czarnycharakter 25.10.05, 19:14 przegapilem byl cos ? :-)) czch Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba_ta_sama Re: a niby dlaczego byla WISIA juz nie jest Wisia 25.10.05, 19:23 Chyba wziela wolne... ;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: a niby dlaczego byla WISIA juz nie jest Wisia 25.10.05, 19:25 przestraszylam sie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect ala-a do spowiedzi :) !!! 25.10.05, 19:56 prosze raz na zawsze i nie odwracalnie rozstrzygnac palaca mnie kwestie :) ! Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: ala-a do spowiedzi :) !!! 25.10.05, 20:01 spiral_architect napisał: > prosze raz na zawsze i nie odwracalnie rozstrzygnac palaca mnie kwestie :) ! a co to za kwestia? Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: ala-a do spowiedzi :) !!! 25.10.05, 20:24 Ala, mam do Ciebie w takim razie jedno i ostatnie pytanie: czy widzieliśmy się kiedyś w miejscu innym niż ekran monitora? Mam nadzieje, ze zechcesz odpowiedziec. Wiecej pytan nie bedzie. Skad ta ciekawosc ? Ano z tej prostej przyczyny, ktorej domyslic sie chyba nietrudno: forum jest ogolnopolskie i byloby dla mnie dosc duzym zaskoczeniem gdyby pisal tu ktos kto mnie zna mniej lub bardziej osobiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: ala-a do spowiedzi :) !!! 25.10.05, 20:29 spiral_architect napisał: > Ala, mam do Ciebie w takim razie jedno i ostatnie pytanie: czy widzieliśmy się > kiedyś w miejscu innym niż ekran monitora? Mam nadzieje, ze zechcesz > odpowiedziec. Wiecej pytan nie bedzie. Skad ta ciekawosc ? Ano z tej prostej > przyczyny, ktorej domyslic sie chyba nietrudno: forum jest ogolnopolskie i > byloby dla mnie dosc duzym zaskoczeniem gdyby pisal tu ktos kto mnie zna mniej > lub bardziej osobiscie. ;))))hmmmmmm.. dobrze ulituje sie nad Toba... naturalnie ze Ci nie znam;))) podpucha mi sie udala...;)) przepraszam za male klamstewko.. Odpowiedz Link Zgłoś
lisavera Re: nieodwracalnie...kotku pisze się razem:)) 25.10.05, 20:03 spiral_architect napisał: > prosze raz na zawsze i nie odwracalnie rozstrzygnac palaca mnie kwestie :) ! Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: nieodwracalnie...kotku pisze się razem:)) 25.10.05, 20:21 Wiem o tym kotku, lecz kazdemu zdarzaja sie bledy. Z ortografia w przeciwienstwie do interpunkcji problemow nie miewalem. Odpowiedz Link Zgłoś
prawiorka Re: A...... 25.10.05, 22:46 A czarnycharakter wciąż szuka i szuka, samo szukanie to dla niego już sztuka. Szuka na forum, szuka na dworum tej małej Wisi: 'co ma wisieć nie ucieknie...' rzecze sam do siebie i dalej szuka grzecznie. Bo szukanie i szczekanie na forum jest dla czarnego bardzo bezpieczne, a nawet niezwykle konieczne, bo lepiej szczekać na ludzi na forum, niż z bliska narażać się na piorun. Więc dalej szuka Wisi, z dala i bezpiecznie w nadziei,że olśni ją swoją bujną erudycją zakończoną umysłową.... kompromitacją. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnycharakter ubolewam szczerze nad tym, iz wszystkim, 25.10.05, 23:06 ktorzy wysmiewali sie z rymow czestochowskich, nie bylo -niestety- dane zapoznac sie z Twoja SZTUKA !!! :-)))))))) czcz Odpowiedz Link Zgłoś