Dodaj do ulubionych

biedny krish, biedny mis... :(

15.10.08, 16:48
wilowka tez uzyla w tytule slowa "pochwa" ale to na krishu psy sie
wiesza...

biedny krish :(

chlip
Obserwuj wątek
    • baba_krk Re: biedny krish, biedny mis... :( 15.10.08, 16:59
      też na to zwróciłam uwagę ;>
      ale już dobrze Krishu, dobrze, pocieszać Cię nie będę, co najwyżej po dupie złoję :]
      • hsirk Re: biedny krish, biedny mis... :( 15.10.08, 17:01
        łeeeeeeee...
        • baba_krk Re: biedny krish, biedny mis... :( 15.10.08, 17:04
          widzę, że już kawę masz zapewnioną, to może czekoladkę do tego?
    • sundry Re: biedny krish, biedny mis... :( 15.10.08, 16:59
      Pogłaskać po ch..?;)
      • hsirk Re: biedny krish, biedny mis... :( 15.10.08, 17:00
        to pozniej. najpierw kawa obowiazkowo.
        • sundry Re: biedny krish, biedny mis... :( 15.10.08, 17:02
          Nadstaw filiżankę..
    • szalony_robal Re: biedny krish, biedny mis... :( 15.10.08, 17:26
      ...bo tu na forum jak można zauważyć jednym wolno więcej a innym mniej ...
      sztuką jest sobie poradzić:) ... pozdrawiam i gratuluję otwartości wraz z postawą!!!
      • hsirk Re: biedny krish, biedny mis... :( 15.10.08, 17:43
        nie tak. na razie wolno wszystkim tyle samo. znaczy sa juz frakcje
        rewolucyjne co chca podzielic zwierzeta na rowne i rowniejsze,
        oczywiscie z rowniejszymi przy korycie i rozdziale praw...

a za takie slowa - uwazaj, bo jest tu paru takich co zrobia sobie
        pewnie robala woodo i beda wbijac rozne rzeczy... :/ jak smioesz byc
        mily dla hsirka? taz to cham, pijak i zlodzie.
        • szalony_robal Re: biedny krish, biedny mis... :( 15.10.08, 17:47
          hsirk ... nie bój żaby - swoje się już przeżyło:)teraz to mi mogą najwyżej ...
          no wiesz co!!!:):):):) ... a robala do wbijania igieł już mają - nawet miałem
          przyjemność oglądania - ale nie działa!!! Tak więc jako robal panoszę się tu i
          ówdzie i z doskoku oraz wyskoku coś tam czasem dłubnę :)... no a tak poważnie
          ... chamem - jestem, pijakiem - jestem, do złodziejstwa póki co się nie
          przyznaję - teraz to kleptomania jest :):) Pozdrawiam!
    • liisa.valo Re: biedny krish, biedny mis... :( 15.10.08, 17:49
      Bo Wilowka jest dojebana, a ty nie.
      • szalony_robal Re: biedny krish, biedny mis... :( 15.10.08, 17:50
        liisa.valo .... sorki - ale czy ja dobrze widzę??? Takie informacje to raczej
        bardzo prywatne są :):):) Pozdrawiam!
        • liisa.valo Re: biedny krish, biedny mis... :( 15.10.08, 17:58
          Robalku, dobrze widzisz. To Krish kiedyś twierdził, że na tym forum wszyscy są
          niedojebani, a któraś z dziewczyn powiedziała, że Wilowka nie. Nie wiem, skąd
          oni mają te informacje, ja je tylko zebrałam w całość :D
          • szalony_robal Re: biedny krish, biedny mis... :( 15.10.08, 18:03
            ło Matko jedyna ... napisała "Robalku" Kobieto - czy Ty chcesz mnie
            rozmiękczyć??? Ja Twardziel jestem i na zdrobnienia już nie lecę:) ... ale nie
            mniej dziękuję bardzo. Co do tego czy tamtego to ja się nie znam kto jest tam
            bardziej w te czy we w te (qrna ale słowa) choć nie ukrywam że czytam Was sporo
            - piszę mało, bo i nie potrafię ładnie. Ale zmiękczyć się już nie dam - ta
            dam!!! Ale dziękuję :):):)
            • liisa.valo Re: biedny krish, biedny mis... :( 15.10.08, 18:05
              Robaczku, nie zamierzam cię zmiękczać. Coś ty :)
            • szalony_robal Re: biedny krish, biedny mis... :( 15.10.08, 18:06
              ...a tak nawiasem - dobrze że nie ma Szyszkowej Panienki - bo jakby nam się do
              tyłka dobrała - to mielibyśmy się z pyszna:):):):):)
    • wilowka Re: biedny krish, biedny mis... :( 15.10.08, 20:40
      hsirk napisał:

> wilowka tez uzyla w tytule slowa "pochwa" ale to na krishu psy sie
      > wiesza...
      >

żądam satysfakcji - wystarczy mi link do takiego wątku, bo zdaje się czas
      zainwestować w Bilobil
      • hsirk Re: biedny krish, biedny mis... :( 15.10.08, 22:41
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64121&w=85931711
        :D
        • wilowka o żesz fak 16.10.08, 00:02
          tycznie.

Nie dość, że pochwa to i walę się. Idę sie pobiczować nieco :)
          • hsirk Re: o żesz fak 16.10.08, 00:05
            drugiej czesci nie upublicznialem, bo brzmiala zbyt prywatnie.
            • wilowka ach joj! 16.10.08, 00:17
              Dzięki Ci. Ale i tak się już zcamingautowałam :)
    • stedo Re: biedny krish, biedny mis... :( 16.10.08, 11:15
      A dlaczego Ty piszesz i podpisujesz się od d...y strony?
      • hsirk Re: biedny krish, biedny mis... :( 16.10.08, 13:11
        bo w zamierzchlych czasach przed obowiazkiem ogowania bylem krish. a
        potem taki login byl juz zajety, a nie chcialem byc krishem004 np...
        • stedo Re: biedny krish, biedny mis... :( 16.10.08, 13:27
          No dobra, rozumiem.A to drugie?
          • stedo Re: biedny krish, biedny mis... :( 16.10.08, 13:31
            A swoją drogą wobec tego ten Twój nick jest dobrym odzwierciedleniem Twego image
            - od d..y strony, ha, ha.
          • hsirk Re: biedny krish, biedny mis... :( 16.10.08, 13:32
            jakie drugie?
            • stedo Re: biedny krish, biedny mis... :( 16.10.08, 13:42
              Boszsze,po raz kolejny mię rozczarowujesz, kolego.Czy wszyscy faceci są tacy
              niekumaci w odbiorze werbalnym, że trzeba im jednoznacznie, jasno i do końca?
              Irytujące to i nudne. Dobra, a więc kawa na ławę: dlaczego Twoje pisanie, Twój
              image, jest "od d..y strony"?
              Przecież jesteś inteligentnym, wrażliwym facetem, czującym i rozumiejącym
              niuanse uczuciowe i moralne.
              • hsirk Re: biedny krish, biedny mis... :( 16.10.08, 13:49
                chyba mnie mylisz z kims innym... :)
                • hsirk Re: biedny krish, biedny mis... :( 16.10.08, 13:51
                  aha, no i przykro ze rozczarowuje. ale naprawde sie chyba pomylilas
                  w ocenie. jak taki nie jestem, choc milo to slyszec.
                  • stedo Re: biedny krish, biedny mis... :( 16.10.08, 15:31
                    O, kochany "bujać to my, a nie nas";). Za stara jestem, jak wiesz chyba, na
                    takie " zasłony dymne";)A poza tym, też wiesz chyba, kobiety mają zakodowane w
                    genach czytanie między wierszami, zauważanie pewnych szczegółów, pamiętanie o
                    niuansach i zwracanie uwagi na wszystko co się wokół dzieje. Czasami przybiera
                    to postać dzielenia "włosa na czworo" czy nadinterpretacji, ale w tym wypadku
                    nie ma to miejsca, bo tak się dzieje z reguły gdy wchodzą w grę emocje. A ja tu
                    w celach poznawczych przebywam w ścisłym tego słowa znaczeniu, bez innych
                    podtekstów:))
                    • hsirk Re: biedny krish, biedny mis... :( 16.10.08, 16:44
                      wiem ??? nie wiem jak jestes stara... :P
                      • stedo Re: biedny krish, biedny mis... :( 16.10.08, 16:58
                        No prawie 2x jak Wy, a czasami nawet więcej;))
                        • hsirk Re: biedny krish, biedny mis... :( 16.10.08, 18:39
                          masz ponad 80 lat? ludzie tyle nie zyja...
                          • stedo Re: biedny krish, biedny mis... :( 16.10.08, 19:00
                            A co, u Ciebie "40 lat minęło"?:)
                            No tyle to nieee, ale biorąc średnią wieku z forum to będzie cuś koło tego;))
                            • hsirk Re: biedny krish, biedny mis... :( 16.10.08, 19:09
                              ano minelo
                              • stedo Re: biedny krish, biedny mis... :( 16.10.08, 19:17
                                Naukowo to podobno najbardziej płodny intelektualnie wiek u facetów. Bo już im
                                tak nie furczy i rozum im się trochę wyżej przesuwa, aczkolwiek na krótko, bo
                                niebawem dopada ich "druga młodośc" i straceńcze posunięcia, jakkolwiek to
                                rozumiejąc;))
                                • hsirk Re: biedny krish, biedny mis... :( 16.10.08, 19:18
                                  naukowe pierdoly
                                  • stedo Re: biedny krish, biedny mis... :( 16.10.08, 19:27
                                    Może nie powinnam Ci o tym pisać, ale to chyba coś w Twoich klimatach. Może
                                    rozwinąć się między wami ciekawa dyskusja tam.Otóż ostatnio natknęłam się na
                                    forum na posty takiego facia zdeterminowanego/ prawie Twój równolatek/, który
                                    linkował swój blog:
                                    bmwisex.blox.pl/html
                                    Chętnie bym pośledziła dyskusję między wami;)Może być pasjonująca:)
                                    • 2szarozielone Re: biedny krish, biedny mis... :( 16.10.08, 19:31
                                      ja podejrzewam, że to nie byłaby dyskusja, tylko krótka piłka. Z Krisha strony.
                                      Biednego misia strony ;)

I paskudną sałatkę wcinają w ostatnim wpisie ;)
                                    • hsirk Re: biedny krish, biedny mis... :( 16.10.08, 19:33
                                      ale o czym mmielibysmy dyskutowac, pomijajac ze mi sie nie chce i
                                      nie robie tego na zawolanie?
                                      • stedo Re: biedny krish, biedny mis... :( 16.10.08, 19:39
                                        A wiesz chociaż "o co kaman"? I na zawołanie nic nie musisz. Ale może byś nabrał
                                        ochoty;). I Szara ma rację, miałbyś okazję do" krótkiej piłki" gdybyś zdołał się
                                        wznieść ponad solidarność plemników;)
                                        • hsirk Re: biedny krish, biedny mis... :( 16.10.08, 19:41
                                          ale po co? no facet dmucha panienke czy cos tam. ani on ani ona to
                                          ani mi brat ani swat. mam to w dupie. wiec o czym mialbym gadac?
                                          • stedo Re: biedny krish, biedny mis... :( 16.10.08, 19:49
                                            Ee, malkontent z Ciebie. A myślałam że masz fun;)
                                            • hsirk Re: biedny krish, biedny mis... :( 16.10.08, 19:51
                                              pewnie tak, skoro tak mowisz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka