beylee 23.05.07, 08:01 mam problem poniewaz jestem strasznie zazdrosna.kobietom zazdroszcze wszystkiego- urody, milosci, bogactwa.zle sie czuje w swojej skorze.jestem perfekcjonistka i nigdy nie czuje ze jestem wystarczajaco dobra... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taisy Re: zazdrosna 23.05.07, 17:33 Ale jestes za to szczera. Przyznajesz sie do tego co nie jest takie fajne.A to juz cos, mozliwe ze te sprawy wezmiesz pod kontrole. Powiem ci, ze wole takie osoby, ktore moga sie przyznac do swoich negatywnych cech, niz takie ktore udaja dobre kolezanki, a pod skora sa takie hetery, ze nie dobrze sie robi.:=)))) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt to faktycznie poruta :) 23.05.07, 17:47 ja tam tylko od zazdrosci wolny jestem... gnebi mnie za to pozostale 6 grzechow glownych: lenictwo, oplilstwo, pycha itd... ale mimo to z Toba by sie nie zamienil. zazdrosc to niezwykle (samo)niszczaca przywara. Odpowiedz Link Zgłoś
iwucha Re: zazdrosna 24.05.07, 12:48 Sporo już wiesz o sobie :-) I to w takim krótkim zdaniu. Poczytaj tutaj: portal.psychologiczny.pl/art/13/Jak_sobie_radzic_perfekcjonizm p.s. inni w ogóle nie chcą dostrzec u siebie tego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś