fleuret 23.02.06, 15:32 co najbardziej podziwiacie Państwo u innych ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paco_lopez Re: podziw 23.02.06, 15:40 Ja podziwiam zawsze urok a na drugim miejscu bedzie dobra gra głową. Podziwiam tez to, że marudy i mendy egzystuja na niezłym poziomie. Podziwiam. Ciebie tez podziwiam, bo mi sie wydaje , ze fajna babka jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: podziw 23.02.06, 16:00 paco_lopez napisał: > w ataku ,jak henrik larsson czy ktoś strzela głową lepiej niż on? Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: podziw 24.02.06, 10:55 Ruud van nistelrooij. Z resztą ty mi tego nie załatwisz. Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: proponuję DNA 23.02.06, 15:55 ale do tego trzeba mieć chyba mikroskop czy coś... Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: podziw 23.02.06, 16:35 Podziwiam nieustajaca, nie do zgaszenia wole i parcie na rozkoszne wdzięczenie sie, trzepot rzęs, odginanie paluszka, pensjonarskie podrygi. Niektorym to tak wchodzi w krew, ze nawet jak nikt nie widzi, to slomke przez bibulke i nie idą, tylko 'kierują swoje kroki' itd. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszka51 Re: podziw 23.02.06, 16:49 podziwam ludzki tupet, jak wchodzą w brudnych butach w nasze życie ,a póżniej jak są zdemaskowani to się najzwyczajniej w świecie wypierają ,noi oczywiście jak to zwykle bywa ,że najgorsi jesteśmy my tzn. ci którzy bronią swojego ciepła rodzinnego Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: podziw 23.02.06, 16:52 to chyba nie po-dziw, ale totalne z-dziwienie tupet raczej mnie zdumiewa w negatywny sposób Odpowiedz Link Zgłoś
kaszka51 Re: podziw 23.02.06, 16:58 mnie również,dlatego podziwiam takich wstrętych tupeciarzy,wręcz się brzydze Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: podziw 23.02.06, 17:01 Podziwiam w ludziach odwagę, prawość ( nie taką z dulska:) i skromność...:) Odpowiedz Link Zgłoś
jonaszkowalski Re: podziw 23.02.06, 17:31 poczucie humoru , a jeżeli można to określić jako cechę narodową to już coś więcej jak podziw ooo , to już szacunek Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: podziw 23.02.06, 17:49 jonaszkowalski napisał: > poczucie humoru > , a jeżeli można to określić jako cechę narodową > to już coś więcej jak podziw > ooo , to już szacunek > no wiec ja z całym szaczunkiem podziwiam Twoje poczucie humoru, Jonasz Odpowiedz Link Zgłoś
jonaszkowalski Re: podziw 23.02.06, 18:19 :) przestań , bo ja to nie mam poczucia humoru , tylko po prostu najzwyczajniej w świecie durny jestem niesamowicie . no , bo zobacz ostatnio prezeska , mi powiedziała , że nie chce być prezeską nie pasuje jej i już . prezeska to lipa , a nie fajna ksywka . to myślałem i myślałem . i nic nie mogłem wykombinować . to prezeska wymyśliła , na mnie pieszczotliwie - dziobak . nie podobał mi się ten dziobak , ale co tam . nic nie mówiłem . prezeska za to dziobak i dziobak . mało mi łeb nie pękł żeby też copś takiego pieszczotliwego wymyśleć . i nic . aż tu nagle , olśnoienie . lece do prezeski mówie jej że , mam , że wiem i będzie TRENEREM :) i do prezeski - trenerze to , trenerze tamto . o , jaki byłem zadowolony że tak zgrabnie ją nazwałem . nic dodać nic ująć . ale nie , prezeska mówi że ten tre9ner to też nie dla niej to , ja na to , że dziobak też mi nie pasuje . prezeska myśli i mówi : - to wiesz co , to ja będę dziobakiem , a ty trenerem . odtąd dziobak i trener , żyli długo i szczęśliwie ... a tak sobie napisałem bo na to , na co mam łeb zamkniętny kompletnie , a inni wręcz przeciwnie dostrzegają.a i ja przez to jakoś lepiej widzę , to mnie to też podziwem napawa ... a inni nie Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: podziw 23.02.06, 18:41 Przy wymyślaniu swojego nicka, to też miałeś olśnienie! Jonasz - jedyny prorok, któremu nie obcięli głowy, nie ukamienowali i nie zanurzyli we wrzącym oleju. To się nazywa fart. Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: podziw 23.02.06, 18:43 wichrowe_wzgorza napisała: > Podziwiam w ludziach odwagę, prawość ( nie taką z dulska:) i skromność...:) zawsze mam kłopoty ze zrozumieniem słowa "prawość"... Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: podziw 23.02.06, 18:23 fleuret napisała: > co najbardziej podziwiacie Państwo u innych ludzi? nic;) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: podziw 24.02.06, 10:51 fleuret napisała: > naprawdę??? Naprawde;) Dlatego ze liczy sie caloksztalt czlowieka,a nikt idealem nie jest. Sa umiejetnosci ktore inni posiadaja ,i te moga mi sie podobac,ale tego moge i sama sie nauczyc.Pytanie czy chce ,czy nie jestem zbyt leniwa? Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: podziw 24.02.06, 13:34 ala-a napisała: > fleuret napisała: > > > naprawdę??? > > Naprawde;) > > Dlatego ze liczy sie caloksztalt czlowieka,a nikt idealem nie jest. święta prawda > Sa umiejetnosci ktore inni posiadaja ,i te moga mi sie podobac,ale tego moge i > sama sie nauczyc.Pytanie czy chce ,czy nie jestem zbyt leniwa? jest coś, czego nie można się nauczyć talent Odpowiedz Link Zgłoś
carramba06 Re: podziw 23.02.06, 18:49 zdolność do samoreklamy, niby tak skromnie, od niechcenia tacy ludzie "sprzedają się jak gorące bułeczki" a oni błyszczą, puszą się jak paw, bo są podziwiani Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza na marginesie... 23.02.06, 19:13 Z doświadczenia widzę, jak często podziw wyzwala (niestety często)ludzką zawiść... Do wyjątków naleza ludzie potrafiący podziwiać, bez ukłocia w serduchu. Umieć przyjmować podziw - to także wielka sztuka. Ot, to takie meandry mysli na temat, coby obejrzeć go w pełnym swietle. :) Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: na marginesie... 23.02.06, 19:17 powiem Ci W_W, że pierwotnie wymyśliłam tytuł tego wątku: 'czego zazdrościmy innym'... czuję się tak jakbyś znała moje intencje czy tok myśli Odpowiedz Link Zgłoś
carramba06 Re: na marginesie... 23.02.06, 19:31 może mnie źle zrozumiałaś? zachowanie ludzi, jakie miałam na myśli budzi we mnie litość i po prostu mnie śmieszy znam takich i wiem, jacy są naprawdę, a może w ten sposób chcą zapomnieć choć na chwilę o swoich kompleksach? Odpowiedz Link Zgłoś
alpha01 co najbardziej? kapska czaroforumowic 23.02.06, 20:07 fleuret napisała: > co najbardziej podziwiacie Państwo u innych ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: co najbardziej? kapska czaroforumowic 23.02.06, 20:11 kapska? poproszę o jakiś wyraz bliskoznaczny dla ułatwienia... Odpowiedz Link Zgłoś
alpha01 Re: co najbardziej? kapska czaroforumowic 23.02.06, 20:15 fleuret napisała: > kapska? poproszę o jakiś wyraz bliskoznaczny dla ułatwienia... xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx hahahaha...hahahahaha.no tam gdzie se wibratorem telepisz pazdziocha...wiesz juz czy mam sie dalej precyzowac? hahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
alpha01 no i tych plamanych genitalnie,zawilych mozdzkowo 23.02.06, 20:08 fleuret napisała: > co najbardziej podziwiacie Państwo u innych ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
alpha01 buzka fleuret,a kwiatka w pazdziocha 23.02.06, 20:24 fleuret napisała: > co najbardziej podziwiacie Państwo u innych ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
alpha01 skad wiesz elnuchu? 23.02.06, 22:25 jan_stereo napisał: > potrzebe bycia w związku xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx gumowy ogor i klap z buta w siedzisko niedojebie ty walniety Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: skad wiesz elnuchu? 23.02.06, 22:27 widze jak twoje rude,długie, rzadkie włosy powiewaja na wietrze kiedy mkniesz przez prerie tym swoim starym kabrioletem i rzucasz butelkami w pordzewiałe kaktusy.... ps. dzieki za ogóra,jeszcze tak wodeczki troche bys zlał z baku. Odpowiedz Link Zgłoś
alpha01 Re: skad wiesz elnuchu? 23.02.06, 22:29 jan_stereo napisał: > ps. dzieki za ogóra,jeszcze tak wodeczki troche bys zlał z baku. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx moge ci nalac,ale z czego innego.......prosto w jadaczke.juz nie placzesz,cuchliwy konusie? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: skad wiesz elnuchu? 23.02.06, 22:31 wyczuł mnie,trza sie umyc bo smrod sie po preri niesie i zwabia orangutany... Odpowiedz Link Zgłoś
alpha01 Re: skad wiesz elnuchu? 23.02.06, 22:33 jan_stereo napisał: > wyczuł mnie,trza sie umyc bo smrod sie po preri niesie i zwabia orangutany... xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx umyj se tego niepelnosrawnego genitala,trutniu polamany Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: skad wiesz elnuchu? 23.02.06, 22:34 opłata za rozmowę 2 centy,przypominam opłata za rozmowe 2 centy.... Odpowiedz Link Zgłoś
alpha01 Re: skad wiesz elnuchu? 23.02.06, 22:35 jan_stereo napisał: > opłata za rozmowę 2 centy,przypominam opłata za rozmowe 2 centy.... xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx juz strugasz sie polamancu? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: skad wiesz elnuchu? 23.02.06, 22:36 przypominam opłata za monolog 4 centy,opłata za monolog 4 centy.. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 radość 24.02.06, 01:35 radośc dobroć siłę inteligencję talenty twórcze, sprawnośc cielesną Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: ja cycki 24.02.06, 10:56 Podbijanie chamstwem watkow cudownej swietej fleuret hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: podziw 24.02.06, 13:49 uprzejmosc, dobre maniery, sympatie, madrosci i doswiadczenie (nie inteligencje), umiejetnosc robienia pieniedzy, Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: podziw 24.02.06, 13:52 Chcesz wzbudzac podziw i litosc. Wsrod osob zakompleksionych swego czasu ten podziw wzbudzalas. Osoba bez wyksztalcenia, zalaca sie na swoj los, ze tak ciezko do czegos doszlas. Nie ma czego podziwiac, to powinno byc karalne. Odpowiedz Link Zgłoś