alfika 16.12.03, 12:42 no, natchnęło mnie :))) w jednym watku trwają dywagacje na temat znaku zodiaku Gf :) zanim "winna się przyzna" - może ktoś ma jeszcze jakis pomysł na znak zodiaku tego i owego forumka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gf Re: zodiak forumkowy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 13:15 niektórzy są ewidentnie spod znaku osła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: zodiak forumkowy :) 16.12.03, 13:18 Gość portalu: gf napisał(a): > niektórzy są ewidentnie spod znaku osła ;) nie no znow GF ewidentnie religinje podteksty puszczasz, i to jeszcze w okolicach ŚBN i Trzech Króli oraz innych szopek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: wy się cieszcie, dzieciątka 16.12.03, 16:35 że mnie oko boli i dokładnie nie widzę, coście tu nazmyślali Ty, od osła (Siostro znaczy się jedna), napiszże im prawdę, bo je poskręca ;) A wy dwaj - to Lwy, że tak na się napadacie? Ivek - Koziorożec Komandos - Lew Girl - Waga albo Panna pewnie błądzę :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ivek cieszy mnie to niezmiernie 17.12.03, 07:38 > Ivek - Koziorożec niestety nie, ale blisko bylo. tak btw to nie wierze, zeby przecietnie 1/12 populacji charatkeryzowala sie podobnymi cechami. za to wiem, ze Ty jestes Waga ;) Ivek Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: o, jak miło Cię widzieć :)))) 17.12.03, 07:43 I dzień dobry na cały dobry dzień!!! W domku? :) A ta waga się nie liczy, było z podpowiedzią ;P ale pamięć masz niczego sobie, trzeba przyznać. Znaczy się, pamiętliwy jesteś, Ajwku ;)))))))))) A co z Twoim znakiem? Kto jeszcze jest rozważny i spokojny? Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: o, jak miło Cię widzieć :)))) 17.12.03, 07:49 Witaj Alfiko Tobie rowniez dzien dobry na caly dzien. aha, to Ciebie milo czytac i jestem pod wrazeniem jak szybko odpowiedzialas! To Tygryski, eee Strzelce lubia najbardziej ;) Niestety jestem pamietliwy. Ale rowniez w pozytywnym znaczniu :) Nie, nie z domku pisze. ciacho Ivek Odpowiedz Link Zgłoś
squweq Strzelce gora..hmhm ... strzelce górą...hmmm 17.12.03, 21:28 to najlepsze znaki zodiaku, takie uczynne, wysportowanei wogle tylko pozazdroscic, ze strzelcow wybralabym siebie :D ... taki zart, wiadomo ze strzelce sa okropnie leniwe i lepiej sie z takim niezadawac, bo namiesza ech... ..... podpisano: chochlik forumowy... ma ktos jabłko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Strzelce gora..hmhm ... strzelce górą...hmmm IP: *.localdomain / 213.77.25.* 17.12.03, 21:44 podpisano: chochlik forumowy... ma ktos jabłko? spytaj foremkowych chłopców o jabłko adama, może któryś da Ci gryza zodiaki to śmieszna rzecz, ale jeśli pójść na całość w stereotypy to alfika; waga albo wodnik girlfriend: bliźnięta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Strzelce gora..hmhm ... strzelce górą...hmmm IP: *.localdomain / 213.77.25.* 17.12.03, 21:48 no tak, nawet nie czytam poprzedników komandos; baran ok, wiem, wiem, glupota to straszliwa;) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Strzelce gora..hmhm ... strzelce górą...hmmm 17.12.03, 22:44 Gf to byk może? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Strzelce gora..hmhm ... strzelce górą...hmmm 17.12.03, 23:55 girl to skorpion - zdecydowanie :) Czyzby nie pisała jak jest naprawde - bo trafiłam? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Strzelce gora..hmhm ... strzelce górą...hmmm 18.12.03, 01:04 Też miałam taki "typ" ale to byłoby za proste ;-) Girl puść farbę... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: może byk, 17.12.03, 23:56 ale byki za bardzo się przywiązują do swoich misji i są okropnie ziemskimi znakami a Gf i ustabilizowanie czy uziemienie i takie tam? no, jeśli, to może się odszczepiła :) RR - bliźniaki? a co to jest ten ascendent? Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: może byk, 18.12.03, 00:12 ascendent po to by skomplikować życie ;) wg. astrologów jest to ten gwiazdozbiór, który ukazuje się w momencie narodzin w miejscu X po wschodniej stronie horyzontu, zależny od miejsca oczywiście urodzenia i godziny, a nawet minuty astronomiczny ascendent naturalnie z takim astrologicznym nie ma nic wspólnego ps. mój znak zodiaku to nie bliźnięta. Na ostatnie urodziny żaliłam się na forum o ojcowskiej konieczności wydania córki za mąż, czyli mnie Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: może byk, 18.12.03, 00:34 panna jesteś, RR :))) boś miesiąc przede mną :))) a to miejsce X to tylko pambuczek jeden wie, gdzie znaleźć i astrologowie? Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: może byk, 18.12.03, 00:58 ee, panna, mówi się singiel teraz ;) i nie panna, wcześniej, 1 dzień wcześniej, mama pospieszyła się z rodzeniem miejsce X to miejsce urodzenia, można obliczyć co było 1 stycznia po wschodniej stronie horyzontu o godzinie 12.00 w Warszawie albo na wyspach umpaumpa. Są dla każdego większego miejsca wyznaczone godziny górowania, a i zwykły patyk z milimetrową podziałką wystarczy jeśli rzeczywiście urodziliśmy się w największej dziurze na ziemi Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: mała podpowiedź :) 18.12.03, 00:31 wodniki - towarzyskie i nieprzeciętne, poszukują nowości, ekscentryczności, emocji i niezwykłości wszelkich, dumni, wolni ryby - łagodne i tolerancyjne, czasem chłodne, skłonne do pesymizmu, lubią święty spokój, czasem niezaradne barany - energiczne, czasem wybuchowe, samodzielne do granic, optymiści, niecierpliwie barany też są, uparte, ogniste, ale się czasem wypalają, zdobywcy, ale i despoci byki - cenią spokój, wygodę, komfort, mają duży temperament, ale do rozbudzenia, cenią łagodność, a przy braku delikatności zapierają się na mur, bliźniaki - wysublimowany gust, wymagają delikatności, wyrafinowane, czasem niezdecydowane i zmienne, lubią rozmowy, potrafią je wspaniale i długo prowadzić, unikają pretensji, raki - stateczne, przywiązane do rodziny, praktyczne, domatorzy, wierne, opiekuńcze, spokojny temperament, zazdrosne w uczuciach lwy - dumne, samodzielne, pewne siebie, wymagające, silne, gwałtowne, dominują, lubią władzę, cenią intelekt, czasem jednak się wypalają panny - praktyczne, dokładne, skromne, temperament powolny i ukryty, wstrzemięźliwe, mężczyźni panny - hipochondrycy (ha ha), wysublimowane wagi - optymiści, idealiści, wybredni estetycznie, wrażliwi aż do przesady na piękno, powolni w rozbudzaniu skorpiony - gwałtowne, skryte, podejrzliwe, wybuchowe, kochają i nienawidzą na zabój, nie znosza tabu, wyrafinowane, nie skrępowane, zazdrosne, bez zahamowań w seksie strzelce - ruchliwe, zmienne, kochają nowości, dynamiczne, lubią dominować, silny i gwałtowny temperament, ale taktowne, oryginalne, koziorożce - pesymiści, samotnicy, chłodne, mają spokojny temperament, ale powoli się rozbudzają, skrytykowane zamykają się i tyle, to mi przysłali i dotyczy po krótce spraw łóżkowych, o :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: mała podpowiedź :) IP: *.magtel.net.pl 18.12.03, 00:49 Iii... A jak tu bez ekran te sprawy wymacać? Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: mała podpowiedź :) 18.12.03, 00:50 no to jak taaka podpowiedz to sie skusze ;) nie oznacza to jednak, ze odpisane osoby do znaku charakteryzuja sie tym wszystkim co zawarte w podpowiedzi ;) > wodniki - tu posowalby mi Imagine, ale wiem, ze wodnikiem nie jest :) choc tez "wodny" ;)) poza tym Gf, frustro :) > ryby - Ziemiomorze, .. ja sama ;) > barany - J_ar, Alfika > byki - Malwina > bliźniaki - Tea_time, Ryb > raki - Procesor_ka > lwy - Kwieto > panny - Jmx > wagi - Kvinna > skorpiony - boje sie przypisac komukolwiek brak zahamowan w seksie ;) wiec skorpiona odpuszczam :) > strzelce - R.Richelieu > koziorożce - tu pasuje mi komandos57, ale chyba tez jest inny znak ;) uff uff ;) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Cossa! nie wierz w horoskopy ;-D 18.12.03, 01:01 nie trafiłaś :-) Nikt nie zgadnie a ja się nie przyznam, o! :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
squweq Re: Cossa! nie wierz w durne ciągoty!!! 18.12.03, 01:07 wiec kto ma to jablko? nie chodzilo mi o jablko Adama , nie beda chlopaczkowi zabierac; ale jakby ktos znalazl to niech sobie polozy na glowie, chetnie zestrzele///:D ... podpisano : chohliiik on foruum Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Cossa! nie wierz w durne ciągoty!!! 18.12.03, 01:12 squweq napisała: > wiec kto ma to jablko? nie chodzilo mi o jablko Adama , nie beda chlopaczkowi > zabierac; ale jakby ktos znalazl to niech sobie polozy na glowie, chetnie > zestrzele///:D > > Tell mi po co Ci jabłko? Odpowiedz Link Zgłoś
squweq Re: hmhm cos tam cos tam/// 18.12.03, 01:18 w celach ćwiczebnych ::)zeby z wprawy nie wyjsc ale nikt glowy pod eksperyment nie poddaje? a szkoda , ladny łuk mam :O Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: hmhm cos tam cos tam/// 18.12.03, 01:20 squweq napisała: > w celach ćwiczebnych ::)zeby z wprawy nie wyjsc > ale nikt glowy pod eksperyment nie poddaje? > a szkoda , ladny łuk mam :O ładny łuk masz? brwiowy? Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: hmhm cos tam cos tam/// 18.12.03, 01:22 r.richelieu napisała: > squweq napisała: > > > w celach ćwiczebnych ::)zeby z wprawy nie wyjsc > > ale nikt glowy pod eksperyment nie poddaje? > > a szkoda , ladny łuk mam :O > > > > ładny łuk masz? brwiowy? Tylko jeden?? Odpowiedz Link Zgłoś
squweq Re: hmhm cos tam cos tam/// 18.12.03, 01:22 brwiowy tez ale ale ide spac dobranoc panstwu,,, dzisiaj sie wam przysnie, bede was gonic po lesie i strzelac gdzie popadnie kto wie ...a nuz kogos upoluje? <panowie mile widziani :O) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: hmhm cos tam cos tam/// 18.12.03, 01:34 Toś Ty Amor z łukiem? (brwiowym ;-)) Dobranoc ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: mała podpowiedź :) 18.12.03, 13:21 Procesor_ka - zdeklarowana od dawna na forum Wodniczka. :) A Girl jak ulał pasuje do Skorpiona, hihi. Jmx - czyzbyś Koziorożec?? Imagine - pewnie Ryby. Kwieto - wstyd przyznać - nie pamietam, hihi, przeciez sie kiedys do urodzin przyznawał. :) A! Girl Skorpion nie tylko dlatego że mi z charakteru pasuje. :) Jest jeszcze inna przesłanka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedronka14 Ile Strzelcow na tym Forum? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.12.03, 13:24 ;))))))))))))), Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: mała podpowiedź :) 18.12.03, 13:30 procesor napisała: > Procesor_ka - zdeklarowana od dawna na forum Wodniczka. :) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx a Ty??? zes spod znaka drogowego,czy co? Wdziej futro z mysich psiutek.Zima....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: mała podpowiedź :) IP: *.localdomain / 213.77.25.* 18.12.03, 15:04 procesor napisała: Kwieto - wstyd przyznać - nie pamietam, hihi, przeciez sie kiedys do urodzin > przyznawał. :) > 13 V ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx trafiony-zatopiony ;-) 18.12.03, 15:35 procesor napisała: > A! Girl Skorpion nie tylko dlatego że mi z charakteru pasuje. :) Jest jeszcze > inna przesłanka. :) O, a jaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: a ja?jakiego mam znaka?tak cichusko IP: *.localdomain / 213.77.25.* 18.12.03, 15:50 Ty? baran, lew, strzelec Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: a ja?jakiego mam znaka?tak cichusko 18.12.03, 15:53 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > Ty? baran, lew, strzelec xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Widzisz Rachelo.....zem panna.Owszem mam meskoscia ale zem panna.Baran!!!!! Niezle Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: a ja?jakiego mam znaka?tak cichusko 18.12.03, 23:35 jeśli jesteś panienka z męskością to z Ciebie kawalerek ;) ha, panienka gdyby nie się nie spieszyło na ten padół też byłabym panienka, a tak to panienki przyszło mi zjadać Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: a ja?jakiego mam znaka?tak cichusko 18.12.03, 15:51 Kiedyś się przyznałeś ale czy to prawda to nie wiem... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: a ja?jakiego mam znaka?tak cichusko 18.12.03, 15:55 jmx napisała: > > Kiedyś się przyznałeś ale czy to prawda to nie wiem... ;-) > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx jak juz cos mowie serio to nie lze. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: a ja?jakiego mam znaka?tak cichusko 18.12.03, 15:59 No to panna, tak jak moja siostra ;-) Muszę lecieć, szczęśliwych świąt, gdyby już nie było okazji się 'zobaczyć':-))) Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: mała podpowiedź :) 18.12.03, 15:55 > > barany - J_ar hehehe... blizniak :).. ale horoskopy cos mi sie nie zgadzaja ;( Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: mała podpowiedź :) 18.12.03, 15:57 j_ar napisał: > > > barany - J_ar > > hehehe... blizniak :).. ale horoskopy cos mi sie nie zgadzaja xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx czemu,dlaczego? a Ty zes?????? Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: mała podpowiedź :) 18.12.03, 16:00 > > > > barany - J_ar > > > > hehehe... blizniak :).. ale horoskopy cos mi sie nie zgadzaja > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx > czemu,dlaczego? a Ty zes?????? bo niebo plaskie, chyba...hmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: mała podpowiedź :) 18.12.03, 16:13 zem sie urodzil.potem byla emigracja.i jakis urzednik wpisal mi bledna date.Roznica 2 miesiecy.potem bylo prostowanie.ale zem panna.nietypowa bo z ...kutaskiem Odpowiedz Link Zgłoś