Dodaj do ulubionych

Dochód pasywny

21.05.08, 17:06
Dochodem pasywnym nazywamy taki dochód, który nie wymaga stałego
zaangażowania pracy własnej. Otrzymujemy go wtedy, gdy raz wykonana
praca przynosi ciągłe zyski, np. comiesięczne. Wymaga więc, we
właściwym czasie, przede wszystkim na samym początku, sporo uwagi,
nakładu wysiłku oraz wiedzy na ten konkretny temat, który ma ten
dochód przynieść. W Polsce jest to wciąz mało popularna dziedzina
uzyskiwania stałych dochodów własnych.
Obserwuj wątek
    • rivix Re: Dochód pasywny 05.08.13, 16:06
      Zyski również można znaleźć dzięki możliwości zaoszczędzenia. Zakładając firmę postanowiłem skorzystać z możliwości jakie oferują wirtualne biura ja wybrałem biurowitrualnewarszawa.pl, ale jest ich wiele, także z pewnością ktoś coś dla siebie znajdzie odpowiedniego:)
      • 1rafal88lsc Re: Dochód pasywny 16.05.14, 14:14
        Bardzo dobra możliwością stworzenia dochodu pasywnego są programy partnerskie.
        W naszym kraju tego typu biznesy nie są specjalnie lubiane przez złą reputacje na jaka zapracowali byli marketerzy MLM. Osobiście sadze ze jest to jeden z lepszych sposobów na stworzenie pasywnego dochodu.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
        • vinidion Re: Dochód pasywny 05.02.15, 09:54
          Jeśli chodzi o kompleksową strategię budowania strumieni dochodu pasywnego w polskim internecie to polecam:www.strategiarekina.pl/dochod_pasywny_na_skroty.html

Tylko systematyczne podejście i dużo wytrwałości może przynieść rezultaty. Bez pożądnej strategii nie ma szans. Opieranie się na powierzchownych poradach na różnych blogach to droga do nikąd, strata czasu i pieniędzy.

Pozdrawiam
          Rekin
    • mirek954 Re: Dochód pasywny 29.05.14, 13:37
      A ja polecam darmowe forum, na którym możemy dzielić się naszymi sposobami motywacji. Znajdować nowe skuteczne. Dodatkowym plusem jest to, że możemy sobie robić mini dzienniczki z każdego dnia i po czasie sprawdzić jak zrealizowaliśmy i nasze plany. Czy zmieniliśmy coiś na lepsze i jak to się odbiło na naszym życiu.

Jakie ja miałem i mam problemy z motywacją to głowa mała. Pomogły mi za to pewne audycje i filmy na youtube, fora zagraniczne, szczególnie niektóre tam osoby z podobnymi problemami.

Warto mieć dobrego przyjaciela, jeśli rodzine ma się "spoko" to też może pomóć.
      W moim przypadku rodzina jest typowo toksyczna, a na wileu przyjaciołach po prostu się mocno przejechałem.

Zrobiłem bloga. Mimo wrednej choroby się nie poddaję.
      Wczoraj przypiąłem forum, typowo o motywacji, sposobach na osiąganie sukcesów, metodach organizacji czasu itd.

Cel forum, to stworzenie mini encyklopedii i sposobów motywacji i osiągania sukcesów, założonych sobie ambitnych planów. Wzajemne wspieranie się przez innych to również cel forum.

Tak więc zapraszam do wpisywania się, bo z czasem na pewno różne techniki i metody zaowocują u osób z brakiem sił, chęci, odwagi do spełniania swoich życiowych planów.

• mirek954 Re: Dochód pasywny 29.05.14, 13:48
        freehuman.pl
        zakładka forum, zachęcam do wpisywania się, możemy sobie razem pomóc.
    • colarz_sc Re: Dochód pasywny 18.04.16, 15:43
      Zarabiaj na recyklingu śmieci - 20? na start
      Projekt ten oferuje stabilny oraz wysoki dochód. Na początek otrzymujemy 20 euro na start.. Możesz dalej reinwestować całość lub część a resztę wypłacić. Wybór należy do Ciebie.
      Masz również możliwość zakupu akcji przedsiębiorstwa czerpiąc z tego dodatkowe zyski. Możesz również inwestować własne pieniądze, kupując odpowiednią ilość śmieci.
      Branża przetwarzania odpadów śmieci to aktualnie żyła złota.
      Firma połączyła fizyczny recykling odpadów z programem internetowym oferując produkt innowacyjny który ma znakomity popyt. PODSTAWOWE PRODUKTY: POLIPROPYLEN I POLIETYLEN do produkcji folii i opakowań przemysłowych i termokurczliwych rury do wody i kanalizacji, różne folie i materiały opakowaniowe.

Dzięki współpracy z tym projektem, nie będziesz bezpośrednio zaangażowany w procedury przetwarzania. Procesem przetwarzania odpadów w pieniądze będą się zajmować specjaliści firmy.
      Ty zarabiasz tylko na kupowaniu oraz sprzedaży odpadów za pośrednictwem naszego serwisu, który otwiera dostęp do rynku międzynarodowego.

Firma istnieje fizycznie, zarząd mieści się w Warszawie Przy al. Solidarności 115, Ma oddziały w Polsce i Łotwie.
      Program jest bardzo rozwojowy, rewelacyjny pomysł na biznes, zresztą branża śmieci to obecnie wielka żyła złota.

Oto link do rejestracji na platformie inwestycyjnej recyclix

recyclix.com/?id=e6528921a29eba

UWAGA!
      Ograniczona liczba bonusów!!!
      STRONA JUŻ PO POLSKU!
      Polsko-Litewska firma z KRS!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka