m.malone 23.04.05, 21:30 www.stringi.m-a-c.pl/catalog/ Polecam DEVIL transparentne Uwaga! Wzkazany pośpiech bo zaraz to angiebe wyp...(niech mi Luty wybaczy)..oli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oleena Re: Jest duży wybór 23.04.05, 21:32 3 pasy czarne muszą być cholernie wygodne :D Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Jest duży wybór 23.04.05, 21:37 Men Violetty Mikowskiej był tyn zachwycony? Ona też chyba:D Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: a wiesz MM ..... 23.04.05, 23:44 sorry, za szybko kliknęłam:) jaki jest szczyt precyzji????? na...ć w stringi:) pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: Jest duży wybór 23.04.05, 23:45 Kurde, Malone. Wlasnie dalem mojej zonie dwie nitki, jedna dluzsza, druga krotsza i poprosilem ja zeby cos sobie uszyla:) Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: Jest duży wybór 23.04.05, 23:57 do szycia potrzebna jest igła z nitką:) pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: Jest duży wybór 24.04.05, 13:15 malone, a ty co wybrałeś dla żony? Pewnie te trzy pasy? Zaoszczędź złotówek i kup jej trzy sznurówki są tańsze.))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Jest duży wybór 24.04.05, 13:41 Żadnych. Ona mówi, że tego się nie wietrzy, tylko myje:) Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: Jest duży wybór 24.04.05, 17:14 witch-witch napisała: > malone, a ty co wybrałeś dla żony? Pewnie te trzy pasy? Zaoszczędź złotówek i > kup jej trzy sznurówki są tańsze.))))) Malonowa, jako ten "centuś krakowski" pewnie już dawno o tym pomyślała:))) pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Jest duży wybór 24.04.05, 17:52 Uwaga! Wzkazany pośpiech bo zaraz to angiebe wyp...(niech mi Luty wybaczy)..oli nazwac go.wnem czlowieka...to troche jednak cos innego...szkoda, ze nie widzisz roznicy...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Jest duży wybór 24.04.05, 18:26 jak rowniez k u r w a, suka, itp, itd niedawno na tych lamach zapierales sie, ze to nic takiego nawet nic obrazliwego Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Jest duży wybór 24.04.05, 19:15 hsirk napisał: > jak rowniez k u r w a, suka, itp, itd > > > > niedawno na tych lamach zapierales sie, ze to nic takiego > > nawet nic obrazliwego prosze zacytowac... ja pytam Malona, w konekscie tego, co napisal wczoraj xy2... Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Jest duży wybór 24.04.05, 20:15 Luty10: >ja pytam Malona, w konekscie tego, co napisal wczoraj xy2... Nie pytaj mnie, bo nie odpowiem Ci z prostego powodu. Wczoraj ani nigdy nie nazwałem nikogo gównem, ty bardziej kobiety. Wczoraj zresztą w ogóle nie wymieniałem postów z xy2... Ty lepiejpowstrzymaj sie od ćpania kiedy zamierzasz usiąść do komputera, bo chyba tym jednym da się wytłumaczyć twoja upierdliwość. No tak, wyszedł mi argument ad personam. Bye Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Jest duży wybór 24.04.05, 20:28 m.malone napisał: > Luty10: > > >ja pytam Malona, w konekscie tego, co napisal wczoraj xy2... > > Nie pytaj mnie, bo nie odpowiem Ci z prostego powodu. Wczoraj ani nigdy nie > nazwałem nikogo gównem, ty bardziej kobiety. Wczoraj zresztą w ogóle nie > wymieniałem postów z xy2... > > Ty lepiejpowstrzymaj sie od ćpania kiedy zamierzasz usiąść do komputera, bo > chyba tym jednym da się wytłumaczyć twoja upierdliwość. No tak, wyszedł mi > argument ad personam. Bye bez komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 najpiekniejsze slowa jakie kiedykolwiek slyszalem 24.04.05, 20:45 luty10 napisał: bez komentarza... xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx widzisz ziuta,gdyby wszyscy tak zaczeli pisac,ukryli by swoje uposledzenie mentalne i byliby medrcami.Juz jak slowo zipna,sloma z walonkow im wylazi.to widac,slychac i czuc.Buzka Ziutka. Odpowiedz Link Zgłoś
komek.z.tworek Re: Jest duży wybór 24.04.05, 20:39 m.malone napisał: > www.stringi.m-a-c.pl/catalog/ > Polecam DEVIL transparentne > > Uwaga! Wzkazany pośpiech bo zaraz to angiebe wyp...(niech mi Luty wybaczy)..oli > .... Ja tobie tyz polecam: www.cameo-intimates.com/lingerie/product/073.html Odpowiedz Link Zgłoś