biedronka14 18.09.03, 16:12 co was dzisiaj pieknego spotkalo? Mnie jedynie przepiekny bol glowy i pies merdajacy pod lozkiem z rana. eee, do bani ten czwartek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silverstone Re: czwartek 18.09.03, 16:14 Nalesniki w pomaranczowym sosie i jesien i mily telefon i troche niewyspania i juz sama nie wiem co... A dzien sie jeszcze nie skonczyl, oj nie... biedronka14 napisała: > co was dzisiaj pieknego spotkalo? Mnie jedynie przepiekny bol glowy i pies mer > dajacy pod lozkiem z rana. > > eee, do bani ten czwartek. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka14 Re: czwartek 18.09.03, 16:20 ...Nalesniczki, takie babcine, z mlekiem, palce lizac.....a jesien, babie lato piekne beda zawsze. czwartkowe humory musza przejsc. Pozdr. Biedrona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryla Re: czwartek IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 17:05 Bardzo miła wiadomość:-) po za tym .... a co tam bede narzekać , wiadomośc była miła:-)))))a naleśniki hm lubie:-)chyba zrobię:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: czwartek IP: *.localdomain / 192.168.0.* 18.09.03, 17:53 a mnie oko boli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la mun Re: czwartek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.03, 23:04 a ja zrobiłam porządki..no moze nie wielkie, ale duze... i wyrzuciłam duzo nieoptrzebnych rzeczy...i tyle sie zrobiło przestrzeni... pieknie...:) no i dziecię się do mnię smiało dzień cały z wzajemnoscią... a to juz wystarczy, by dzien był z tych rajskich i napisałam list do mamy... a ona do mnie.... porozmawiałam z ojcem przy obiedzie, tak z namysłem i słuchaniem wzajemnym... mężczyzna do mnie pokaszlał przez telefon miłosnie,mmm.... zachrypiał zmysłowo i poszedł do lekarza, lol słońce świeciło ptaszki śpiewały i toaleta lsniła świezym szorowaniem ;P ej, łza się w oku kręci łza się w oku kręci coraz prędzej ( kto powie z czego to?) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Oko?? 18.09.03, 23:38 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > a mnie oko boli Boli oko? A co się stało? I które? Richelieu***:))? Na to też brandy dobra jest. MM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Oko?? IP: *.localdomain / 192.168.0.* 18.09.03, 23:49 m.malone napisał: > Boli oko? A co się stało? I które? > > Richelieu***:))? > > Na to też brandy dobra jest. > MM > > prawe i chciałoby się powiedzieć, że boli bo coś wpadło albo ktoś albo Ktoś ale nie ma tak dobrze a brandy to chyba na przeziębienie, choć może się okazać, jak sam mówisz, że to panaceum na wszystko na wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Oko?? 19.09.03, 00:07 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > > prawe > i chciałoby się powiedzieć, że boli bo coś wpadło > albo ktoś > albo Ktoś > > ale nie ma tak dobrze > > a brandy to chyba na przeziębienie, choć może się okazać, jak sam mówisz, że > to panaceum na wszystko > na wszystko? Nie na wszystko, łaskawa:) A którym okiem czytałaś o szerokich carepiotrowych kolejach, a?? Tu może przyczyna? Albo pła...piaskowicka burza z deszczem jaka? MM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Oko?? IP: *.localdomain / 192.168.0.* 19.09.03, 00:12 monitor mam z prawej strony więc wychodzi na to, że prawym okiem czytałam o piotrusiu bardziej niż lewym. Że też Ty wiedziałeś z której strony mam monitor. ciekawe czy czytanie o torach może prowadzić do zatorów oczu, brr Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Oko?? 19.09.03, 00:21 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > > > > monitor mam z prawej strony więc wychodzi na to, że prawym okiem czytałam o > piotrusiu bardziej niż lewym. Że też Ty wiedziałeś z której strony mam monitor. No jak to? Proste. Przecież Cię widzę. Specjalny dalekowid mam. I softłer. Jak weneckie okno. No i moim wapkofonie oczywiście. Teraz z takimi do myzeów nie wpuszczają > ciekawe czy czytanie o torach może prowadzić do zatorów oczu, brr Obecnie medycyna prowadzi specjalne szerokotorowe badania nad tym problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Oko?? 19.09.03, 00:23 A w ogóle czytanie takich rzeczy do piekła prowadzi...Uuuuu:( Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Oko?? 19.09.03, 00:26 m.malone napisał: > A w ogóle czytanie takich rzeczy do piekła prowadzi...Uuuuu:( jakich rzeczy? aa? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Oko?? 19.09.03, 00:34 r.richelieu napisała: > m.malone napisał: > > > A w ogóle czytanie takich rzeczy do piekła prowadzi...Uuuuu:( > > > jakich rzeczy? aa? ;) No tych, co prawym:) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Oko?? 19.09.03, 01:20 m.malone napisał: > No tych, co prawym:) a ja przecież taką grzeszczną dziewczynką jestem a Ty mnie tak ściagasz po torach, jeszcze jakiś pociąg złapię Odpowiedz Link Zgłoś
ireen Re: czwartek 18.09.03, 23:27 A ja wstalam wreszcie przed 10 (a to juz wyczyn!), poszlam na aerobik, a pozniej do kina z Kochanym. A w domciu czytam i siedze w necie... Wonderful I do tego taka piekna pogoda... :)) Ireen Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: czwartek i po bólu 18.09.03, 23:35 biedronka14 napisała: > co was dzisiaj pieknego spotkalo? Mnie jedynie przepiekny bol glowy i pies mer > dajacy pod lozkiem z rana. > > eee, do bani ten czwartek. Do serca przytul psa - głowa przestanie boleć. Spróbuj następnym razem. Bez bólu też. I odrobina brandy Bezbolesny MM Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: czwartek 19.09.03, 00:24 bardzo mily wieczor ;) i ten szum w glowie po wieczorze ;) wprawdzie to nie brandy, ale domowe, swojskie winko ;) pozdrawiam nocnych markow ;) cossa biedronka14 napisała: > co was dzisiaj pieknego spotkalo? Mnie jedynie przepiekny bol glowy i pies mer > dajacy pod lozkiem z rana. > > eee, do bani ten czwartek. Odpowiedz Link Zgłoś