zalozylam_nowe 19.07.05, 09:34 bardzo jestem ciekawa Twojego komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zalozylam_nowe Re: krish... 19.07.05, 09:46 hsirk napisał: > ??? czytales popisy ryba przedwczoraj wieczorem...? Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: krish... 19.07.05, 09:48 nie. ostatnio wieczorami nie czytuje a gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: krish... 19.07.05, 09:51 juz nic...na oslej nie ma :( bylam ciekawa, bo ostatnio dosc wyraznie pisales o nim w superlatywach, tymczasem dal popis, jakich malo... nic to - milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 GF:) po co szukasz sekundantów 19.07.05, 09:50 to duzi chłopcy, poradzą sobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: GF:) po co szukasz sekundantów 19.07.05, 09:52 xy2 napisała: > to duzi chłopcy, poradzą sobie:) to sekundantow, czy 'oni' poradza sobie, bo logiczna sprzecznosc? wydaje mi sie, ze to watek nie do ciebie? 'znam' krisha dosc dlugo i jestem ciekawa jego zdania, w przeciwienstwie do twojego papa kochanie Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: GF:) po co szukasz sekundantów 19.07.05, 09:54 to w moim wątku do Ryba tez sie prosze w takim razie nie wypowiadać i nie jestem dla Ciebie zadne kochanie Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: GF:) po co szukasz sekundantów 19.07.05, 09:57 xy2 napisała: > to w moim wątku do Ryba tez sie prosze w takim razie nie wypowiadać > > i nie jestem dla Ciebie zadne kochanie spadaj kochanie :) Odpowiedz Link Zgłoś