Dodaj do ulubionych

Moc_ca dlaczego błagasz o bana dla mnie?

28.02.06, 22:49
Kobiecie nie przystoi błagać:-)
Obserwuj wątek
    • moc_ca Re: Moc_ca dlaczego błagasz o bana dla mnie? 28.02.06, 22:55
      Tobie nie należy się BAN, Ciebie trzeba solidnie kopnąć w doopę żebys wreszcie
      coś ze sobą zrobiła! Zatruwasz mi pocztę.
      Długo Cię lubiłam, nie TOLEROWAŁAM lecz lubiłam, ale już zabrakło mi sił -
      nawet na tolerancję. Rzadko mi się to zdarza.
      • rtz.rtz Re: Moc_ca dlaczego błagasz o bana dla mnie? 28.02.06, 22:56
        Ile maili dostałaś? 2?
        • imagiro Re: Moc_ca dlaczego błagasz o bana dla mnie? 28.02.06, 23:04
          ona jest nie do dobicia ...
          • rtz.rtz Re: Moc_ca dlaczego błagasz o bana dla mnie? 28.02.06, 23:05
            Ale nie ja tu jestem katem
            • alfika Re: Moc_ca dlaczego błagasz o bana dla mnie? 01.03.06, 09:57
              nie, skąd, ty przecież jesteś czyściutką, skrzywdzoną, skopaną łezką, niewinnym
              dziewczęciem, niewinnie wierzącym w swoje wyjątkowe prawa
              takie prawdziwe dziecię komunizmu, któremu się należy i które nikomu nic nie
              jest winne
              (ajajaj, jak w ogóle mogło mi to przyjść do głowy, że ktokolwiek mógłby od
              ciebie czegokolwiek oczekiwać :))))))))))))

taka głupiutka malutka dziewuszka, na której inni się wyżywają, plawda?
              żyć jej nie dają, prześladują... ojej... aż się wzruszyłam nad tobą...
              • rtz.rtz Re: Moc_ca dlaczego błagasz o bana dla mnie? 01.03.06, 11:10
                Ja w prezecieieństwie do Ciebie nie błagam o litość, pomimo, że nie mam nic na
                sumieniu.
                Poza tym słoma Ci z butów wystaje na kilometr, niezależnie czy jestes komandos,
                mocca, alfika, ala, blue, lunar, maruska, rybolog, imagiro i inne
                • alfika Re: lalka 01.03.06, 12:13
                  a gdzież ja wg ciebie tak błagam o litość? czy to twoje kolejne pleple?

podziwam poziom twoich zaiteresowań
                  buty forumowiczów
                  taaa
                  • rtz.rtz Re: lalka 01.03.06, 12:15
                    Nie stać Cię na to, żeby rozmawiać spod jednego nicka? Ja jakoś nie tworzę
                    klonów żeby siebie bronic.
                    Przez rok wyzywałaś mnie bezpodstawnie od chorych psychicznie alkoholiczek, ja
                    Cię nie zaczepiałam.
                    Teraz zbieraj co zasiałaś
                    • rtz.rtz Re: lalka 01.03.06, 12:33
                      Pmiętem na początku, co bym nie powiedziała, to były bluzgi spod maruśki w
                      stylu ty ku..szonie, komentarze maruśki w wątkach w stylu szmacicho xy2,
                      moc_ca i ryblog alkoholiczka chora psychicznie. Zdziwiona byłam, dlaczego
                      wyzywa mnie tyle osób, jak ja spod xy2 nikogo nie obrażałam. Coż się okazało?
                      Robiła to jedna pani admin spod niewiadomo ilu nicków. Taka jest prawda.
                      • alfika Re: lalka 01.03.06, 12:53
                        za dużo ludzi co pisało, żebyś choć na chwilę zestawiła sobie godziny
                        wpisywania różnych "podejrzanych" - to sama sprawdzisz, że się mylisz
                        żebys sprawdziła, jak maruska bluzgała do każdego - poza swoją mimi

za głupia jesteś na to, po prostu
                        • rtz.rtz Re: lalka 01.03.06, 12:56
                          Przestań pieprzyć, bo dobrze wiem, jak było. A pod twoim tyłkiem trzęsie sie
                          stołek i świrujesz.
                          I bardzo dobrze, niech Cie wywalą, z radości pojadę do spa jak się dowiem:-)
                          • alfika Re: zgadłaś, lala :) 01.03.06, 13:04
                            pisz szybko do mamy, taty, babci, na policję i do abuse!!!
                            bosze, jak ja się ciebie boję okropnie :)))))))))))))))
                            • rtz.rtz Re: zgadłaś, lala :) 01.03.06, 13:06
                              Chyba sama widzisz, że nie wyglądam na osobę, która straszy:-)
                              • alfika Re: no proszę... 01.03.06, 13:20
                                juz się zaczynasz, pierdółko, wycofywać?
                                dlaczego nie brniesz dalej?

wiesz dlaczego?
                                bo chodzi tylko o robienie bałaganu na forum, ty pingwinie sięgający do tyłka
                                siedzącym psom i stojącym zaskrońcom
                                • rtz.rtz Re: no proszę... 01.03.06, 13:22
                                  Z czego się wycofuje? Jesteś wstrętnym, podłym, upierdliwym babskiem, które nie
                                  ma nic do powiedzenia. Ubierz się w Komandosa, już gdzieś czytałam, że w tej
                                  kreacji jesteś prawdziwa.
                                  Poza tym ja nie jestem awanturnicą i skomlę po pijaku pod drzwiami sąsiadów.
                                  • rtz.rtz Re: no proszę... 01.03.06, 13:23
                                    Miało być nie skomlę pod drzwiami sąsiadów jak Ty
                                    • alfika Re: nie, no daj spokój... 01.03.06, 13:41
                                      przecież nikt się nie śmiał z ciebie, że skomlisz :))))))
                                      każdy się może moze pomylić, prawda?
                                      szczególnie tak oddana sprawie, dobra osóbka jak ty

poza tym, aniołku, twoje bluzgi są nic nie warte
                                      i nikt sie tym nie przejmuje
                                      więc pisz sobie spokojnie, co ci do łepka strzeli :)
                                      • rtz.rtz Re: nie, no daj spokój... 01.03.06, 13:43
                                        Opowiedz jak spalas na sądziedzkiej wycieraczce. Gdzieś to czytałam:-)
                                        • alfika Re: dawaj cytat albo jesteś kłamczuchą :) 01.03.06, 13:57

• rtz.rtz Re: dawaj cytat albo jesteś kłamczuchą :) 01.03.06, 13:58
                                            Sama sobie poszukaj, bo mi się nie chce. Wiem, że tak było, takie newsy się
                                            niosą:-)
                                            • alfika Re: :) 01.03.06, 14:13
                                              plepleple
                                              pleple

znudziłaś mnie do granic możliwości :)
                                              • rtz.rtz Re: :) 01.03.06, 14:14
                                                Ple ple ple:-)
                                                Czy pomyślałaś chociaż, żeby wziąć koc?:-)
                    • alfika Re: lalka :)))))) 01.03.06, 12:47
                      ty nie pisz do mnie jako do siebie, bo zaraz zaczniesz marzyć, że ty i alfika
                      to jedno :)

od początku twojej głukowatości na forum twierdziłam i nadal twierdzę, że
                      jesteś rozwydrzoną gó..arą, która nie ma lepszego zajecia niż siedzenie przed
                      komputerem :) więc z tym wyzywaniem coś ci się "pomeliło"

nie napisałaś ani jednego postu, który wnosiłby cokolwiek, wieszasz się na
                      ludziach jak bluszcz i jest to twój jedyny sposób, by zabłysnąć
                      masz światopogląd iście dulski, całkiem jak nastolata z małego miastka, która
                      jeszcze swojego własnego nie wyrobiła

i nie przeszkadza mi ani trochę, że się za mną włóczysz, więc tekst o zbieraniu
                      tego co zasiałam - jest jak zwykle bez sensu

plepleplaj dalej :)
                      • rtz.rtz Re: lalka :)))))) 01.03.06, 12:49
                        Marzyc, by byc Toba to moga tirówki. Przypomnij sobie siebie jak bluzgałaś mnie
                        na forum kraj jako lala laleczna, to tez pamietam
                      • rtz.rtz Re: lalka :)))))) 01.03.06, 12:50
                        Twoje czaty sa za to ujmujace nieuku
                        • alfika Re: no to dawaj te czaty tutaj :)))))) 01.03.06, 12:56
                          ty nieletnia specjalistko od słomy :)))))))))))))
                          • rtz.rtz Re: no to dawaj te czaty tutaj :)))))) 01.03.06, 12:57
                            A ty koktajlowa "damo", która się zachować nie potrafi. Nikt się nigdzie z Tobą
                            nie chce pokazać, bo obciach
                            • alfika Re: no i co? wystrachańcu pospolity? 01.03.06, 13:08
                              gdzie te czaty, mała łajzo forumowa, która się "umi zachować"?
                              • rtz.rtz Re: no i co? wystrachańcu pospolity? 01.03.06, 13:09
                                Spytaj kogokolwie, gdzie i kiedy narobiłam swoim zachowaniem obciachu?
                                • alfika Re: Kasiu... 01.03.06, 13:56
                                  nie trzeba nikogo pytać
                                  przecież sama codziennie na forum udowadniasz, że jesteś pusta
                                  co mnie ochodzi czyjś obciach?
                                  • rtz.rtz Re: Kasiu... 01.03.06, 13:59
                                    Niech Ci będzie o alpho01 i omego:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka