lsilanow 29.06.07, 00:32 smutek też jest pozytywną emocją konieczny jest, by pojawiła się radośc Kto sieje w żałobie, będzie zbierał w radosnym wołaniu. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lsilanow przyszedł czas na lifting duszy 29.06.07, 15:07 by miec shanse na bycie młodym duchem Odpowiedz Link Zgłoś
shangri.la Re: Znam takich, którzy....... 29.06.07, 15:10 .....nawet po liftingu shans nie mają:))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelka38 Re: smętek 29.06.07, 15:12 oczywiście, że masz rację. Tak naprawde podział na emocje negatywne czy pozytywne jest baaaardzo umowny... Są po prostu emocje, emocje, ktore moga pełnic różne funkcje. Sa i musza być, a że nie wszystkie lubimy, czy akceptujemy, że ukrywamy ... To jakby indywidualny problem. I czasami problem terapeutów:-))), którzy muszą pomóc te emocje "wyłuskać" na zewnątrz Odpowiedz Link Zgłoś
lsilanow Re: smętek 29.06.07, 15:29 zgadzam się ale to to, to ma tylko wielkie oczy tylko z ciemnego kąta błyskają ślepia ratlerka :) jak na razie mam budyń z mózgu nie wiem już, co czuje, co mam czuc nie wiem, gdzie zawędrowałem czy są to zmurszałe rejony rzeczywistości, niezbadane odnogi, chyba coś nowego tyle niepewności chyba się boje nie wiem ile mam lat i nie wiem, czy ta podstępnie skradająca się prozaicznośc jest czymś dobrym dla mnie, czy złym a może jest tylko wymówką? i czemu tu tak pachnie mydłem :) dmuchawce, bławatki, wiatr ;) zamykam się w swojej wyobraźni pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
piesbaskervill Re: smętek 29.06.07, 15:32 chyba masz niepokój i obawy,sądząc po tym co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
lsilanow Re: smętek 29.06.07, 15:39 jak na to wpadłeś, Einsteinie? ;) czyżby po słowach: "tyle niepewności "chyba się boje" "nie wiem (...)" ale przepraszam Cię, jeżeli napisałeś to ze szczerego serca, dziękuje Ci, za zrozumienie i empatie :) fajny z Ciebie pies ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lsilanow Re: smętek 29.06.07, 15:45 stały wróg jest lepszym przyjacielem, niż niestały w uczuciach przyjaciel :) Odpowiedz Link Zgłoś
piesbaskervill Re: smętek 29.06.07, 15:48 wróg mojego wroga jest moim przyjacielem Odpowiedz Link Zgłoś
lsilanow Re: smętek 29.06.07, 15:55 nie rób swojemu wrogowi, co tobie nie miłe jakby skakał po pagórkach, albo tafli przeraźliwie grubego lodu, jak kozica Odpowiedz Link Zgłoś
lsilanow Re: smętek 29.06.07, 19:06 wykreślam słowa "podstępnie skradająca się prozaicznosc" jako rzecz już niebyłą :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mlody-xxl Re: smętek 29.06.07, 20:01 Tzn. skradła się już do końca (podstępnie oczywiście) i już jej nie ma? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lsilanow Re: smętek 29.06.07, 21:11 niestety tak :( od dziś rachunki się same płacą Odpowiedz Link Zgłoś