Gość: ryb Re: dobranoc IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 10.11.03, 23:07 Przyszedlem tylko po to, zeby Wam zyczyc dobranoc... Dobranoc :) ryb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend ;DDDDDDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 23:11 to wybitnie miło! narobiłeś apetytu i w nogi ;) o yesoo, yesoo dobranoc :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Masz przyzwolenie Rybo. 10.11.03, 23:13 Tez cie kocham.Zes plotka????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: ;DDDDDDD IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 10.11.03, 23:15 :))) Zawalilem troche wczorajsza noc, no, mozna to tak powiedziec, wiec dzisiaj juz zmykaaaaamm...:))) Dobranoc :) ryb PS. Nie moglem sie powstrzymac od napisania kilku postow...hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: ;DDDDDDD 10.11.03, 23:16 dbasz o statystyki?;) pozdr.cossa Gość portalu: ryb napisał(a): > PS. Nie moglem sie powstrzymac od napisania kilku postow...hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: ;DDDDDDD 10.11.03, 23:18 jedno z wielu .. w regulaminie forumowicza ;) malvvina napisała: > pamietaj, conajmniej piec dziennie > :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: ;DDDDDDD IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 10.11.03, 23:18 O tak :))) hihihi Pozdr. ryb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: ;DDDDDDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 23:16 > PS. Nie moglem sie powstrzymac od napisania kilku postow...hihihi nie przejmuj się, tego i tak nie da się skutecznie leczyć, hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 To bylo tylko dla mnie by powiedziec dobranoc 10.11.03, 23:33 Co wy tu za schadzki macie.Wynocha mi stad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend no wiecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 23:35 gość w dom Bóg w dom :) synu :) co Ty taki niedobry dziś jesteś? poniedziałku nie lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: no wiecie? 10.11.03, 23:37 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > gość w dom Bóg w dom :) synu :) > > co Ty taki niedobry dziś jesteś? poniedziałku nie lubisz? XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX niedobry powiadasz!!!!! Nie widzialas mnie niedobrym jeszcze?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: no wiecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 23:38 o yesooo! nie, nie , spokojnie, haha, widziałam i więcej oglądać nie chcę :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: To bylo tylko dla mnie by powiedziec dobranoc IP: *.localdomain / 192.168.0.* 10.11.03, 23:45 komandos57 napisał: > Co wy tu za schadzki macie.Wynocha mi stad. oo, bo to jest miejsce gdzie diabeł mówi dobranoc albo próg sypialni Komiego, do której nikogo nie wpuszcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: To bylo tylko dla mnie by powiedziec dobranoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 23:49 > albo próg sypialni Komiego, do której nikogo nie wpuszcza i co my biedne poczniemy? kominem wejdziemy? wszak jeszcze nie pora :( Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 D O B R A N O C 10.11.03, 23:55 Gość portalu: Richelieu* napisał(a > oo, bo to jest miejsce gdzie diabeł mówi dobranoc > > albo próg sypialni Komiego, do której nikogo nie wpuszcza XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX super powiedziane.Dobranoc i wszystkim tez.I tu mi nie obrazac sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: D O B R A N O C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 23:57 Nikt się nie obraża - wręcz naprzeciwko :) dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: dobranoc IP: *.localdomain / 192.168.0.* 11.11.03, 20:36 komandos57 napisał: > Dobranoc.Lece na azbesty leć na kursa wieczorowe cobyś piknie azbeścił w 2008 roku Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: dobranoc 11.11.03, 20:40 To nie wieczorowe.Taki popieprzony rozklad zajec.Ci co ukladaja plany zajec,za przesiaknieci azbestami i takie oto numera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: dobranoc IP: *.localdomain / 192.168.0.* 11.11.03, 20:51 komandos57 napisał: > To nie wieczorowe.Taki popieprzony rozklad zajec.Ci co ukladaja plany zajec,za > przesiaknieci azbestami i takie oto numera... dzizus, ja w zeszlym roku mialam na 16,15 2 razy w tygodniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: dobranoc 14.11.03, 01:11 dobranoc tym poprawnym i tym mniej poprawnym. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: dobranoc 14.11.03, 01:17 komandos57 napisał: > dobranoc tym poprawnym i tym mniej poprawnym. dobranoc mniej poprawna Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: dobranoc 14.11.03, 02:56 dobraMOC :-))) dla tych z dołem i dla tych bez :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: dobranoc 15.11.03, 02:40 Jeszczelepszejniżpoprzednianoc :-) ...wiecie? lubię takie wątki - na temat ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dingdong Re: dobranoc 15.11.03, 23:58 A gdzie Ciebie niesie o tej wczesnej kanadyjskiej porze? no ale dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf pa pa :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 23:59 niech Ci się jaka Walonka przyśni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: dobranoc IP: *.localdomain / 192.168.0.* 18.11.03, 20:50 komandos57 napisał: > Dobranoc nie dobra noc, tylko dobrego przyswajania kursa azbestowego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: dobranoc 19.11.03, 02:28 norma na dzisiaj wykonana odmeldowuje sie ;) dobranoc foremkom ;) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: dobranoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 22:58 a żebyś się utopił w tym maśle! :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: dobranoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 02:55 dobranoc po stokroć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamajka Re: dobranoc IP: *.cable.ubr02.basi.blueyonder.co.uk 14.07.04, 00:39 Dobranoc ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: dobranoc IP: 213.77.25.* 22.11.03, 03:31 ale będzie dobranoc takie że aż nową stronę życia trzeba będzie otworzyć Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Skoro mnie nie lubisz... 23.11.03, 22:36 ...to nie mow mi teraz dobranoc, o. :((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Skoro mnie nie lubisz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 22:37 kwieto, Ty juz pisz lepiej te elaboraty, zamiast pajacować (i odstaw tego sikacza wreszcie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Sikacza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 22:42 tak, tego co go czwarty dzień najwyraźniej pijesz Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Sikacza? 23.11.03, 22:43 Ufff, juz myslalem ze masz na mysli komandosa - oj obrazilby sie za takie okreslenie :"P A jakiego sikacza pije? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Sikacza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 22:46 to co odstawiasz wygląda mi na stan upojenia młodym vinem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: A skad niby mlode wino mialem pic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 22:52 nie wiem. możliwe że ze szkła. a co to za różnica? Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: A skad niby mlode wino mialem pic? 23.11.03, 22:52 No ale skad Ci przyszlo do glowy, ze pilem mlode wino, he? Jakie mlode wino? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: A skad niby mlode wino mialem pic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 22:55 Musisz się bardziej postarać :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Ale ossso chodzi? 23.11.03, 22:57 Jakie mlode wino????? Masz jakas konkretna koncepcje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Ale ossso chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 22:59 Co, otworzyłeś wcześniej i już uwalony propagowałeś pijaństwo na tych szlachetnych łamach-niełamach, że nie pamiętasz? Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Ale ossso chodzi? 23.11.03, 23:04 Pijanstwo? Co otworzylem wczesniej? O czym Ty mowisz? Ratunkuuuuuuu! P.S. Moze wez pare glebokich wechow, zrelaksuj sie, pomysl o czyms przyjemnym, zastanow sie co wlasciwie tu chcialas powiedziec i sprobuj jeszcze raz, spokojnie, bez stresu...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf ja mam lepszy pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 23:11 Moze Ty wez pare glebokich wdechow, zrelaksuj sie, pomysl o czyms przyjemnym, i sprobuj jeszcze raz, spokojnie, bez stresu zastanowic sie, co napisałam. Ewentualnie zmarszcz czoło. Naprawdę nie wiem jaki jest sens w udawaniu głupiego, ale jak chcesz, to w sumie nie moja rzecz. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Ale O CO CHODZI? 23.11.03, 23:16 Jakie pijanstwo? Co niby "otworzylem juz wczesniej" (i kiedy bylo to "wczesniej")? O co Ci chodzi?? Sluchaj, no nie boj sie mowic szczerze, przeciez nikt Cie tutaj nie pogryzie, ja naprawde chcialbym po prostu wiedziec co mialas na mysli? Odwagi! :") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf <westchnienie> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 23:19 nie obraź się, ale chyba powinieneś już iść spać, bo źle z Tobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Ze mna? 23.11.03, 23:21 Przeciez to Ty nagle nie chcesz dokonczyc tego co zaczelas mowic :((( No chcialbym Cie osmielic, ale naprawde nie wiem jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Ze mna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 23:30 tak się składa, ze ja już powiedziałam wszystko, co miałam do powiedzenia :) kto może pojąć, niech pojmuje. kto nie może, temu i tak nic nie pomoże. no to pa :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto ????? 23.11.03, 23:37 Sugerujesz mi, ze "pije czwarty dzien", ze sie "upilem mlodym vinem", ze jestem "uwalony"... A potem nie chcesz mi powiedziec o co wlasciwie Ci chodzi. Szczerze mowiac nie widze tu nic do pojmowania, sugestia zostaje, a wyjasnienia skad sie ona wziela nijak nie ma - oj, nie wyglada to dobrze :(( Sluchaj, jesli sie tak bardzo wstydzisz i krepujesz wyjasnic to publicznie, to napisz mi prosze, o co Ci chodzi na priva, dobrze? Wiesz przeciez, ze ja sie nie bede obrazal :") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 23:41 nie kwieto, żadnych privów. dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: ????? 23.11.03, 23:43 Rozumiem, ze mam to odebrac jako: "przepraszam za dziwne uwagi pod Twoim adresem" Ciesze sie i dobranoc :") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 23:49 Ja Cię nawet mogę przeprosić w imieniu moich rodziców za to, ze mnie zmajstrowali - najpewniej przez pomyłkę. Każdemu w/g potrzeb. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: ????? 24.11.03, 01:37 kwieto napisał: > Sugerujesz mi, ze "pije czwarty dzien", ze sie "upilem mlodym vinem", ze jeste > m "uwalony"... > A potem nie chcesz mi powiedziec o co wlasciwie Ci chodzi. Jestem pewna, że to pokłosie innej dyskusji, której nie widziałam, ale z tego co tu napisane to Girlfriend chodzi o to, że się upiłeś i/lub gadasz głupoty w związku z tym. Uff, cieszę się, że się nie obrazisz ;-) Dobranoc :-) wyjątkowo nie na końcu ale cóż... musiałam dać Gf zarobić ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 01:40 Chyba się - exc.le mot - posiusiam! ;DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto JMX? 24.11.03, 07:40 No wiec wlasnie innej dyskusji nigdzie nie bylo (albo nie wiem o jaka/ktora chodzi), i nie mam pojecia o co chodzi z tym upiciem sie, skad jej sie to wzielo, chcialbym wiedziec, a ona ucieka :(( Odpowiedz Link Zgłoś