Dodaj do ulubionych

Dziewczynki Imagina

IP: *.unl.edu 26.11.03, 15:38
hej sloneczka moje !!! pojdzcie do mnie najslodsze !!! dostalismy recepte od
Renki i Witolda. przytulanie dwa razy dziennie powinno nas wyleczyc. staniemy
sie powazniejsci i losy tego Forum sie odmienia niechybnie. tule wie Was
moje Aniolki z nadzieja w lepsze jutro. druga seria przytulanki wieczorem.
do lozeczek podam Wam cieplej gingerowej hierbatki. uhhhh, juz sie doczekac
nie moge.
Imagine.
Obserwuj wątek
    • Gość: girlfriend :-))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 15:40
      ale ciekave, że im się od tego przytulania nie popraviło, a wręcz jest coraz
      gorzej ;D
      może jakieś felerne geny mają? hihihi
      • Gość: Imagine Re: :-))))))))) IP: *.unl.edu 26.11.03, 15:46
        nie, Witus skierowal swa energie nie na te tory i uleczyl sasiada zamiast
        Renke.
        • Gość: gf Re: :-))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 15:51
          dobrze mu tak, hihihi

ale Ty patrz, czy nie stoisz na linii strzału, bo ja jestem trochę za daleko,
          zeby witusia za kaftanik przytrzymać, jakbyco ;D

• Gość: Imagine Re: :-))))))))) IP: *.unl.edu 26.11.03, 15:53
            niektorzy mnie zwa czlowiekiem co to sie kulom nie klania, wiec .....
            nie ma obawy.
            • Gość: girlfriend Re: :-))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 15:57
              no to do wieczora kochany panie Świerczewski :D
    • Gość: Richelieu* ale będzie, ale będzie IP: 213.77.25.* 26.11.03, 16:31
      Andy !!!
      Dziewczynki? !!!

Kochanie Ty moje najdroższe, przygarnij mnie
      Ty bizonku włochaty, ociepl mnie
      Ty skarbeńku śliczniutki, nie wzgardź mną
      Ty tomahawku najostrzejszy, zedrzyj ze mniej skalp
      Wodzu operujący komputerami, zoperuj mnie
      Wodzu jeżdżący lincolnem, przejedź mnie
      Wodzu dosiadający mustangi, dosiądź mnie
      Wodzu noszący pióropusz rajskiego koguta, zapiej do mnie
      Wodzu, któremu orły same wyrywają pióra z ogona, połaskocz mnie
      Wodzu, który jesteś Wielkim Manitu, spójrz na mnie grzeszną

O Wielki znający prawdę, oświeć mnie
      O Wielki pijący ze źródła ropy naftowej, napój mnie
      O Wielki, który jedyny z ludzkości odkrył tajemnicę potopu, spuść kroplę tego
      odkrycia
      O Wielki, który cenisz piękno kobiet, a brzydzisz się brzydotą mężczyzn, oceń
      mnie
      O Wielki, którego oceny są jedynie słuszne, zrób ze mną co zechcesz
      O obrońco kobiet, bądź moją opoką
      O najwyższy, obym była Twoją czwartą za Angelą, Debbie i Barbarą, o forumowych
      wyznawcach Ciebie nie wspomnę, przyjmij mnie
      O Najwyższy Danie w jodze, spłyń na mnie mądrością
      O Najwyższy przeciwniku Darwina, sprzeciw się za mnie
      O Uwielbiający bycie uwielbianym, pozwól mi Cię uwielbiać

Imaginie, Zorzo Polarna, miłuj mnie jak ja Cię umiłowałam
      Imaginie, Źródło Mądrości, miłuj mnie jak ja Cię umiłowałam
      Imaginie, Potęgo Sprawiedliwości, itd
      Imaginie, Wspomożycielu strapionych,
      Imaginie, Gołębiu Pokoju,
      Imaginie, Nadziejo Zbłąkanych,
      Imaginie, Krynico Nieskalana Głupotą,
      Imaginie, Zdroju Ekstazy,
      Imaginie, Herosie zwyciężający niemożności,
      Imaginie, Kolumno Hebanowa,
      Imaginie, Źródło Najdoskonalszej Pociechy
      Imaginie, gorejące ognisko miłości, miłuj mnie jak ja Cię umiłowałam
      Imaginie, Królu Niedziewic, weź co się słusznie Tobie należy

Ps. Cena woreczka 50 gr

Ps2. oczywiście woreczka na zużyte gumki do mazania
      • Gość: Imagine Re: ale będzie, ale będzie IP: *.unl.edu 26.11.03, 16:38
        Hawk ! Niech i tak bedzie, Niedoscigla Weno.
        Wodz Imagine.
        • Gość: Richelieu* Re: ale będzie, ale będzie IP: 213.77.25.* 26.11.03, 16:45
          Wodzu Najwodzowszy, dla Ciebie dam się złapać
          Wodzu Najwodzowszy, dla Ciebie dam się za włosy pociągnąć do tipi
          Wodzu Najwodzowszy, dla Ciebie będę Twoją squaw niewolnicą
          Wodzu..

• Gość: Imagine Re: ale będzie, ale będzie IP: *.unl.edu 26.11.03, 16:58
            no dobrze juz dobrze, hej wojownicy przyniescie no tu tej najlepszej okowity
            ognistej dla mojej przyjaciolki z Rudy Slaskiej. Ino spiechac sie, lady
            Nieomylna Wena nie zniesie oczekiwania !!!
            • r.richelieu Re: ale będzie, ale będzie 26.11.03, 17:02
              Gość portalu: Imagine napisał(a):

> no dobrze juz dobrze, hej wojownicy przyniescie no tu tej najlepszej okowity
              > ognistej dla mojej przyjaciolki z Rudy Slaskiej. Ino spiechac sie, lady
              > Nieomylna Wena nie zniesie oczekiwania !!!

nie jestem z Rudy Śląskiej tylko z Gliwic o Nieomylny, tylko Drażniący się
              woda ognista nie potrzebna
              patrzę na Twe Lico i jużem upita, wstawiona, wniebowzięta
              O Wielki
              wystarczą kropelki
              • Gość: Imagine Re: ale będzie, ale będzie IP: *.unl.edu 26.11.03, 17:05
                sorry wojownicy, spowrotem z ta okowita, ona z Gliwic i tylko po kropelce.
                • r.richelieu Re: ale będzie, ale będzie 26.11.03, 17:10
                  Gość portalu: Imagine napisał(a):

> sorry wojownicy, spowrotem z ta okowita, ona z Gliwic i tylko po kropelce.

o tak, tak dobrze, zakropl mój biedny umysł swoją jasnością, a moje dłonie
                  czymś bardziej kleistym
                  Oby Twoje stada bizonów napełniały Twój błogosławiony żołądek, a ich skóry
                  przystrajały Twoją mężną włócznię
                  tak Ci dopomóż Wielki Manitu
          • Gość: girlfriend hihihihihi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 16:59
            RR! Poligamistę kcesz? ;))))))))
            • r.richelieu Re: hihihihihi 26.11.03, 17:05
              Gość portalu: girlfriend napisał(a):

> RR! Poligamistę kcesz? ;))))))))

to nie RR chce, ale wewnętrzy przymus szukający światłości na ziemi
              módl się girl i za mnnie
              abym w swej wędrówce ku ziemi odzyskanej w irackich polderach nie zbłądziła
              pijąc przypadkiem z innych zdrojów
              albowiem powiadam Ci, girl, ktokolwiek wierzy w Andiego, żyć będzie wiecznie
              a kto kocha Andiego, ten dostąpi bram rozkoszy już na ziemi
              • l.af łoj, curko! :))))))))))))))))))))))) 26.11.03, 17:10
                upaliłaś się czy Ci svoje zdjecia jako golaska Jędruś przysłał? ;DDDDDDDD
                • r.richelieu Re: łoj, curko! :))))))))))))))))))))))) 26.11.03, 17:18
                  l.af napisała:

> upaliłaś się czy Ci svoje zdjecia jako golaska Jędruś przysłał? ;DDDDDDDD

nie, nie, siostro
                  podobnież do świętej Faustyny co Jezuza Miłosiernego widziała
                  tak i ja
                  w chwili łaski płynącej z ust Andiego, Równoległego Wcielenia 14. Buddy
                  dojrzałam Jego Miłosierdzie
                  Nad nami maluczkimi i nade mną grzeszną
                  rzekł
                  córko, namaluj obraz tak ja go w tej chwili widzisz
                  a obraz ten był zniewalający
                  po środku stał Andy wielki niczym świątynia z członkami smukłymi niczym
                  koryncka kolumna uwieńczonymi liściami akantu, na Jego głowie piękniejszej od
                  głowy Adonisa spoczywał wieniec laurowy gdyż był doszedł do Najwyższych
                  Laurów, a z rąk i nóg jego boskich płynęły strumienie łaski
                  dostąpiłam oświecenia
                  • Gość: Imagine Re: łoj, curko! :))))))))))))))))))))))) IP: *.unl.edu 26.11.03, 17:32
                    skoncz juz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    • r.richelieu Re: łoj, curko! :))))))))))))))))))))))) 26.11.03, 17:39
                      ok
                      tylko nie bij, pliiiiz
                  • Gość: gf e tam, siostro :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 18:13
                    ja się wolę z nim w berka pobawić i po chichotać , niż się do niego
                    modlić ;)))))
                    • r.richelieu Re: e tam, siostro :) 26.11.03, 18:15

a ja co zrobiłam jak się nie zagalopowałam z nim?
                      ;)
                      • Gość: gf Re: e tam, siostro :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 19:08
                        A kto kogo goni? :)
                        • r.richelieu Re: e tam, siostro :) 26.11.03, 19:13
                          Gość portalu: gf napisał(a):

> A kto kogo goni? :)

oburzyły mnie "dziewczynki" jak diabli
                          choć niestety racja jest w tym stwierdzeniu
                          kto kogo?
                          niewątpliwie ja jego
                          • Gość: girlfriend Re: e tam, siostro :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 19:25
                            a co Ty masz przeciw "dziewczynkom"?
                            zapewniam Cię, że Jędruś nie miał złych zamiarów :)

pozdrawia Cię serdecznie samozwańczy jędrusiowy pełnomocnik ;)
                            • Gość: Imagine Re: e tam, siostro :) IP: *.unl.edu 26.11.03, 19:53
                              oczywiscie, ze nie mial. malo tego. wzial to z postu Renki, gdzie tak wlasnie
                              Was nazwala: "jego dziewczynki" czy cos w tym stylu.
                              • Gość: gf Re: e tam, siostro :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 20:20
                                i bardzo ładnie - mnie tam nie przeszkadza ani ani :)

no, hierbatę już mam, proszę szanownego pana :)))

• Gość: Imagine Re: e tam, siostro :) IP: *.unl.edu 26.11.03, 21:09
                                  przytulam wiec wedle umowy. mocno. czujesz ? teraz musze juz spadac po dziatki
                                  ze szkoly. Witold znowu nadaje. moze zapomni jutro, toz to dzien indyka tu w
                                  stanach.
                                  • r.richelieu Re: e tam, siostro :) 26.11.03, 21:12

co Ci indyki po głowie chodzą kiedy za 4 dni Andrzejki, o
                                  • Gość: gf Re: e tam, siostro :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 21:17
                                    > przytulam wiec wedle umowy. mocno. czujesz ?

:)

re Witold: czy Ty nie rozumiesz, że on Cię chce sprowokować? lać się chce, a
                                    nie ma z kim , biedaczek ;)
                              • r.richelieu Re: e tam, siostro :) 26.11.03, 21:10

wiem, że Tobie takie gupoty nie przyszłyby do głowy. Na co jednak stwierdzam,
                                powtórnie, żem .. Twoją dziewczynką. Takby to wychodziło. Normalnie jak ość w
                                gardle, którą właśnie przełknęłam. Ale jeśli już przełknęłam, girl dała
                                herbaciarstwa do popicia to hulaj dusza.
                                ale zołza czepialska ze mnie
                                brrr
                                ;))
                                • Gość: gf Re: e tam, siostro :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 21:22
                                  ja mam hierbatkę, ale z cynamonem - reflektujesz jędrusiowa dziewczynko ;) ?

p.s.mamy taką mgłę, ze prawie nic nie widać przez okno :)
                                  • r.richelieu Re: e tam, siostro :) 26.11.03, 21:26

herbatka z cynamonem? to tylko gignerowa się do takiej mieszanki nadaje
                                    łojezu
                                    ;))

ps. nie masz mgły tylko rozwieszone pranie tiulowych firanek
                                    • Gość: gf Re: e tam, siostro :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 21:28
                                      > ps. nie masz mgły tylko rozwieszone pranie tiulowych firanek

hihihi
                                      lub też gdzieś się pali ;)
                                      • r.richelieu Re: e tam, siostro :) 26.11.03, 21:30

> hihihi
                                        > lub też gdzieś się pali ;)

pan Bóg indyka piecze na jutro tylko coś mu nie wyszedł
                                        • Gość: gf Re: e tam, siostro :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 21:32
                                          to musi być wielki indyk, skoro do Tripolisu dym doleciał ;)
                                          • r.richelieu Re: e tam, siostro :) 26.11.03, 21:38

> to musi być wielki indyk, skoro do Tripolisu dym doleciał ;)

Tripolisu? dobre ;)
                                            a może to morska piana, którą nieopatrznie Dziadek Mróz wyrzucił z salaterki
                                            gdy próbował odwrócić a tu hyc na ziemię, bo źle ubita była.

Tripolisu? dżizus, a ja myślałam całe wieku wtedy gdy myślałam, że Tyś z czego
                                            innego
                                            • Gość: gf Re: e tam, siostro :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 21:41
                                              Tak, to jest niezła koncepcja z tą pianą :)
                                              Idę się rozebrać do rosołu i się pójdę wyłonić ;))))
                                              • r.richelieu Re: e tam, siostro :) 26.11.03, 21:45

> Tak, to jest niezła koncepcja z tą pianą :)
                                                > Idę się rozebrać do rosołu i się pójdę wyłonić ;))))

o
                                                to jutro w NE będzie głównym daniem indyk, a pierwszym daniem Girl w rosole, a
                                                może odwrotnie
                                                • Gość: gf Re: e tam, siostro :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 21:47
                                                  nie, ja jestem na deserek hihihi
                                                  • r.richelieu Re: e tam, siostro :) 26.11.03, 21:53

> nie, ja jestem na deserek hihihi

a na koniec kompot i amen w pacierzu i kropka po zdaniu
                                                    ;)
                                                    to się nazywa wpaść na śliwka w co to było?
                                                  • Gość: gf Re: e tam, siostro :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 23:23
                                                    w kło(m)pot ;)
    • komandos57 Imaginku,zes .....pomylony dzisiaj 26.11.03, 23:09
      dziewczyny!!!!!ja cie pierdole....
      • Gość: gf protestuje się! :-))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 23:23
        od Jędrusia pazury precz ;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka