Dodaj do ulubionych

Zale Renki

12.12.01, 14:50
Stworzylem ten watek, bo rozbijanie dyskusji przez renke jakimis przytykami i krytykami
personalnymi poszczegolnych osob zaczyna mnie nieco denerwowac. Wiec moze Renka
zamiast wypowiadac sie na poszczegolnych watkach i objezdzac wszystkich i wszystko, po
prostu wylewa swoje zale tutaj, nie przeszkadzajac w innych dyskusjach, i nie tworzac
"watkow w watkach" - co teraz dzieje sie nagminnie

Renka - to Twoje wymarzone pole do popisu!
Obserwuj wątek
    • Gość: renka Re: kwietowe zawodzenie IP: *.home.cgocable.net 12.12.01, 15:04
      Kwieto, przepraszam, ale tak sie usmialam z twojego tytulu..Dziekuje za
      inicjatywe stworzenia watku TYLKO dla mnie. Rozumiem, ze to TY jestes GWIAZDA
      na tym forum. Pospiesznie chowam sie do szafy.I nie bede juz przeszkadzac w
      roztaczaniu aureoli kwietowej....Rozumiem, ze fnoll tez odetchnal z ulga..
      przynajmniej na jakis czas.
      • Gość: Toi Re: zale Renki IP: *.cm-upc.chello.se 12.12.01, 15:33
        Przestancie
    • Gość: pomerank Re: Zale Renki IP: *.*.*.* 12.12.01, 16:25
      Coś jest w tej idei...:)
      Otóż na "Towarzyskich" kilka dni temu został stworzony wątek pod
      tytułem: "Kubeł na..." i tam jeden osobnik wrzucał wszystkie obrażliwe odzywki,
      wulgaryzmy i przekleństwa drugiego osobnika. A żeby jeszcze było ciekawiej,
      kopiował je z innych wątków, opatrywał datą, ubierał w cudzysłów i hop do
      kubła! :)
      Ubaw po pachy a panowie o mało się nie pojedynkowali. :)))
      • Gość: Andrzej Renka nie przejmuj sie IP: *.unl.edu 12.12.01, 16:49
        Prawda jest ,ze kwieto i fnoll sa liderami na tym forum i trzeba im to zostawic,
        ze pisza madrze. Na mnie tez skakali jak tylko mogli. Ale bez nas owi liderzy
        daleko by nie zaszli. I oni potrzebuja czasami malego bacika by nie odeszli za
        bardzo, jeden w "naukowosc" a drugi w "zenizn". Takze nie przejmuj sie za bardzo
        Renka. Pisz co myslisz i pamietaj ze w kazdym pomyju jest ciagle troche zlota.
        Pozdr, Andrzej.
        • Gość: Dido Re: Renka przejmuj sie !!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.12.01, 19:09
          No zal sie renka,na co czekasz... Nie ma jej kto przywalic .Cholera. Robcie cos.
          • Gość: renka jestem zdumiona niewiedza kwieta IP: *.home.cgocable.net 12.12.01, 19:22
            Ktory facet przy zdrowych zmyslach chce przywalic kobiecie? Za to, ze go
            rozszyfrowala, ze nie jest taki piekny i dobry, na jakiego wygladal?
            Szkoda mi zagubionego w niewiedzy ekonomicznej kwieto, ktory nijak mi nie chce
            przyznac racji, tylko dlatego, ze nazwalam sie renka. Gdybym nazwalas sie Mr
            X, znany ekonomista, to kwieto poszedlby po rozum do glowy i przeanalizowal co
            najmniej sprawe. Czyli, co, panie kwieto, oceniamy LUDZi, w dodatku po
            nazwiskach i pozycjach, he?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka