hsirk 15.10.08, 16:48 wilowka tez uzyla w tytule slowa "pochwa" ale to na krishu psy sie wiesza... biedny krish :( chlip Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba_krk Re: biedny krish, biedny mis... :( 15.10.08, 16:59 też na to zwróciłam uwagę ;> ale już dobrze Krishu, dobrze, pocieszać Cię nie będę, co najwyżej po dupie złoję :] Odpowiedz Link
baba_krk Re: biedny krish, biedny mis... :( 15.10.08, 17:04 widzę, że już kawę masz zapewnioną, to może czekoladkę do tego? Odpowiedz Link
hsirk Re: biedny krish, biedny mis... :( 15.10.08, 17:00 to pozniej. najpierw kawa obowiazkowo. Odpowiedz Link
szalony_robal Re: biedny krish, biedny mis... :( 15.10.08, 17:26 ...bo tu na forum jak można zauważyć jednym wolno więcej a innym mniej ... sztuką jest sobie poradzić:) ... pozdrawiam i gratuluję otwartości wraz z postawą!!! Odpowiedz Link
hsirk Re: biedny krish, biedny mis... :( 15.10.08, 17:43 nie tak. na razie wolno wszystkim tyle samo. znaczy sa juz frakcje rewolucyjne co chca podzielic zwierzeta na rowne i rowniejsze, oczywiscie z rowniejszymi przy korycie i rozdziale praw... a za takie slowa - uwazaj, bo jest tu paru takich co zrobia sobie pewnie robala woodo i beda wbijac rozne rzeczy... :/ jak smioesz byc mily dla hsirka? taz to cham, pijak i zlodzie. Odpowiedz Link
szalony_robal Re: biedny krish, biedny mis... :( 15.10.08, 17:47 hsirk ... nie bój żaby - swoje się już przeżyło:)teraz to mi mogą najwyżej ... no wiesz co!!!:):):):) ... a robala do wbijania igieł już mają - nawet miałem przyjemność oglądania - ale nie działa!!! Tak więc jako robal panoszę się tu i ówdzie i z doskoku oraz wyskoku coś tam czasem dłubnę :)... no a tak poważnie ... chamem - jestem, pijakiem - jestem, do złodziejstwa póki co się nie przyznaję - teraz to kleptomania jest :):) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
liisa.valo Re: biedny krish, biedny mis... :( 15.10.08, 17:49 Bo Wilowka jest dojebana, a ty nie. Odpowiedz Link
szalony_robal Re: biedny krish, biedny mis... :( 15.10.08, 17:50 liisa.valo .... sorki - ale czy ja dobrze widzę??? Takie informacje to raczej bardzo prywatne są :):):) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
liisa.valo Re: biedny krish, biedny mis... :( 15.10.08, 17:58 Robalku, dobrze widzisz. To Krish kiedyś twierdził, że na tym forum wszyscy są niedojebani, a któraś z dziewczyn powiedziała, że Wilowka nie. Nie wiem, skąd oni mają te informacje, ja je tylko zebrałam w całość :D Odpowiedz Link
szalony_robal Re: biedny krish, biedny mis... :( 15.10.08, 18:03 ło Matko jedyna ... napisała "Robalku" Kobieto - czy Ty chcesz mnie rozmiękczyć??? Ja Twardziel jestem i na zdrobnienia już nie lecę:) ... ale nie mniej dziękuję bardzo. Co do tego czy tamtego to ja się nie znam kto jest tam bardziej w te czy we w te (qrna ale słowa) choć nie ukrywam że czytam Was sporo - piszę mało, bo i nie potrafię ładnie. Ale zmiękczyć się już nie dam - ta dam!!! Ale dziękuję :):):) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: biedny krish, biedny mis... :( 15.10.08, 18:05 Robaczku, nie zamierzam cię zmiękczać. Coś ty :) Odpowiedz Link
szalony_robal Re: biedny krish, biedny mis... :( 15.10.08, 18:06 ...a tak nawiasem - dobrze że nie ma Szyszkowej Panienki - bo jakby nam się do tyłka dobrała - to mielibyśmy się z pyszna:):):):):) Odpowiedz Link
wilowka Re: biedny krish, biedny mis... :( 15.10.08, 20:40 hsirk napisał: > wilowka tez uzyla w tytule slowa "pochwa" ale to na krishu psy sie > wiesza... > żądam satysfakcji - wystarczy mi link do takiego wątku, bo zdaje się czas zainwestować w Bilobil Odpowiedz Link
hsirk Re: biedny krish, biedny mis... :( 15.10.08, 22:41 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64121&w=85931711 :D Odpowiedz Link
wilowka o żesz fak 16.10.08, 00:02 tycznie. Nie dość, że pochwa to i walę się. Idę sie pobiczować nieco :) Odpowiedz Link
hsirk Re: o żesz fak 16.10.08, 00:05 drugiej czesci nie upublicznialem, bo brzmiala zbyt prywatnie. Odpowiedz Link
stedo Re: biedny krish, biedny mis... :( 16.10.08, 11:15 A dlaczego Ty piszesz i podpisujesz się od d...y strony? Odpowiedz Link
hsirk Re: biedny krish, biedny mis... :( 16.10.08, 13:11 bo w zamierzchlych czasach przed obowiazkiem ogowania bylem krish. a potem taki login byl juz zajety, a nie chcialem byc krishem004 np... Odpowiedz Link
stedo Re: biedny krish, biedny mis... :( 16.10.08, 13:27 No dobra, rozumiem.A to drugie? Odpowiedz Link
stedo Re: biedny krish, biedny mis... :( 16.10.08, 13:31 A swoją drogą wobec tego ten Twój nick jest dobrym odzwierciedleniem Twego image - od d..y strony, ha, ha. Odpowiedz Link
stedo Re: biedny krish, biedny mis... :( 16.10.08, 13:42 Boszsze,po raz kolejny mię rozczarowujesz, kolego.Czy wszyscy faceci są tacy niekumaci w odbiorze werbalnym, że trzeba im jednoznacznie, jasno i do końca? Irytujące to i nudne. Dobra, a więc kawa na ławę: dlaczego Twoje pisanie, Twój image, jest "od d..y strony"? Przecież jesteś inteligentnym, wrażliwym facetem, czującym i rozumiejącym niuanse uczuciowe i moralne. Odpowiedz Link
hsirk Re: biedny krish, biedny mis... :( 16.10.08, 13:49 chyba mnie mylisz z kims innym... :) Odpowiedz Link
hsirk Re: biedny krish, biedny mis... :( 16.10.08, 13:51 aha, no i przykro ze rozczarowuje. ale naprawde sie chyba pomylilas w ocenie. jak taki nie jestem, choc milo to slyszec. Odpowiedz Link
stedo Re: biedny krish, biedny mis... :( 16.10.08, 15:31 O, kochany "bujać to my, a nie nas";). Za stara jestem, jak wiesz chyba, na takie " zasłony dymne";)A poza tym, też wiesz chyba, kobiety mają zakodowane w genach czytanie między wierszami, zauważanie pewnych szczegółów, pamiętanie o niuansach i zwracanie uwagi na wszystko co się wokół dzieje. Czasami przybiera to postać dzielenia "włosa na czworo" czy nadinterpretacji, ale w tym wypadku nie ma to miejsca, bo tak się dzieje z reguły gdy wchodzą w grę emocje. A ja tu w celach poznawczych przebywam w ścisłym tego słowa znaczeniu, bez innych podtekstów:)) Odpowiedz Link
hsirk Re: biedny krish, biedny mis... :( 16.10.08, 16:44 wiem ??? nie wiem jak jestes stara... :P Odpowiedz Link
stedo Re: biedny krish, biedny mis... :( 16.10.08, 16:58 No prawie 2x jak Wy, a czasami nawet więcej;)) Odpowiedz Link
hsirk Re: biedny krish, biedny mis... :( 16.10.08, 18:39 masz ponad 80 lat? ludzie tyle nie zyja... Odpowiedz Link
stedo Re: biedny krish, biedny mis... :( 16.10.08, 19:00 A co, u Ciebie "40 lat minęło"?:) No tyle to nieee, ale biorąc średnią wieku z forum to będzie cuś koło tego;)) Odpowiedz Link
stedo Re: biedny krish, biedny mis... :( 16.10.08, 19:17 Naukowo to podobno najbardziej płodny intelektualnie wiek u facetów. Bo już im tak nie furczy i rozum im się trochę wyżej przesuwa, aczkolwiek na krótko, bo niebawem dopada ich "druga młodośc" i straceńcze posunięcia, jakkolwiek to rozumiejąc;)) Odpowiedz Link
stedo Re: biedny krish, biedny mis... :( 16.10.08, 19:27 Może nie powinnam Ci o tym pisać, ale to chyba coś w Twoich klimatach. Może rozwinąć się między wami ciekawa dyskusja tam.Otóż ostatnio natknęłam się na forum na posty takiego facia zdeterminowanego/ prawie Twój równolatek/, który linkował swój blog: bmwisex.blox.pl/html Chętnie bym pośledziła dyskusję między wami;)Może być pasjonująca:) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: biedny krish, biedny mis... :( 16.10.08, 19:31 ja podejrzewam, że to nie byłaby dyskusja, tylko krótka piłka. Z Krisha strony. Biednego misia strony ;) I paskudną sałatkę wcinają w ostatnim wpisie ;) Odpowiedz Link
hsirk Re: biedny krish, biedny mis... :( 16.10.08, 19:33 ale o czym mmielibysmy dyskutowac, pomijajac ze mi sie nie chce i nie robie tego na zawolanie? Odpowiedz Link
stedo Re: biedny krish, biedny mis... :( 16.10.08, 19:39 A wiesz chociaż "o co kaman"? I na zawołanie nic nie musisz. Ale może byś nabrał ochoty;). I Szara ma rację, miałbyś okazję do" krótkiej piłki" gdybyś zdołał się wznieść ponad solidarność plemników;) Odpowiedz Link
hsirk Re: biedny krish, biedny mis... :( 16.10.08, 19:41 ale po co? no facet dmucha panienke czy cos tam. ani on ani ona to ani mi brat ani swat. mam to w dupie. wiec o czym mialbym gadac? Odpowiedz Link
stedo Re: biedny krish, biedny mis... :( 16.10.08, 19:49 Ee, malkontent z Ciebie. A myślałam że masz fun;) Odpowiedz Link