alaaa6 29.09.05, 15:06 moje idealy,marzenia ... czy powinnam miec wyrzuty sumienia..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sioorka Re: zdradzilam 29.09.05, 15:17 zdradzilas meza ? wiesz to zalezy czy kochasz osobe z ktora go zdradzilas , milosc jest piekna Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: zdradzilam 29.09.05, 15:21 dzizus nie bylo mowy o mezu... ;))) tu chodzi o wieksze wartosci;) Odpowiedz Link Zgłoś
bellima Re: zdradzilam 29.09.05, 15:22 to mąż nie jest Twoim ideałem?? a kto w takim razie dla Ciebie ma większe...eeee...wartosci??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: zdradzilam 29.09.05, 15:25 bellima napisała: > to mąż nie jest Twoim ideałem?? nie... a kto w takim razie dla Ciebie ma > większe...eeee...wartosci??:)) moj piesek ;)) A wartoscia najwieksza powinnam byc sama dla siebie... i tez nie jestem.. Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: zdradzilam 29.09.05, 15:23 hihihihi widze dzis juz wszyscy monotenatyczni Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: zdradzilam 29.09.05, 17:45 eary napisał(a): > hihihihi > widze dzis juz wszyscy monotenatyczni jesien... sklania nas do zwierzen;) Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: zdradzilam 29.09.05, 15:22 Nie :) bo to znaczy ze były słabe idealy i nalezało je obalić :) Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: zdradzilam 29.09.05, 15:26 eary napisał(a): > Nie :) > bo to znaczy ze były słabe idealy i nalezało je obalić :) skoro byly takie slabe to czemu za nimi tesknie? Odpowiedz Link Zgłoś
sher-man Re: zdradzilam 29.09.05, 15:27 bo było z nimi wygodnie poki byly. a moze byly latwiejsze? a moze przyzwyczajenie :) minie. Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: zdradzilam 29.09.05, 15:30 sher-man napisał: > bo było z nimi wygodnie poki byly. > a moze byly latwiejsze? > a moze przyzwyczajenie :) > > minie. a moze tak by je na nowo odtworzyc? Odpowiedz Link Zgłoś
sher-man Re: zdradzilam 29.09.05, 15:32 nie. panta rei i to zapamietaj jako nowy ideał. Nie ma sensu odtwarzac czegos co raz zawiodlo.. wlozysz czas, poświecenie, siebie i nie wiesz czy znow nie zdradzi.. przynajmniej sa na to wieksze szanse niz jakby mialy zdradzic nowe idealy.. Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: zdradzilam 29.09.05, 17:44 sher-man napisał: > nie. > panta rei > i to zapamietaj jako nowy ideał. > > Nie ma sensu odtwarzac czegos co raz zawiodlo.. > wlozysz czas, poświecenie, siebie i nie wiesz czy znow nie zdradzi.. > przynajmniej sa na to wieksze szanse niz jakby mialy zdradzic nowe idealy.. tesknoty sa nielogiczne... zawsze wracaja czy tego chcemy czy nie.. co wtedy poczac? Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: a ja czuje sie zdradzona 29.09.05, 15:29 rakel napisała: przez marzenia i idealy? Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: a ja czuje sie zdradzona 29.09.05, 17:40 rakel napisała: > w pewnym sensie tak czy tesknisz ja i ja, za nimi? Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: zdradzilam 29.09.05, 17:41 luty10 napisał: > podpucha?:) ja nie umiem podpuszczac... szczerosc ze mnie wyplywa;) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: zdradzilam 29.09.05, 17:59 alaaa6 napisała: > luty10 napisał: > > > podpucha?:) > > > ja nie umiem podpuszczac... > szczerosc ze mnie wyplywa;) pierwszy raz widze Twoj taki osobisty watek, a na okolo pelno zdrad, wiec pomyslalem, ze tez postanowilas cos zdradzic...? czyzbys, podobnie jak imagiro, miala problemy z wiernoscia....? hihi on jednak ma znacznie wieksze... golym okiem to widac...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: zdradzilam 29.09.05, 18:05 luty10 napisał: > alaaa6 napisała: > > > luty10 napisał: > > > > > podpucha?:) > > > > > > ja nie umiem podpuszczac... > > szczerosc ze mnie wyplywa;) > > pierwszy raz widze Twoj taki osobisty watek, > a na okolo pelno zdrad, wiec pomyslalem, ze tez postanowilas cos zdradzic...? > jesien Panie Sierzancie,mnie nostalgicznie nastraja:) przeciez napisalam co zdradzilam;) > czyzbys, podobnie jak imagiro, miala problemy z wiernoscia....? hihi > a co ...zdradza zone ? > on jednak ma znacznie wieksze... > golym okiem to widac...:)) ;)))zaczepia cie ...pewnie z lubosci;)) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: zdradzilam 29.09.05, 18:51 alaaa6 napisała: > jesien Panie Sierzancie,mnie nostalgicznie nastraja:) > przeciez napisalam co zdradzilam;) no wiem, dlatego napisalem 'cos', a nie 'kogos'...:) wyrzuty sumienia, nie leza chyba w swerze wyborow... albo sie je ma, albo nie... Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: zdradzilam 29.09.05, 19:34 luty10 napisał: > alaaa6 napisała: > > > jesien Panie Sierzancie,mnie nostalgicznie nastraja:) > > przeciez napisalam co zdradzilam;) > > no wiem, dlatego napisalem 'cos', a nie 'kogos'...:) > > wyrzuty sumienia, nie leza chyba w swerze wyborow... > albo sie je ma, albo nie... albo sie je ma albo nie... ladna odpowiedz...hmmm.. nie dowiem sie czy powinnam miec te wyrzuty;) Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro do lutka 29.09.05, 17:49 "zlodziej zlodzieja wszedzie widzi ... " - lud(t)owe Odpowiedz Link Zgłoś