lalka-2 29.08.08, 20:23 Czy po alkoholu mówi sie prawde? Wiadomo, że po % stajemy sie bardziej otwarci, wylewni, często zdobywamy sie na jakieś wyznania itd itp.. Czy to prawda, że podobno po alkoholu ludzie są wyjątkowo szczerzy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniakl.4 Re: Moze i prawda 29.08.08, 21:37 ja bym sie duzo smiala i duzo opowiadala ale mysle ze kontrolowalabym to co mowie i nie wszstko bym powiedziala zrobilam sie czujna na wszsytkich ,ale slyszalam kiedys takie powiedzonko zeby swojego kandydata na meza upic przed slubem zeby wiedziec jaki jest ........cos w tym jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
green_land Re: Czy po alkoholu mówi sie szczerze? 30.08.08, 00:31 Po alkoholu ludzie pieprzą głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
green_land Re: Czy po alkoholu mówi sie szczerze? 30.08.08, 00:36 Teraz kulturalniej:p Dużo zalęzy od charakteru człowieka upitego:) I od stopnia upojenia:) Z "obserwacji i autopsji" stwierdzić mogę, że ludziom rozwiązują się wtedy języki, robią rzeczy, których po wytrzeźwieniu cholernie się wstydzą, zachowują się tak, jakby nie obowiązywały żadne... chmm konwenanse. Czyli puszczają zahamowania i ludzie zaczynają odczuwać chęć zbliżenia sie do drugiego człowieka, najczęściej w celach seksualnych:). Ja bym nie powiedziała, że jesteśmy wtedy wyjątkowo szczerzy. Wielu widzi wtedy świat w różowych barwach i wydaje im się, ze nowo poznana dziewczyna jest ósmym cudem świata, po czym budzą się z nią rano w łóżku i mają mega kaca moralnego:/ Odpowiedz Link Zgłoś
pomocnik.freuda Re: Czy po alkoholu mówi sie szczerze? 30.08.08, 05:16 Jeśli pijany nazajutrz wytrzeźwieje i będzie pamiętał, co powiedział - to znaczy, że wymknęło mu się coś szczerego. Jeśli zaś nie pamięta, to znaczy, że uprawiał niewinny pijacki bełkot. Nawet jeśli tematem jego rozważań była teściowa. Odpowiedz Link Zgłoś