                                            ...jesli tylko nie zaspie ;-)

• vicca było... - obcy! 10.06.02, 08:24
                      Oj Obcy! Czemu Cię nie było? Mocno się za Tobą rozglądałam. :) Im więcej osób
                      tym weselej. A tak było nas tylko czworo, bo Melba po uściskach znikła.

Odezwij się jeszcze, pzdr Vicca
                      • Gość: obcy Re: było... - obcy! IP: 62.233.154.* 10.06.02, 08:38
                        Były problemy z doczołganiem się na miejsce, ale następnym razem.......
                        • Gość: OLT nadmienic wypada... IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 08:43
                          ...zesmy dokonali inwentaryzacji "kopytek"
                          problem okazala sie bardziej zlozony, bo o ile dobrze pamietam to wypatrzono:
                          a. 2 konie
                          b. 4 kopyta
                          c. 2 rece
                          d. 1 noge

cos jeszcze?
                          ;-)
                          bo nie zanotowalam...
                          • vicca Re: nadmienic wypada... - poprawki 10.06.02, 08:47
                            Gość portalu: OLT napisał(a):

> ...zesmy dokonali inwentaryzacji "kopytek"
                            > problem okazala sie bardziej zlozony, bo o ile dobrze pamietam to wypatrzono:
                            > a. 2 konie
                            > b. 4 kopyta
                            > c. 2 rece
                            > d. 1 noge
                            >
                            > cos jeszcze?
                            > ;-)
                            > bo nie zanotowalam...

Konie, ręce i nogi się zgadzają, ale kopyt to było 3 - 2 przednie i 1 tylnie. I
                            byl jeszcze ogon. Koński. I szabla. W dłoni.

A tak poza tym - właśnie otrzymałam historyczne zdjęcie od Kwieto, który
                            uwieczniał - wyglądam jak rasowa wiedźma ;))

• Gość: OLT Re: nadmienic wypada... - poprawki IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 09:03
                              vicca napisała:

> Konie, ręce i nogi się zgadzają, ale kopyt to było 3 - 2 przednie i 1 tylnie. I
                              >
                              > byl jeszcze ogon. Koński. I szabla. W dłoni.

moze i tak, oni sie chyba strasznie przepychaja na tym pomniku, stad
                              nieporozumienia ;-)

>
                              > A tak poza tym - właśnie otrzymałam historyczne zdjęcie od Kwieto, który
                              > uwieczniał - wyglądam jak rasowa wiedźma ;))
                              >

ja tez chce!!!
                              zdjecie, ale nie jako wiedzma ;-)
                              i zebym kopyt nie miala ;-)
                              • Gość: Melba Re: nadmienic wypada... - poprawki IP: *.chello.pl 10.06.02, 14:00
                                Ja też dostałam. Rety, alem paskudna :)
                                • Gość: OLT Re: nadmienic wypada... - poprawki IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 14:27
                                  Gość portalu: Melba napisała:

> Ja też dostałam. Rety, alem paskudna :)

uhmm, wiedzmozlot pod kopytkiem ;-)

• vicca Re: nadmienic wypada... - poprawki 10.06.02, 16:15
                                    Że u mnie wiedźmowatość była do przewidzenia ;))
                                    • inka_sama Re: nadmienic wypada... - poprawki 10.06.02, 16:21
                                      A ja tez poproszę! Kwieto - wiedźma nr 4 prosi o fotkę!
                                      • Gość: Melba Re: nadmienic wypada... - poprawki IP: *.chello.pl 10.06.02, 16:24
                                        Ja mam Cię kawałek :) zaraz wyślę
                                      • kwieto Re: nadmienic wypada... - poprawki 10.06.02, 17:22
                                        Za chwilke, bo musze uciekac, jak wroce do domu to wysle
                        • vicca Re: było... - obcy! 10.06.02, 08:44
                          Pojęcia nie mam kiedy to będzie, ale z góry się cieszę :)
                          • iwa.ja Czy może szanowne G .... 10.06.02, 21:55
                            ...(grono) ustaliło, kiedy i jak następnym razem. Donoszę, że zbliżają się
                            wakacje, więc nie ma czasu do stracenia.
                            Przejeżdżałam dzisiaj koło Celestynowa. Moze wybralibyśmy sie do piesków? Im
                            potrzeba wszystkiego: koców, starych łachów na zimę, żarcia i miłości. A także
                            trzeba najzwyczajniej tam popracowac. Zrobmy zbiorke wśród znajomych!
                            Ostrzegam, że jak moja idea Was nie weźmie, to pojadę sama!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka