alicja-ciekawska 14.05.05, 18:36 bede tylko czytala ,ciekawa jestem, tej eksplozji inteligentnych pomyslow;)))) juz to widze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pozeracz_niewiescich_serc Re: to ja teraz 14.05.05, 18:40 Stawiam moj material genetyczny przeciw Twojemu, ze nie wytrzymasz ani jednej doby, nic nie piszac. (Pewnie sie jakos wykrecisz od tego zakladu, ale ja swoje wiem) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: to ja teraz 14.05.05, 18:44 pozeracz_niewiescich_serc napisał: > Stawiam moj material genetyczny przeciw Twojemu, ze nie wytrzymasz ani jednej > doby, nic nie piszac. > > (Pewnie sie jakos wykrecisz od tego zakladu, ale ja swoje wiem) uwielbiam byc kobieta.... "kobieta zmienna jest" do roboty! podpowiem Psychologia biznesu: -zdobywanie i utrzymywanie klientow. prosze o wypowiedzi: Odpowiedz Link Zgłoś
pozeracz_niewiescich_serc Re: to ja teraz 14.05.05, 18:45 Przegralas Alicja. Co najmniej jedna komorke jajowa. Biore oczywiscie w naturze - zadnego in vitro. Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: to ja teraz 16.05.05, 20:53 Produkt lub usluge warto miec taka, ktora sie uwaza za wartosciowa. Nastepnie nalezy ja przedstawic w jak najlepszym swietle nie klamiac. Podtrzymanie klientow: utrzymywanie jak najwyzszej jakosci, szacunek dla klienta, uwazna i uczciwa praca z zaangazowaniem na codzien. Z konkurencja nie walczyc, tylko traktowac jako inspiracje w podnoszeniu jakosci uslug. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: to ja teraz 16.05.05, 20:42 alicja-ciekawska napisała: > bede tylko czytala ,ciekawa jestem, tej eksplozji inteligentnych pomyslow;)))) > juz to widze. jestem zdruzgotana psychicznie!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rozgwiazda1 Re: to ja teraz 16.05.05, 20:55 A co sie Tobie stalo,Alicyjo?? Rynkowski sie skonczyl i dziewczyna lzy leje.. Odpowiedz Link Zgłoś
rozgwiazda1 Re: to ja teraz 16.05.05, 20:54 hahaha;) jasssssne,tez tak sobie obiecywalam;) Ale mozemy isc o zaklad,ktora z nas szybciej wymieknie.. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: to ja teraz 16.05.05, 21:08 rozgwiazda1 napisała: > hahaha;) > jasssssne,tez tak sobie obiecywalam;) > Ale mozemy isc o zaklad,ktora z nas szybciej wymieknie.. obie rozmiekniemy.... nie zakladam sie ,z zasady.... Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: to ja teraz 16.05.05, 21:11 rozgwiazda1 napisała: > ale bylaby jakas motywacja..;) > do czego? jak tam Twoja praca dypl.? Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: to ja teraz 16.05.05, 21:14 rozgwiazda1 napisała: > jak widac...;))) hi hi hi.... odpoczac tez troche trzeba....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rozgwiazda1 Re: to ja teraz 16.05.05, 21:14 dziwnie tak odpoczywac od odpoczywania;) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: to ja teraz 16.05.05, 21:21 rozgwiazda1 napisała: > dziwnie tak odpoczywac od odpoczywania;) dziwne to jest to za to wypoczwanie ,,,az tak moze meczyc??? i tu mamy psychologiczna zagadke ! Dlaczego meczy nas odpoczynek ? Odpowiedz Link Zgłoś
rozgwiazda1 Re: to ja teraz 16.05.05, 21:26 bo jest monotonny...jak sie non stop odpoczywa to mozna dostac swira,mowie powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: to ja teraz 16.05.05, 21:31 rozgwiazda1 napisała: > bo jest monotonny...jak sie non stop odpoczywa to mozna dostac swira,mowie > powaznie. > wiem ze mozna dostac swira,czlowiek bez obowiazkow glupieje,,smieszne ale to problemy robia nasze zycie ciekawe. A gdy odpoczywamy za dlugo,zdani jestesmy na zejecie sie soba i wlasnymi myslami..i tego chyba nie umiemy ,na dluzsza mete zniesc.Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
rozgwiazda1 Re: to ja teraz 16.05.05, 21:40 Prawda. Holera,trzeba juz roboty szukac,bo perspektywa kiblowania w domu jest troche mdła. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: to ja teraz 16.05.05, 21:43 rozgwiazda1 napisała: > Prawda. > Holera,trzeba juz roboty szukac,bo perspektywa kiblowania w domu jest troche > mdła. mam nadzieje za dostaniesz,ale nalezaloby juz teraz zaczac rozsylac swoje CV. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: to ja teraz 16.05.05, 21:45 rozgwiazda1 napisała: > jestes kobieta pracujaca? tak...na wlasny rachunek... Odpowiedz Link Zgłoś
rozgwiazda1 Re: to ja teraz 16.05.05, 21:47 ale ci dobrze.. Nie wiem jak sie wziasc w garsc,moze dlatego ze mam male dlonie?;) Nie wiem od czego zaczac,rozsylanie CV to zaledwie marny poczatek.No i trzeba miec niezle praktyki i doswiadczenie.. Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: to ja teraz 16.05.05, 21:49 rozsyłanie cv nic nie daje, trzba byc na tyle beszczelnym zeby sie osobiscie udać tam gdzie sie chce Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: to ja teraz 16.05.05, 21:58 psychopata.z.borderline napisała: > rozsyłanie cv nic nie daje, trzba byc na tyle beszczelnym zeby sie osobiscie > udać tam gdzie sie chce nie bezczelnym tylko ODWAZNYM,,,,przedsiebiorczym ,,,bez tego w tych czasach nie da sie nic osiagnac. A to tez dobry pomysl! Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: to ja teraz 16.05.05, 21:56 rozgwiazda1 napisała: > ale ci dobrze.. > Nie wiem jak sie wziasc w garsc,moze dlatego ze mam male dlonie?;) > Nie wiem od czego zaczac,rozsylanie CV to zaledwie marny poczatek.No i trzeba > miec niezle praktyki i doswiadczenie.. narazie nie mozesz nic wiecej zrobic ,tylko rozsylac... najpierw napisz prace.... Odpowiedz Link Zgłoś
rozgwiazda1 Re: to ja teraz 16.05.05, 21:59 wlasnie,primo:dyplom;) to czas sie zawijac do pisania. 3majta sie cieplo! Odpowiedz Link Zgłoś
rozgwiazda1 Re: to ja teraz 16.05.05, 21:08 ciekawe czy Psychopata z b. dala by rade zaprzestac na kilka dni... Z nia tez moge sie zalozyc;) tylko o co??Moze o wodza..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: to ja teraz 16.05.05, 21:10 ja mi sie będzie chciało, odczep sie;( Odpowiedz Link Zgłoś
rozgwiazda1 Re: to ja teraz 16.05.05, 21:11 co ty dzis tak na anty? zly dzien...Jutro bedzie lepiej.Bezdeszczowo przynajmniej.. Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: to ja teraz 16.05.05, 21:13 a niech leje, mam to gdzieś Odpowiedz Link Zgłoś
rozgwiazda1 Re: to ja teraz 16.05.05, 21:14 moze Rynkowski pomoze...?i kawa woseba czy jak jej tam;) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: to ja teraz 16.05.05, 21:17 rozgwiazda1 napisała: > moze Rynkowski pomoze...?i kawa woseba czy jak jej tam;) Rynkowski to pomaga,,bez kawy,,mnie ,,,jej pomoglaby Imaginacja... jego Swietopotliwosc Wodzia..:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: to ja teraz 16.05.05, 21:18 a ty ciekawska jak zwykle wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: to ja teraz 16.05.05, 21:17 niech spie.. rynkowski i jego woseba :((( Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: to ja teraz 16.05.05, 21:19 psychopata.z.borderline napisała: > niech spie.. rynkowski i jego woseba :((( nieladnie ,,,ja twojego Wodzia nie wyganiam:((( Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: to ja teraz 16.05.05, 21:22 a kogo ja wyganiam jest mi dzisiaj źle,jestem wku..ona na maxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxa buuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: to ja teraz 16.05.05, 21:23 psychopata.z.borderline napisała: > a kogo ja wyganiam > > jest mi dzisiaj źle,jestem wku..ona na maxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxa > buuuuuuuuuuuuuuuuuuu no ale nie na mnie i rozgwiazde? co? Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: to ja teraz 16.05.05, 21:26 nie wyrzucam nikogo, ani ciebie ani rozgwiazdy Odpowiedz Link Zgłoś