fleuret 15.03.06, 10:53 duszy na wiosnę. Jak ją przeprowadzić w warukach domowych? Jakieś oryginalne przepisy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nnatashaa Re: pielęgnacja 15.03.06, 10:54 Dlaczego wysyłasz na prv linki z wirusem? Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: pielęgnacja 15.03.06, 18:00 Nie kapryś Nataszko tylko łyknij tego wirusa i cześć Odpowiedz Link Zgłoś
hellaa Re: pielęgnacja 15.03.06, 11:04 Witaj, Fleur, co za ładny i ciekawy temat wymyśliłaś!.. :))) Zastanowię się niewątpliwie, gdyż też jestem zainteresowana, ale wydaje mi się, ze warunkiem pierwszym pielęgnacji duszy na wiosnę jest pojawienie się wiosny /bo dusze już mamy, czyż nie?/. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nnatashaa Re: pielęgnacja 15.03.06, 11:05 Niech dba o czystosc duszy nie wysyłajac wirusów Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: pielęgnacja 15.03.06, 11:15 reperujacy sen przed radosnym obudzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: pielęgnacja 15.03.06, 18:06 malvvina napisała: > reperujacy sen przed radosnym obudzeniem dobrze by było, ale jak to zrobić skoro o świcie ptaki nie dają spać? Odpowiedz Link Zgłoś
nnatashaa Re: pielęgnacja 15.03.06, 11:17 Mnie chodziło o link, innych doswiadczen z nia nie mialam:) Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: pielęgnacja 15.03.06, 18:04 Ach, Hellaa, Ty zawsze potrafisz dostrzec coś ładnego nawet w drobnostce... Tak sobie myślę czy za namową Nataszy nie pomyśleć jednak o higienie. Co powiesz na to , aby udać się do Ogrodu pana Rymkiewicza i wykapać duszę w poezji?? A potem pozostawić do wyschnięcia w pierwszych promieniach wiosennego słońca? Odpowiedz Link Zgłoś