Dodaj do ulubionych

POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dobra rada

IP: *.toya.net.pl 23.09.01, 11:37
Przepraszam, ze pisze tu na tym forum, ale wiem ze niektorzy z Was sa naprawde
doswiadczeni w sprawach sexu. Byc moze czuje sie mniej doswiadczony, ale to nie
znaczy ze nie znam nic. A zreszta kto pyta nie bladzi. Moje pytanie polega na
tym, iz chce wiedziec jak dobrze zaspokoic partnerke jezykiem lizac jej cipe.
(Przepraszam za tak otwarte slowa), ale wiem ze w lozku jest nam wspaniale, a
lizanie nigdy mnie nie ciagnelo lizalem raz, moze dwa. Ale wiem ze nie bylo to
co chcialem uzyskac. Dlatego tutaj zrodzilo sie pytanie ktore miejsca sa
najbardziej pobudzane, procz lechtaczki. Chce aby bylo jeszcze wspanialej nam
dlatego tez pytam. Rzecz jasna chcialbym uslyszec rowniez wypowiedz
doswiadczonych Pań, oraz Panow - to bardzo mi pomoze.

Z gory dziekuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: fnoll w kwestii jezyka IP: *.ds.uj.edu.pl 23.09.01, 13:40
      Sprawne poslugiwanie sie jezykiem zdecydowanie ulatwia kontakty miedzyludzkie, dlatego na
      wstepie polecam ci, abys opanowal pare slow i zwrotow, ktore, choc znacza to samo, brzmia jednak
      lepiej niz "lizanie cipy". Kobiety zwykle nie lubia szorstkiego jezyka, szczegolnie w obszarach tak
      intymnych jak erotyka. Naszym najwazniejszym organem seksualnym jest mozg - tu slowa, zapachy,
      dzwieki, obrazy i dotyk przeradzaja sie w doswiadczenie erotyczne, podniecenie, orgazm. Dlatego
      sztuka kochania (ars amandi) jest wlasnie SZTUKA - dobieraniem wielu elementow w celu
      stworzenia wspanialego przezycia we dwoje. Wspolna droga do rozkoszy nie moze sie obyc bez
      jezyka wlasnie. Bo sztuki milowania uczymy sie w parach - a nie samotnie z podrecznika. Jako ze nikt
      nie jest telepata jezyk jest konieczny do wymieniania sie doznaniami, informowania sie o swoich
      fantazjach, pragnieniach, ulubionych pieszczotach i pozycjach. Takie rozmowy juz naleza do sztuki
      kochania, nastrajaja nas erotycznie. Ale mozna prowadzic je lepiej lub gorzej, a nawet zniechecajaco.
      Wydaje mi sie, ze wiekszosc kobiet na pytanie "Jak lizac twoja cipe?" nie zareagowaloby pozytywnie.
      Uzyj bardziej lagodnego jezyka (jest tyle innych slow, jak: "minetka" - na milosc oralna, gdy kobieta
      jest strona pieszczona; a na jej miejsce intymne: "myszka", zdrobniale "cipka" czy zwyczajne "dziurka",
      "norka" itp.), a najlepiej najpierw poeksperymentuj z jezykiem, a potem zapytaj swoja partnerke o jej
      doznania. Seksu uczymy sie we dwoje - a nie z ksiazek, a tym bardziej nie z forum.

Pozdro!

(tak w ogole, to czy twoj post nie jest jakas onanistyczna prowokacja? ;-) )
      • Gość: service Re: w kwestii jezyka IP: *.toya.net.pl 23.09.01, 13:46
        Dzieki jestem wdzieczny za odpowiedz w miare wyczerpujaca. Jednak ja wiemy
        czlowiek uczy sie cale zycie ale i tak glupi umiera. Naprawde bardzo mi
        pomogles tym co napisales. Zapewniam, ze slowa takie szorstkie wiecej sie nie
        powtorza. Przepraszam jesli kogos zgorszylem badz urazilem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka