bonzee 10.12.05, 20:30 Czy byl ktos z Was moze na kursie z programowania neurolingwistycznego? Znacie moze jakies miejsca w sieci, gdzie chociaz czesc materialow do tych szkolen sie znajduje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boski.admin Re: NLP 10.12.05, 20:32 Solaris, wstalas dzis wyjatkowo wczesnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee Re: NLP 10.12.05, 20:34 Sporo mam nikow, ale takiego sobie nie przypominam.. Przegladam wlasnie archiwum forum, ale kaze dodatkowo info o NLS na wage zlota! Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee Re: NLP - english info 10.12.05, 21:17 Moze sie komus rowniez przyda: www.nlp-now.co.uk/tips-n-tech.htm www.nlpinfo.com/ www.nlp-world.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
grimma Re: NLP - english info 10.12.05, 22:05 polecam: econlp.com zdecydowanie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee Re: NLP - english info 10.12.05, 22:20 Przeciez tam zadnej tresci nie ma poza reklama szkolen. A to znasz? www.nlp-now.co.uk/wfo-6qs.htm Odpowiedz Link Zgłoś
bombalska Re: NLP 10.12.05, 22:28 To psychologow ucza juz programowac? Nie lepiej zapytac na usnecie.ai? Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee Re: NLP 10.12.05, 22:37 Usenet jest ogromny, ai jest domena nalezaca do wyspy na Karaibach. NLP z programowaniem informatycznym nie ma nic wspolnego. O co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: NLP 10.12.05, 23:36 bonzee napisała: > Czy byl ktos z Was moze na kursie z programowania neurolingwistycznego? > Znacie moze jakies miejsca w sieci, gdzie chociaz czesc materialow do tych > szkolen sie znajduje? A i owszem, bylem. Wszystko z poziomu podstawowego znajdziesz w ksiazce Seymoura & O'Connora "Wprowadzenie do NLP". Radze rowniez poczytac Andreasow: :"Serce umyslu" Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: NLP 11.12.05, 00:23 bonzee napisała: > Sa efekty? A JAKICH efektów spodziewasz się, czy oczekujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee Re: NLP 11.12.05, 11:37 Kiedys interesowalam sie troche NLP, teraz od stycznia bede rozkrecac wlasny biznes, wiec interesuje mnie bardzo z punktu widzenia relacji z klientem. Zadna poczta do mnie nie doszla, bylabym wdzieczna gdybys z "wyslanych" przeslal jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: NLP 11.12.05, 14:02 bonzee napisała: > Zadna poczta do mnie nie doszla, bylabym wdzieczna gdybys z "wyslanych" > przeslal jeszcze raz. Teraz ? Co do ksiazek to sa takie oczywiscie na rynku. Jedna z tych, ktore pamietam jest "Zarzadzac z moca NLP". Mozna tez znalezc jakies kursy na Allegro. Generalnie NLP dotyczy w pierwszej kolejnosci wplywania na jednostke, dopiero konsekwencja tego sa zmiany w relacjach z innymi, typu zwiekszenie skutecznosci w kontaktach, wzbudzanie wiekszego zaufania itp. Odpowiedz Link Zgłoś
don.experto Re: NLP 11.12.05, 11:40 dlaczego bezczelnie klamiesz, ty nie jestes psychologiem. na tym forum nie ma jeszcze psychologa. Odpowiedz Link Zgłoś
don.experto Re: NLP 11.12.05, 11:46 nie zadzieraj ze mna bo zaraz powiem kim jestes Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee Re: NLP 11.12.05, 11:49 chetnie sie dowiem, mam nadzieje ze to cos nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
pilot.nawigator Re: NLP 11.12.05, 14:32 Podnosisz swoje niemadre watki, ktore niczego nie wnosza do psychologii. Mysle, ze Boski zaplaci ci za te glupoty rowniez, zebys tylko juz sobie poszla z Gazety:) Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee Wstep do programowania neurolingwistycznego 11.12.05, 14:41 Teraz podkulasz ogon i spadasz psycholku w podskokach (Oszczedzaj sie bo wieczorem czeka cie goraczka i poczatki grypy) Odpowiedz Link Zgłoś
pilot.nawigator Re: Wstep do programowania neurolingwistycznego 11.12.05, 14:43 Kobieto, lecz sie i mowie to zupelnie powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee Re: Wstep do programowania neurolingwistycznego 11.12.05, 14:44 W psychologii nazywamy to projekcja (dla tym mniej skomplkowanych: rzutowaniem) Odpowiedz Link Zgłoś
pilot.nawigator Re: Wstep do programowania neurolingwistycznego 11.12.05, 14:46 A jak wyglada twoj nastroj z punktu widzenia psychologii?:) Dasz Boskiemu buzi na pozegnanie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee Re: Wstep do programowania neurolingwistycznego 11.12.05, 14:51 Boski mowi mi tyle, co Ralph tobie. Gdzies kiedys na forum widzialam tego nika, Ty pewnie Ralpha w jakims filmie produkcji amerykanskiej ogladales. Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee Re: Wstep do programowania neurolingwistycznego 11.12.05, 14:55 Z watku wyzej do Ciebie chyba: >Słuchaj upierdliwa babo! Mam zły humor i nawet świadomość Twojej choroby nie >łagodzi moich odczuć. Sprobuj w takim razie NLS. Dasz rade! Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pilot.nawigator Re: Wstep do programowania neurolingwistycznego 11.12.05, 14:56 Moze spytam w sposob bardziej zrozumialy... czy chociaz usciskasz Admina w podziece za to, ze tak dlugo cie tolerowal?:) Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee Re: Wstep do programowania neurolingwistycznego 11.12.05, 14:57 Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś