monikinda 17.09.07, 15:04 otóż w moim moczu pojawily się oka tak jak z rosołu, zaczynam 2 tydzien SB, ps. wczoraj jadlam ryby, moze to rybi tluszcz? mial tak ktos? czy mam sie niepokoic?aaaaaaa, czy to mi sie moze detoks zrobil? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ceres9 Re: dziwne zjawisko 17.09.07, 15:29 nie wylewalas wczesniej do muszli cos tlustego? Odpowiedz Link
monikinda Re: dziwne zjawisko 17.09.07, 16:33 nie no co ty, testowalam na 2 kiblach, a to sie wydobywa z innej "mańki";-( sory moze to kogos obrzydzi ale to taki olej koloru jak w rybie z pomidorów. wczoraj jadlam serek hohland w plastrach light, serek turek figura ligt z czekolada, 2 pangi smazone w jajku dzis, turek figura i hohland light, no a potem poszlam siku i zauwazylam, w domu tez na domowym kiblu! co to za objawy;-( Odpowiedz Link
ceres9 Re: dziwne zjawisko 17.09.07, 17:06 nie no mnie to nie obrzydza kazdy ma jakies problemy ale nie wiem co to za objaw,jak tluszcz jest wykorystywany jako energia to powstaja ciala ketonowe i one sa wydalane z moczem ogolnie dieta niskocukrowa przycyznia sie do tego ze sa one wlasnie w moczu ale jak jest ich za duzo to moze to byc oznaka kwasicy ketonowej;/ moze masz cukrzyce0_o nie no...tragizuje..ale jakiego koloru sa te oka?czerwone?zolte? sa takie paski ketostix sie to bodajze nazywa proste,do domowego uzytku,wykrywaja ci ciala ketonowe i cukry albo jak sie bardzo niepokoisz to od razu do lekarza..;/ Odpowiedz Link
monikinda Re: dziwne zjawisko 17.09.07, 20:58 to nie z moczu ale z innego otorka, tak jak pisałam pomarańczowy jak olej z jakiejs ryby w oleju z pomidorami, taki ps. no i na sb mi sie kupy nie chce prawie wcale, moze to dlatego, ano i dzis zjadlam 2 paczki i 10 m&m's Odpowiedz Link