mathias_sammer 23.08.05, 13:26 ponawiam pytanie: czym kierujesz sie przy wycinaniu watkow? Chcialbym zglosic uwage kolegi, w jednym watku obrazaja uczestnikow tym samym lamia regulamin. Czy dac linka, gdzie- czy sama znajdziesz? :) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betty Re: Betty, 23.08.05, 17:21 > ponawiam pytanie: czym kierujesz sie przy wycinaniu watkow? Regulaminem i netykieta. > Chcialbym zglosic uwage kolegi, w jednym watku obrazaja uczestnikow tym samym > lamia regulamin. > Czy dac linka, gdzie- czy sama znajdziesz? :) Poprosze o linke. Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: Betty, 23.08.05, 17:25 betty napisała: > > > ponawiam pytanie: czym kierujesz sie przy wycinaniu watkow? > > Regulaminem i netykieta. > > > > Chcialbym zglosic uwage kolegi, w jednym watku obrazaja uczestnikow tym s > amym > > lamia regulamin. > > Czy dac linka, gdzie- czy sama znajdziesz? :) > > Poprosze o linke. > > ;))))Betty nie rob tego ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
betty Re: Betty, 23.08.05, 17:34 Jak juz ja ukrecil to przyjme z pokora i skorzystam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnycharakter "regulaminem i netykieta" ?! 23.08.05, 19:13 - kiepski dowcip ! Powyzsze zostanie zapewne wyciete "za obraze majestatu", ale nie szkodzi, bedziemy cierpliwie powtarzac... :-) czch Odpowiedz Link Zgłoś
betty Re: "regulaminem i netykieta" ?! 23.08.05, 19:15 No jesli chodzi o powtarzanie, to rzeczywiscie jestes tu przodownikiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnycharakter a tak z "psychologicznego" punktu widzenia, betty, 23.08.05, 22:09 to powinnas mi byc raczej wdzieczna... :-) czch Odpowiedz Link Zgłoś
vlad-srollovnik Re: Betty, 23.08.05, 22:23 Betty czemu Ci tu publicznie duperelami głowe zawracaja? Odpowiedz Link Zgłoś
betty Re: Betty, 23.08.05, 23:14 Vlad, a dlaczego Ty zawracasz innym glowe PUBLICZNIE? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=28026978&a=28026978 Ja sie na obstrzal swiadomie wystawiam, wiec dostaje baty, a Ty mierzysz w cywili ;-) Odpowiedz Link Zgłoś