anna335 17.02.10, 16:46 dziewczyny (i chlopaki) :) czy macie moze jakis przykladowy test kwalifikacyjny do wymiany Erasmus? jeden moj student bedzie go pisal a ja nie spotkalam sie wczesniej i nie wiem zupelnie jak go przygotowac? prosze o pomoc:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jogi.nka Re: test kwalifikacyjny do programu Erasmus 18.02.10, 17:00 A podzielisz się?? :) Jak tak, to proszę na gazetowego maila:) Odpowiedz Link
anna335 Re: test kwalifikacyjny do programu Erasmus 18.02.10, 21:43 chetnie ale nie da rady:( ten akurat mam dostepny na www na haslo mojego studenta i nie umiem go skopiowac:( podobny nieco do zadan z egzaminu fce "reading" and "using of English" ale latwiejszy:) Odpowiedz Link
wioskowy_glupek Re: test kwalifikacyjny do programu Erasmus 23.03.10, 21:19 Pisałam parę dni temu :) Składa się z 5 części... 1. Tekst i słówka do uzupełnienia z 4 możliwych 2. Tekst i paragrafy do wpasowania brakujące akapity 3. Tekst i wpisanie słówek we właściwej formie 4. Tekst i wpisanie przy zdaniu czy zdanie jest OK czy też jest dodatkowe słówko 5. Tekst i pytanie do tekstu :) Odpowiedz Link
anna335 Re: test kwalifikacyjny do programu Erasmus 24.03.10, 22:01 no i jak Ci poszlo? Odpowiedz Link