Dodaj do ulubionych

Steps in English - pomocy...

25.10.13, 22:15
Dziewczyny, ratujcie, padł mi dysk i zostałam bez testów do Steps in English 1 i 2 :( Może któraś z Was by się podzieliła?
Obserwuj wątek
    • missmiriam1 Re: Steps in English - pomocy... 26.10.13, 08:46
      Joalma, bardzo Ci dziękuję :)
      • elem Re: Steps in English - pomocy... 11.04.14, 18:40
        Witam. Mam podobny problem - straciłem prawie wszystkie testy - mógłbym prosić o przesłanie testów Steps in English 1 i 2?
        • gjon91 Re: Steps in English - pomocy... 14.04.14, 10:11
          Też się podłączę pod temat. Bardzo proszę o pomoc w tej sprawie (kontakt na priv).
        • anetka19799 Re: Steps in English - pomocy... 24.03.15, 14:47
          Czy ja również mogę prosić o przesłanie testów Steps in English 1 i 2? Bradzo proszę ....
      • mary2003 Re: Steps in English - pomocy... 11.10.14, 07:36
        Czy mogłabyś przesłać mi testy na maila gazetowego: mary2003@gazeta.pl
      • wilczek_31 Re: Steps in English - pomocy... 22.10.14, 19:40
        Joalma albo missmiriam1 czy poratujecie mnie testami do Steps in English 1. Bardzo będę wdzięczny za pomoc.
    • ewajan87 Re: Steps in English - pomocy... 14.04.14, 15:23
      Cześc, czy ktoś poratuje mnie testami steps in English 1?
      Padł mi komputer i wszystko przepadło :(

Pozdrawiam
      Ewa
      • bahamut24 Re: Steps in English - pomocy... 23.04.14, 20:43
        Witam,
        Czy mogę prosić o plik z testami Steps in English 2 . Padł mi komputer i wszystko straciłem.
        • bahamut24 Re: Steps in English - pomocy... 23.04.14, 20:45
          Do reszty książek też mogą być ale na 2 zależy najbardziej.
    • dorenia20 Re: Steps in English - pomocy... 23.04.14, 21:51
      I ja dołączam się do prośby o testy do Steps in English. Jak rozumiem to Joalma jest szczęśliwą posiadaczką tego dobra luksusowego : )
      • wpt3 Re: Steps in English - pomocy... 19.05.14, 13:58
        Jeśli to nie problem, to ja również poproszę o to dobro luksusowe:)
      • adamekxxd Re: Steps in English - pomocy... 01.10.14, 13:59
        Witam
        Jest jeszcze ktoś w stanie mi pomóc z tymi testami po formacie muszę wszystko od początku zaczynać z góry dziękuje (email : ter10@vp.pl)
    • dorenia20 Re: Steps in English - pomocy... 24.04.14, 11:18
      Bardzo dziękuję!
      • bahamut24 Re: Steps in English - pomocy... 24.04.14, 17:59
        Ja niestety nic nie dostałem :( Mógłbym prosić na ten adres : bahamut24@wp.pl
        Dziękuję.
        • kattniss Re: Steps in English - pomocy... 24.04.14, 20:19
          Ciekawe ile z tych próśb to prośby naszych milusińskich uczniów, hmmm?
          • gjon91 Re: Steps in English - pomocy... 24.04.14, 20:30
            kattniss napisał(a):
            > Ciekawe ile z tych próśb to prośby naszych milusińskich uczniów, hmmm?

... albo ich troskliwych rodziców :)
            • bahamut24 Re: Steps in English - pomocy... 24.04.14, 22:30
              Dziękuję za testy!
              PS Jestem nauczycielem .
              • lilianka_100 Re: Steps in English - pomocy... 02.09.14, 11:32
                witam ,pomózcie mi wyślijcie mi na meila testy do angielskiego steps in English 1 na meila mazowsze8@o2.pl
                • missmiriam1 Re: Steps in English - pomocy... 02.09.14, 16:15
                  lilianka_100 napisała:

> witam ,pomózcie mi wyślijcie mi na meila testy do angielskiego steps in English
                  > 1 na meila mazowsze8@o2.pl

A uczysz w szkole państwowej czy prywatnej?
              • julrulez Re: Steps in English - pomocy... 13.09.14, 13:45
                Mogę również prosić o te testy? najbardziej zależy mi na części 2, ale reszta również się przyda. Z góry dziękuję baaaaardzo! :) Mój mail: julrulez@op.pl
              • magdatttt Re: Steps in English - pomocy... 23.11.14, 14:40
                Podeślij mi jak możesz testy do steps 1. Będę ogromnie wdzięczna. magdusia2512@wp.pl
                • driad.ka Re: Steps in English - pomocy... 02.12.14, 22:21
                  Mogę prosić testy do steps1na adres driad.ka@gazeta.pl, z góry bardzo dziękuję za pomoc
      • klaudia.stasiewicz Re: Steps in English - pomocy... 13.05.14, 20:05
        Czy mogłabym też dostać testy do Steps in english 1? : Byłabym bardzo wdzięczna :) najlepiej na : klaudia.stasiewicz@wp.pl zależy mi na czasie :)
      • oleczka48 Re: Steps in English - pomocy... 17.10.14, 00:41
        Witam, czy mogę prosić o testy do steps in english 1? Z góry dziękuję!
        • oleczka48 Re: Steps in English - pomocy... 17.10.14, 00:43
          Mój mail: jolaa80@wp.pl , Kochani bardzo pilne!
          • mag.str Re: Steps in English - pomocy... 17.10.14, 13:41
            bardzo proszę o pomoc przy testach i materiałach do Steps in English mój mail mag.str@interia.pl
        • mag.str Re: Steps in English - pomocy... 17.10.14, 13:38
          Bardzo proszę o pomoc przy testach i materiałach do Steps in English 2 . zmieniałam komputer i wszystko przepadło. pozostały mi tylko materiały papierowe ale i tak jest ich za mało. Od razu wytłumaczę się, że nie korzystam z platform internetowych ponieważ nie mam do nich pełnego dostępu - nie uczę jak narzazie w szkole- a z tego podręcznika korzystam z dziećmi na zajęciach dodatkowych , bardzo proszę :)
      • nela23 Re: Steps in English - pomocy... 18.11.14, 12:10
        Witaj,Widzę że dostałaś testy ;) mogłabym prosić o przesłanie mi na maila nela333@vp.pl. Wielkie dzięki.
    • anielka_12 Re: Steps in English - pomocy... 25.04.14, 20:18
      Cześć, wątek spadł mi po prostu z nieba. Straciłam testy po awarii komputera a potrzebne mi jak diabli. Czy mogłabym prosić o maila z nimi? Z góry bardzo dziękuję. Mój mail to anielka_1@wp.pl
      • luizka.s Re: Steps in English - pomocy... 05.05.14, 18:20
        Moge prosic o podesanie testow rowniez mnie?
        • agaslawi Re: Steps in English - pomocy... 06.05.14, 17:15
          ja szuka testu z całego roku do Steps in English 1, bardzo proszę o pomoc
      • kattniss Re: Steps in English - pomocy... 06.05.14, 20:10
        Gorący okres przed nami. Poprawki, oceny końcowe, a nauczycielom komputery z testami padają jeden po drugim. Złośliwość materii niepojęta.
        • anielka_12 Re: Steps in English - pomocy... 07.05.14, 18:50
          Nie wiem skąd ten sarkazm. Uczę od ponad 10 lat. Na poprawy zawsze układam swoje testy, ale zawsze na bazie tych z podręcznika. Szkoda, że nie chcesz się podzielić. Liczę na to, że jest tu jednak więcej osób, którzy rozumieją problemy innych.
          • joalma Re: Steps in English - pomocy... 08.05.14, 08:39
            jeśli uczysz w państwowej szkole masz dostęp do platformy wydawnictwa i stamtąd można ściągnąć wszystkie dodatkowe materiały łącznie z testami.

ja nadal potrzebuję testów do 3 części stepsów.
            • anielka_12 Re: Steps in English - pomocy... 20.05.14, 21:39
              A skąd wniosek że uczę w państwowej szkole? Akurat z tego podręcznika korzystam w szkole językowej, a jej właściciele nie są zbyt skorzy do rozdawania takich materiałów. szefów się nie wybiera niestety. :(
            • indifferentattitude Re: Steps in English - pomocy... 10.09.14, 15:46
              I ja potrzebuję ,,progressów'' do 1 i 2 części steps. Pomoże jakaś dobra dusza? Plisss... Mój mail bopal@o2.pl
            • joanna84m Re: Steps in English - pomocy... 17.09.14, 11:35
              Mam testy do steps 3, wymienię za testy do steps 1 plus ze steps 2 chciałabym test do welcome unit i testy cumulative. Jestem nauczycielką na wychowawczym, uczę prywatnie. Testy do steps3 są w pdf ale posiadam tez testy do edycji w Wordzie (steps 2 testy z unitow)
              • missmiriam1 Re: Steps in English - pomocy... 17.09.14, 11:56
                joanna84m napisał(a):

> Mam testy do steps 3, wymienię za testy do steps 1 plus ze steps 2 chciałabym t
                > est do welcome unit i testy cumulative. Jestem nauczycielką na wychowawczym, u
                > czę prywatnie. Testy do steps3 są w pdf ale posiadam tez testy do edycji w Word
                > zie (steps 2 testy z unitow)

Już do Ciebie piszę :)
                • magdatttt Re: Steps in English - pomocy... 23.11.14, 14:33
                  Jeśli można to bardzo bym prosiła oprzesłanie testów do steps 1. Będę bardzo wdzięczna.magdusia2512@wp.pl
                  • ladyrose79 Re: Steps in English - pomocy... 01.03.15, 17:42
                    Bardzo proszę o testy steps in english 1. Teraz potrzebny mi unit 3 ale prosze o wszystkie Może ktoś się z państwa zlituje i użyczy mi na email ladyrose79@op.pl
            • joanna84m Re: Steps in English - pomocy... 17.09.14, 11:39
              Mam testy do steps 3, wymienię za testy do steps 1 plus ze steps 2 chciałabym test do welcome unit i testy cumulative. Jestem nauczycielką na wychowawczym, uczę prywatnie. Testy do steps3 są w pdf ale posiadam tez testy do edycji w Wordzie (steps 2 testy z unitow)
              • missmiriam1 Re: Steps in English - pomocy... 17.09.14, 11:59
                joanna84m napisał(a):

> Mam testy do steps 3, wymienię za testy do steps 1 plus ze steps 2 chciałabym t
                > est do welcome unit i testy cumulative. Jestem nauczycielką na wychowawczym, uc
                > zę prywatnie. Testy do steps3 są w pdf ale posiadam tez testy do edycji w Wordz
                > ie (steps 2 testy z unitow)

Chyba masz nieaktywną pocztę, mój mail wrócił :(
                • joanna84m Re: Steps in English - pomocy... 17.09.14, 12:11
                  niemożliwe otrzymuje powiadomienia o nowych wpisach wiec działa, spróbuj raz jeszcze joasiastachowska@gmail.com
            • magdatttt Re: Steps in English - pomocy... 23.11.14, 14:34
              Jeśli mogę prosić o testy steps 1 to będę ogromnie wdzięczna. magdusia2512@wp.pl
            • krzysztofbf2 Re: Steps in English - pomocy... 15.12.14, 13:16
              Witam,
              Nie jestem nauczycielem i nie mam problemu z komputerem.
              Jestem ojcem IV klasisty i chciałbym go najzwyczajniej w świecie sprawdzić. Mógłbym stwierdzić z czym "kuleje" i na co zwrócić uwagę. Testów które syn pisze nie mam okazji obejrzeć (może zrobię to w czasie wywiadówki ale do tego czasu już będą daleko do przodu, a braki się nawarstwią). Dzisiaj np. syn pisał test i miał problem z treścią ze słuchu. Nawet nie wiem jaka to forma tekstu i do czego nawiązuje.
              Będę wdzięczny za odpowiedź.
      • shelley Re: Steps in English - pomocy... 02.10.14, 08:48
        bardzo potrzebuję testy do 1.. shelley@gazeta.pl
    • hana199 Re: Steps in English - pomocy... 12.05.14, 13:01
      poszukuję pilnie testów do Steps in English 1, proszę o pomoc
      • hana199 Re: Steps in English - pomocy... 12.05.14, 22:31
        kkk
    • lojelz Re: Steps in English - pomocy... 16.05.14, 10:31
      Witam! Ja również mam problem z komputerem. Błagam o testy Steps in English 1. Z góry dziękuję! (mój e-mail: elzloj@wp.pl)
      • robak.rawback Re: Steps in English - pomocy... 19.05.14, 21:33
        blimey them PCs dropping like flies ;b
        • anna335 Re: Steps in English - pomocy... 20.05.14, 23:26
          robak.rawback :-) I like you comment very much :)
    • b0006 Re: Steps in English - pomocy... 02.09.14, 19:33
      Czy jest możliwość by ktoś ze mną podzielił się testami do steps in English 1,2 - mój adres: b0006@wp.pl
    • julrulez Re: Steps in English - pomocy... 13.09.14, 13:46
      Mogę również prosić o te testy? najbardziej zależy mi na części 2, ale reszta również się przyda. Z góry dziękuję baaaaardzo! :) Mój mail: julrulez@op.pl
      • piotrpoch86 Re: Steps in English - pomocy... 19.09.14, 09:25
        Proszę o testy do Steps in English 1 - jestem nauczycielem w szkole podstawowej ale nie mam jeszcze dostępu do materiałów nauczyciela ze strony Express Pub. Zależy mi na czasie - prosze o przesłanie testów. Mój mejl - piotrpoch@orange.pl
        • eff.fa Re: Steps in English - pomocy... 19.09.14, 12:03
          Witam

chciałabym prosić również o testy Steps in English - lecz 2, jeśli ktoś posiada. Jestem nauczycielką lecz nie mam jeszcze dostępu aby ściągnąć pliki z platformy. Mogę się też wymienić, mam też inny zbiór testów.
          ewak1986@gmail.com
    • piotrpoch86 Re: Steps in English - pomocy... 02.10.14, 10:04

czy mogłabyś przesłać mi testy do Steps in English 1 - jestem nauczycielem w szkole podstawowej ale nie mam jeszcze dostępu do materiałów nauczyciela ze strony Express Pub. . Mój mejl - piotrpoch@orange.pl
      • missmiriam1 Re: Steps in English - pomocy... 02.10.14, 12:09
        Seria ''Steps in English'' to raczej Oxford University Press. Jeśli jesteś nauczycielem to po zarejestrowaniu się tutaj elt.oup.com/teachersclub/?cc=pl&selLanguage=pl&mode=hub masz możliwość otrzymania całości materiałów pomocniczych i testów.
        • aliso12 Re: Steps in English - pomocy... 12.10.14, 15:06
          Kochani, poratujcie! Nie pracuję aktualnie w szkole więc nie mogę dokończyć rejestracji, a co za tym idzie nie mam pełnego dostępu do platformy nauczycielskiej na OUP. Testy przydałyby mi się do korepetycji więc gdyby ktoś mógł podrzucić, choć kilka pierwszych z części 1, byłabym wdzięczna bardzo. aliso12@gazeta.pl
          • alicjanowak-1980 Re: Steps in English - pomocy... 14.10.14, 21:53
            Witam! Będę bardzo wdzięczna za przesłanie testów do Steps in English 1. Jestem nauczycielem, ale z podręcznika tego korzystam tylko na korkach i niestety nie mam dostępu do materiałów na stronie OUP. Bardzo proszę :) Mój adres mailowy: alicjanowak-1980@wp.pl
            • aga_78k Re: Steps in English - pomocy... 22.10.14, 18:15
              Witam,
              jeśli ktoś dysponuje tymi testami i chciałby się podzielić to ja również poproszę na maila: aga_78k@gazeta.pl
              Z góry dziękuję, będę wdzięczna.
              • mery8811 Re: Steps in English - pomocy... 05.11.14, 13:40
                Witam,
                jeśli ktoś dysponuje tymi testami i chciałby się podzielić to ja również poproszę na maila: mery881@wp.pl
          • aliso12 Re: Steps in English - pomocy... 23.10.14, 19:21
            Ponawiam prośbę - będę bardzo wdzięczna za udostępnienie materiałów testowych do części 1.
      • olawiklina Re: Steps in English - pomocy... 28.10.14, 18:42
        Uczę prywatnie i również proszę o podesłanie testów Steps in English, zwłaszcza 1
        • olawiklina Re: Steps in English - pomocy... 28.10.14, 18:43
          a mój email to o-mi@o2.pl
          • mery8811 Re: Steps in English - pomocy... 05.11.14, 13:40
            Witam,
            jeśli ktoś dysponuje tymi testami i chciałby się podzielić to ja również poproszę na maila: mery881@wp.pl
            MAGDA
            • nela23 Re: Steps in English - pomocy... 05.11.14, 20:57
              Jeśli Ktoś będzie tak miły i się podzieli, będę bardzo wdzięczna ;) Interesują mnie testy Steps in english 1 i ewentualnie, jeśli Ktoś ma Super sparks 2. mój mail nela333@vp.pl
              Serdeczne dzięki
              Sylwia
              • sweetheart9018 Re: Steps in English - pomocy... 07.11.14, 15:46
                Czy ktoś mógłby mi również podesłać testy z steps 1 i 2? Byłabym bardzo wdzięczna. Jestem nauczycielką :) sweetheart9018@aol.com
            • kit03 Re: Steps in English - pomocy... 10.11.14, 18:24
              Witam serdecznie, również bardzo proszę o przesłanie testów na maila: kitket0320@o2.pl. Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam!
              • rosolinamare Re: Steps in English - pomocy... 14.11.14, 16:07
                Witam, mi też przydałyby się testy do step in english 1 i 2. Uczę prywatnie, chciałabym mieć wgląd jak wyglądają takie testy i na nich tez opierać przygotowanie uczniów. Będę BAAAAAAARDZO wdzięczna. Posiadam też testy do spark 2,3 i inne dla bardziej zaawansowanych (total english) mail: rosolina.mare@gmail.com
    • inga_iga Re: Steps in English - pomocy... 14.12.14, 15:49
      nie jestem nauczycielem, nie padł mi dysk, nie uczę prywatnie. Po prostu chciałabym sprawdzić moje dziecko. Nie kwalifikuje się wiec do wysłania, ale wole napisać wprost niż bawić eis w bajkopisarza;)
      inga_iga@gazeta.pl
      z góry dzięki :)
      • krzysztofbf2 Re: Steps in English - pomocy... 15.12.14, 13:05
        Witam,
        Czy udało się z testem? Także jestem ojcem IV-klasisty, chciałbym go sprawdzić i też szukam testu.
        • piotrpoch86 Re: Steps in English - pomocy... 13.01.15, 14:57
          Mam testy do Steps in English 1 Jedynie wymiana za testy do Steps in English 2 albo 3 lub najplepiej testy do Smart Time 2
          • uzytkownik.forumowy Re: Steps in English - pomocy... 03.02.15, 16:29
            Witam, wymiana Steps in English1 na 2 - kontakt: testy.testy2015@gmail.com
          • 357madzia Re: Steps in English - pomocy... 11.02.17, 08:41
            Bardzo chętnie wymienię Steps in English 1 na Steps in English 2 i 3, mój mail madzia.szostak@gmail.com
      • nadzieja45 Re: Steps in English - pomocy... 11.02.15, 18:29
        Byłabym bardzo wdzięczna za przesłanie testów do Steps in English 1. Mój mail to nadzieja.monb@interia.pl :)
        • alexxandra3 Re: Steps in English - pomocy... 16.02.15, 20:40
          Witam wszystkich:) w środę muszę zrobić dzieciakom test ze Stepsów 2 (V klasa) z Unitu 3. Niestety gdzieś wcięło mi moje, czy ktoś może mi pomóc???? :) mój mail alexxandra3@o2.pl pozdrawiam i dziękuję z góry
        • natkagroszku Re: Steps in English - pomocy... 23.02.15, 16:07
          bardzo proszę o pomoc zwłaszcza ze steps in english 1 - proszę ślicznie i będę bardzo wdzięczna za pomoc - natalia.ciolek@onet.com.pl :) :) :)
        • driad.ka Re: Steps in English - pomocy... 30.03.15, 20:59
          Dzień dobry, poproszę o pomoc, potrzebujemy testów ze "Steps in english" 1 i 2, driad.ka@gazeta.pl
          • anniaa36 Re: Steps in English - pomocy... 16.04.15, 09:56
            Witam, pilnie potrzebuję testów Steps in English 2 i 3.Mój adres to anniaa29@op.pl. Z góry Dziękuje i będę bardzo wdzięczna!
        • jolanta_robert Re: Steps in English - pomocy... 08.04.15, 18:45
          Czy ja też mogłabym dostać testy, z góry dziekuje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka