Gość: balonick IP: *.future-net.pl 01.01.04, 17:33 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: balonick jakie zyski, jakie straty ? IP: *.future-net.pl 01.01.04, 17:38 nowa miłość, odciski... na pompce (np.: sercu), teraz wolność, kac, a może coś zupełnie innego ? nic nie było? ...i tyle zachodu na nic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: remanent zaraz po nocy sylwestrowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 17:38 zmieniłam maniery i numery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Ale nie ukrywam się pod nowym nickiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 17:40 jak niektórzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonick uderz w nick a frustro się odezwie... w nim n/t IP: *.future-net.pl 01.01.04, 17:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: uderz w nick a frustro się odezwie... w nim n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 17:46 Czy jesteś dzisiejszy ,czy jeszcze wczorajszy balonick? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonick wczorajszy pękł ze starości albo z wycieńczenia n/ IP: *.future-net.pl 01.01.04, 17:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: wczorajszy pękł ze starości albo z wycieńczen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 17:52 szkoda, bo tak się z nim dobrze bawiłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonick każdy lubi się bawić z takim co nie pęka IP: *.future-net.pl 01.01.04, 17:59 ale można sie nadziać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: każdy lubi się bawić z takim co nie pęka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 18:02 można też być nadzianym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonick nadzianym i nadziewającym IP: *.future-net.pl 01.01.04, 18:10 jest w co celować w 2004 roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonick znaczy się masz nowe wy mia ry? n/t IP: *.future-net.pl 01.01.04, 17:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: znaczy się masz nowe wy mia ry? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 17:43 i nowe namiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonick Re: znaczy się masz nowe wy mia ry? n/t IP: *.future-net.pl 01.01.04, 17:46 szeptane na łóżko czy dla wszystkich zainteresowanych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: znaczy się masz nowe wy mia ry? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 17:50 tylko dla wybranych, za(uf)anych i pożądanych Odpowiedz Link Zgłoś
lub.czasopismo Re: znaczy się masz nowe wy mia ry? n/t 01.01.04, 17:54 powiedz mu że masz na niego ochotę i po sprawie. pewnie rzucił cię mąż i potrzebujesz nowego okazu. takie łaszenie się do obcego faceta że aż rzygać się chce Odpowiedz Link Zgłoś
lub.czasopismo Re: Zazdrośnik(ca) 01.01.04, 18:35 to zazdrośnik(ca) uwidacznia twoje zapędy. tylko czego miałbym zazdrościć że ty go liżesz a on nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: znaczy się masz nowe wy mia ry? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 17:59 > aż rzygać > się chce nie trzeba było tyle pić, matole :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonick taki refleks gf w Nowy Rok... podziwiam n/t IP: *.future-net.pl 01.01.04, 18:07 Odpowiedz Link Zgłoś
lub.czasopismo Re: znaczy się masz nowe wy mia ry? n/t 01.01.04, 18:08 następna gabi czepia się nogawki tego faceta i to od razu w kroku. ty gf też się czepiasz może nie tak wulgarnie jak gabi bo ta to już całkiem rozum wsadziła do krocza. tu wiele osób ściska się i liże przez monitor jak ten twój kochanek nazwał aż rzygać się chce i nie tylko gabi i ty. takich liżących jest tu więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf masz jakiś problem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 18:11 idź się połóż w kościele krzyżem, może Ci przejdzie :) przegoniłabym Cię, ale mam robotę na jutro, więc muszę się pozegnać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi lub. czasopismo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 18:13 pomyliłeś forum! Odpowiedz Link Zgłoś
lub.czasopismo Re: lub. czasopismo 01.01.04, 18:20 ja pomyliłem? ty pomyliłaś rozmowy psychologiczne lub przynajmmniej podobne psychologicznym z głaskaniem faceta po udach i lizaniem jego tyłka. ale nie martw się jeszcze trochę mu poliżesz różne części ciała to w końcu zmięknie i wtedy mi jeszcze będziesz dziękować za uświadomienie ci kochasia że jest taka co nic w głowie ale dużo gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: lub. czasopismo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 18:22 a gdzie mam dużo? Niedawno stwierdziłeś, że nic pod biustonoszem. Bądzmy konsekwentni. Odpowiedz Link Zgłoś
lub.czasopismo Re: lub. czasopismo 01.01.04, 18:29 w kroku masz dziecinko za dużo napięcia i frustro jest ci potrzebny chyba tylko do jego obniżenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonick w lizaniu i głaskaniu zero psychologii, czy tak? IP: *.future-net.pl 01.01.04, 18:46 gdzie więc jej szukać mistrzu ? Odpowiedz Link Zgłoś
lub.czasopismo Re: w lizaniu i głaskaniu zero psychologii, czy t 01.01.04, 18:50 to tak jak z ulicą. nie robisz na ulicy tego samego co w domu na przykład nie rozbierasz się i nie uprawiasz seksu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonick w tym roku nie powinno mi się to już zdarzyć n/t IP: *.future-net.pl 01.01.04, 18:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonick jeśli jestem dla Ciebie obcy to się przedstawię IP: *.future-net.pl 01.01.04, 18:04 każdemu wolno... według jego możliwości Odpowiedz Link Zgłoś
lub.czasopismo Re: jeśli jestem dla Ciebie obcy to się przedstaw 01.01.04, 18:13 na razie wszyscy jesteście obcy. ty jesteś frustro balonick. dajesz się tak trzymać za krocze? przecież ta baba wchodzi ci do łóżka. ciekawe czy do powiedzenia ma tyle samo co do pokazania pod biustonoszem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonick jeszcze się taka nie urodziła IP: *.future-net.pl 01.01.04, 18:27 co by za krocze mnie chwyciła... prędzej na... ale na to właśnie potrafi się dać złapać kazdy zdrowy facet, wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
lub.czasopismo Re: jeszcze się taka nie urodziła 01.01.04, 18:31 krocze to nic w porównaniu z tym że robi ci wodę z mózgu chłopie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonick Re: jeszcze się taka nie urodziła IP: *.future-net.pl 01.01.04, 18:41 widocznie to lubię... a co Tobie do tego? Odpowiedz Link Zgłoś
lub.czasopismo Re: jeszcze się taka nie urodziła 01.01.04, 18:48 jeśli lubisz to się z babą przenieś na priv a nie rób jazdy przed oczami wszystkich. ona za niedługo zechce zrobić pierwszy w historii forum pokaz seksu on-line z tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonick jaki masz współczynnik skuteczności proroctw? n/t IP: *.future-net.pl 01.01.04, 18:57 Odpowiedz Link Zgłoś
lub.czasopismo Re: jaki masz współczynnik skuteczności proroctw? 01.01.04, 18:59 przeczytałem parę postów gabi to mi wystarczy za współczynniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonick ładne kobiety i szklanki są zawsze narażone n/t IP: *.future-net.pl 01.01.04, 19:02 Odpowiedz Link Zgłoś
lub.czasopismo Re: ładne kobiety i szklanki są zawsze narażone n 01.01.04, 19:13 na co są narażone? na twoją uwagę czy nieuwagę? traktujesz wszystkich tu jednakowo miło a tylko gabi przyssała się twoich spodni. potem faceci się dziwią gdzie ja oczy miałem. bo nie mieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonick trudno dostanę to na co zasługuję IP: *.future-net.pl 01.01.04, 19:49 człowiek uczy się nie tylko z książek i czasopism, ale i doświadczeń... a swoją drogą warto byłoby doświadczyć taką Gabi, bo ma w sobie to coś...mniemam,że doszedłes do tego samego wniosku co ja... wciąż masz ją na ustach... a więc akcenty,które ja postawiłem na narażanie, a Ty na lizanie, jednak biorą się z czegoś kolego Odpowiedz Link Zgłoś
lub.czasopismo Re: trudno dostanę to na co zasługuję 01.01.04, 20:02 gabi ma to coś a taka gf na przykład tego nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
lub.czasopismo czy ty chłopie sam myśleć nie potrafisz? 01.01.04, 20:06 że gabi postanowiła cię usidlić to dajesz się prowadzić jak owieczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonick jestem ryzykantem i nieźle na tym wychodzę n/t IP: *.future-net.pl 01.01.04, 20:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonick mniemam,że ma ale warto sie przyjrzeć n/t IP: *.future-net.pl 01.01.04, 20:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf no widzisz baloniq :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 19:17 lub. miał na względzie Twoje dobro paląc Gabi na stosie , hihihi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonick obawiam się że chce aby rywal pękł lub spalił się IP: *.future-net.pl 01.01.04, 19:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Gabi jest jego rywalem? ;))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 16:51 koniec świata blisko ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonick Re: Gabi jest jego rywalem? ;))))) IP: *.future-net.pl 02.01.04, 17:20 nie rywalem lecz celem... takie końskie zaloty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonick Re: Gabi jest jego rywalem? ;))))) IP: *.future-net.pl 02.01.04, 17:21 ja jestem rywalem , a Gabi celem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Gabi jest jego rywalem? ;))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 17:29 wiec co on z Tobą robi? zakumplować się chce brutus jeden? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Gabi jest jego rywalem? ;))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 17:33 z balonickiem nic nie robi, to nas ( dziewczyny) zaatakował. A może on taki homo erektus? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonick pewnie woli to robić bez balonicka n/t IP: *.future-net.pl 02.01.04, 17:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: pewnie woli to robić bez balonicka n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 18:11 raczej zza gazety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonick Re: pewnie woli to robić bez balonicka n/t IP: *.future-net.pl 02.01.04, 18:32 nie wszystko da się przykryć gazetą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Gabi jest jego rywalem? ;))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 17:42 to jest taki, co by bardzo chciał, ale niestety nie może ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonick Re: Gabi jest jego rywalem? ;))))) IP: *.future-net.pl 02.01.04, 17:47 tu może poprosić o wsparcie również psychiczne... może krytyka to zaawolowana prośba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Gabi jest jego rywalem? ;))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 17:51 i ja tak myślę :))) ale boję się, że to była jednonocna kometa ;) a w sumie nie boję się, tylko cieszę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonick gdzie można podejrzeć IP: *.future-net.pl 01.01.04, 18:02 listę rankingową ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: gdzie można podejrzeć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 18:08 listę rankingową - czego? Frustro trochę wolniej i jaśniej- też mam nieprzespaną noc za sobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonick listę adoratorów IP: *.future-net.pl 01.01.04, 18:17 warto wiedzieć pod kim dołki kopać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: listę adoratorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 18:19 w tej chwili na czołówkę wysunął się " lub. czasopismo" Marzy o tym, o czym sam pisze! Odpowiedz Link Zgłoś
lub.czasopismo Re: listę adoratorów 01.01.04, 18:26 ja marzę o poczytaniu mądrych ludzi a nie patrzeniu na lizania. jest duża różnica między okazywaniem sobie sympatii a obściskiwaniem się. zaraz na pewno powiedzą mi żebym sam coś mądrego napisał. nie napiszę nic mądrego bo za młody jestem żeby być już mądry ale miałem nadzieję że tu poczytam mądrzejszych niż ja i co widzę? lizania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonick to może zacznij od (u)znanych pozycji IP: *.future-net.pl 01.01.04, 18:39 bo tu jest wyższa szkoła jazdy...znaczy się wolna amerykanka... może warto zacząć od podstaw "mama z tatą" i misjonarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonick a jaki ma nakład... pracy i czytelnictwo? n/t IP: *.future-net.pl 01.01.04, 18:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Balonicku na patycku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 16:21 czy ja Cię kuszę nieprzyzwoicie, jak twierdzi rzeczony lub. czsopismo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonick łoj kusisz mnie kusisz IP: *.future-net.pl 02.01.04, 17:33 nie,przyzwoicie...nieprzyzwoicie to ja sobie fantazjuję...ale nie martw się bo nie tylko Ty jestes ofiarą moich wizualizacji... każdą potrafię dosięgnąć jesli jest w zasięgu myśli... tylko facetom daruję,ku rozczarowaniu Komandosa,który sądził,żem taki element roweru bez którego trudno kręcić w kółko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi POKUTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 17:42 Staram się nie wodzić na pokuszenie. Niech kuszą się Ci, którzy chcą być kuszeni. Amen. Za cudze włochate i nieuczesane myśli nie odpowiadam. Capito ? Finito! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonick samokuszenie IP: *.future-net.pl 02.01.04, 17:53 kobieta jak nie kusi też kusi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: samokuszenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 18:03 to feromony,instynkt,podświadomość tak działają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonick raczej periodyki z wyjątkiem pewnego czasopisma IP: *.future-net.pl 02.01.04, 18:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: raczej periodyki z wyjątkiem pewnego czasopis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 18:09 to taka Polityka czy Wprost? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonick tego wprost powiedzieć nie mogę n/t IP: *.future-net.pl 02.01.04, 18:47 Odpowiedz Link Zgłoś
lub.czasopismo Re: POKUTA 02.01.04, 23:02 nie starasz się nie wodzić na pokuszenie tylko kusisz i ciągniesz za spodnie a potem jeszcze się obrażasz że facet ma własne zdanie. zawsze tak krótko trzymasz facetów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf jeszcze raz przeczytałam cały ten wątek :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 17:50 a właściwie pierwszy raz, bo przedtem fragmenty :) to jest coś pięknego ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonick Re: jeszcze raz przeczytałam cały ten wątek :D IP: *.future-net.pl 02.01.04, 18:00 niby co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: jeszcze raz przeczytałam cały ten wątek :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 18:19 wystep lubego ;) jak z Barei ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonick Re: jeszcze raz przeczytałam cały ten wątek :D IP: *.future-net.pl 02.01.04, 18:35 kto się lubi ten się czubi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: jeszcze raz przeczytałam cały ten wątek :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 18:44 nie wiem, czy Ty nie jesteś zbyt wielkim optymistą w kwestii lubego uczuć do nas :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonick Re: jeszcze raz przeczytałam cały ten wątek :D IP: *.future-net.pl 02.01.04, 18:52 to raczej on... pierwsze czasopismo,które przesadza z optymizmem i zadziera z czytelniczkami...u psychologów wszystko mozliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf a vidzish ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 19:00 może to jest banalny przypadek masochizmu, a my sie niepotrzebnie martwimy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonick Re: a vidzish ;) IP: *.future-net.pl 02.01.04, 19:31 jest powazniejszy problem... Gabi się gdzieś zawieśruszyła... Odpowiedz Link Zgłoś
lub.czasopismo Re: a vidzish balonick jak ci niezdecydowanie 02.01.04, 21:44 a vidzish balonick jak ci niezdecydowanie usunąłem. Gdyby nie ja chodziłbyś z kąta w kąt zastanawiając się co z gabi zrobić. teraz na oficjalne ogłoszenie zawarcia związku wypada mnie zaprosić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonick to mi pachnie katalizatorem IP: *.future-net.pl 02.01.04, 22:36 wszystko zostało spalone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: a vidzish ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 23:04 Gabi się nawróci jeszcze ;) gorzej, że policja wróciła ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonick psycholicja wróciła ? IP: *.future-net.pl 02.01.04, 23:15 musiała tu być cały czas, ale bardziej po cywilizowanemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf nie wykluczone ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 23:16 ktoś ma osobowość cykloidalną hiba ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonick cyklotymie masz na uwadze ? IP: *.future-net.pl 02.01.04, 23:34 raczej clasp -knife reflex, czyli odruch "noża sprężynowego" Odpowiedz Link Zgłoś