morith 15.07.05, 13:31 Czy ktoś kiedyś słyszał coś o tym? Jest to najprawdopodobniej zwiazane ze sposobem zachowania sie ludzi .. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eary Re: Low peripheral movement 15.07.05, 13:40 LPM technika w sumie z mowy ciała. Polega na tym ze w trakcie rozmow uzywasz minimalnie gestykulacji do rpzekazywania racji badz do wymuszania posluchu. W ten sposob udawadniasz mowcy (a raczej sugerujesz) ze jestes osoba ktora nie potrzebuje namachac sie rekoma zeby jej wysluchano. Cenna sprawa przy rozmowach kwalifikacyjnych i w trakcie spotkań. Bardzo uznawane na wyzszych szczeblech. Ok? Odpowiedz Link Zgłoś
morith Re: Low peripheral movement 15.07.05, 13:44 Genalnie!! Moze znasz jeszcze polski odpowiednik LPM? Normalnie bys mi, eary, tylek uratowal... :> Mor Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: Low peripheral movement 15.07.05, 14:00 bym ci tyłek uratowała chciałeś powiedzieć :) Hm.. nie jestem pewna czy jest.. mowi się po prostu LPM albo wspolczynnik LPM. Dosłownie mogłbyś powiedzieć: znikoma gestykulacja. Odpowiedz Link Zgłoś
morith Re: Low peripheral movement 15.07.05, 14:05 > bym ci tyłek uratowała chciałeś powiedzieć :) ten tego...ja tez kobita :p Naprawdę bardzo Ci dziekuje, nie masz pojecia, jak bardzo mi pomoglas :-) Mor Odpowiedz Link Zgłoś
isabar Re: Low peripheral movement 15.07.05, 22:22 Ja to znam pod nazwą:"peryferyjna gestykulacja". Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Low peripheral movement 16.07.05, 00:44 morith napisała: > Normalnie bys mi, eary, > tylek uratowal... :> > Mor Morith! Eary to dziewczyna, bardzo ładna do tego:) Wiem co mówię. Tylko nie wiem skąd się wzięło to "Eary" Odpowiedz Link Zgłoś