fleuret 28.04.05, 09:09 czy ktoś może mnie oswiecić dlaczego zaczęła się nagonka na Pana Lutego? najpierw wszyscy machali na niego nawiasikami, a teraz co otworzę watek to totalny magiel czy cos istotnego przegapiłam? leniwa w czytaniu fleur Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybolog Re: w przystępny sposób 28.04.05, 09:15 Juz mi sie nie chce, do pracy musze jechac. Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: w przystępny sposób 28.04.05, 09:17 może po pracy nabierzesz chęci? o której wracasz? Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: w przystępny sposób 28.04.05, 09:19 Nie wiem, dzisiaj moze byc roznie. W planie mam zaraz po lunchu ale...to tylko planowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: w przystępny sposób 28.04.05, 09:51 no wlasnie, ja tez chciec wiedziec :( Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w Re: w przystępny sposób 28.04.05, 10:19 podobno przyroda nie znosi próżni, a skoro forum jest jej - w przekonaniu niektórych baaardzo istotną - częścią... Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: w przystępny sposób 28.04.05, 10:26 A ja się dziwię,że co niektórzy znajdują czas na próżne bżdżenie po forumach- nuda w realu? Brak ciekawych bodzców?Chęć dowartościowania się? ........................................./wpisz inne/ Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska bo Luty jest 28.04.05, 10:34 fleuret napisała: > czy ktoś może mnie oswiecić dlaczego > zaczęła się nagonka na Pana Lutego? > najpierw wszyscy machali na niego nawiasikami, > a teraz co otworzę watek to totalny magiel > czy cos istotnego przegapiłam? > leniwa w czytaniu fleur -bardzo przystoiny,,,,i chlopaki sa zazdrosne,,,a dziewczyny zlosliwe, bo je odtraca... Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: bo Luty jest 28.04.05, 10:42 Daj fotkę,niechże rzucem okiem na to cudo :) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: bo Luty jest 28.04.05, 10:43 yoosh napisała: > Daj fotkę,niechże rzucem okiem na to cudo :) nie dam.... musicie mi wierzyc na slowo... Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: bo Luty jest 28.04.05, 10:46 Das wird aber schwierig...jedenfalls bei mir :) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: bo Luty jest 28.04.05, 10:49 yoosh napisała: > Das wird aber schwierig...jedenfalls bei mir :) warum schwierig,? bist du einfach neugierig? Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: bo Luty jest 28.04.05, 10:55 Warum soll ich einem aufs Wort glauben? Neugierig? Ach was,auf keinen Fall. Ich mache einfach keine Streitereien mit,hab keinen Bock dazu,bin ein friedlicher Mensch und bin zum Gluck nicht internetsuchtig.sorry-bez umlautów Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: w przystępny sposób 28.04.05, 17:34 nikt z wielkich tego forum nie raczył mnie oswiecic zaczynam podejrzewać, że moje przypuszczenia są słuszne Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: w przystępny sposób 28.04.05, 18:03 ja mysle, ze luty dostal baty za to, co i ja ... za piandrolenie o ostatecznosciach w sposob nie znoszacy sprzeciwu ... ja ta lekcje juz przechodzilem, dzisiaj luty nadstawil sie z dupalem ... Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: w przystępny sposób 28.04.05, 18:16 zgadzam sie ale w 2% dziekuje, Wielki Wodzu Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: w przystępny sposób 28.04.05, 18:51 to wedlug ciebie jakie moga byc powody tej nagonki ? Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: w przystępny sposób 29.04.05, 06:40 a jak myslisz: co najbardziej boli ludzi? taki duzy chłop jak Ty, powinien juz to wiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
bazylia7 Re: w przystępny sposób 29.04.05, 08:34 > a jak myslisz: > co najbardziej boli ludzi? > taki duzy chłop jak Ty, powinien juz to wiedzieć... jak nie moga byc NAJ-monrzdejsi? jak komus latwo przychodzi(ot za friko) to na co oni w pocie czola latami pracuja? Tall poppy syndrom? czy moze cus jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: w przystępny sposób 29.04.05, 08:39 zraniona duma -------------- "duma bez pokory - to próżność pokora bez dumy - to podłość" Krasiński Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: w przystępny sposób 30.04.05, 02:17 To ja zaczełam, dodam, ze nieświadomie.... Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: w przystępny sposób 30.04.05, 19:48 bo Luty jest kulturalny, a większosc zakompleksionych cwaniaczków powie ze przez to niemęski Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline dużo uśmiechu i słoneczka dla Lutego 30.04.05, 21:01 Alicji i innych sympatycznych istotek, dyskutujcie sobie i bawcie sie dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: dużo uśmiechu i słoneczka dla Lutego 30.04.05, 21:14 psychopata.z.borderline napisała: > Alicji i innych sympatycznych istotek, dyskutujcie sobie i bawcie sie dobrze:) dziekuje w swoim imieniu,mam nadzieje ze wrocisz,nie mozna wszystkiego brac zbyt powaznie. To tylko jacys obcy Ci ludzie,ktorzy krytykujac innych odkrywaja swoje slabosci. Juz ze trzy razy za mojej bytnosci ,byla taka sytuacja.Jakies niezrozumiale nagonki. W imie nieznanych /chyba nikomu /idei. Trzymaj sie cieplo i olewaj to .... Odpowiedz Link Zgłoś