scylla Re: cossa, a ty nie badz dzisiaj 04.04.05, 22:39 dlaczego sądzisz że cossa jest szybka? gadaj tu co o niej wiesz i to szybko:) Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: cossa, a ty nie badz dzisiaj 04.04.05, 22:40 setka za setka, w ciagu minuty ... toz to sprinterka ... buahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: cossa, a ty nie badz dzisiaj 04.04.05, 22:45 chcesz powiedzieć że Cossa ma problemy z alkoholem? Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: cossa, a ty nie badz dzisiaj 04.04.05, 22:40 ja zawsze jestem szybka tylko czasem mi sie chce ;) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: cossa, a ty nie badz dzisiaj 04.04.05, 22:41 no wlasnie, stafetowa sypkobiegacko ... Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: cossa, a ty nie badz dzisiaj 04.04.05, 22:42 oj... nie cepioj sie ;) masz do poczytania: www.joemonster.org/article.php?sid=4564 pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: cossa, a ty nie badz dzisiaj 04.04.05, 22:42 ale co Ci się czasem chce i dlaczego czasem a nie zawsze, co tak naprawdę limituje Twoją szybkość??? no odpowiadaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: cossa, a ty nie badz dzisiaj 04.04.05, 22:44 Ty mnie tu nie podpuszczaj mezczyzno z krwi i kosci o zenskim nicku :)) to nie zlosliwie ani kasliwie zawsze chcialam Ci powiedziec ze bardzo dlugo myslalam, zes kobietka ;) szybciusio to ja pojde za raz spac i czesc piesni :) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: cossa, a ty nie badz dzisiaj 04.04.05, 22:49 Scylla wcale nie jest żeńskim nickiem, ale mniejsza z tym, skoro już wiesz kim ja:) Wiem żeś niekąśliwa ani złośliwa ty7lko szybka:))) > zawsze chcialam Ci powiedziec > ze bardzo dlugo myslalam, zes kobietka ;) Długo Ci zajeło przełamanie się:))) > szybciusio to ja pojde za raz spac > i czesc piesni :) Jak to zrobisz, to pamietaj o miłych snach. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: cossa, a ty nie badz dzisiaj 04.04.05, 22:53 trzymajcie sie cieplo :) dobrej nocy i Tobie rowniez milych i kolorowych :) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś