Dodaj do ulubionych

szukam uczacego j.a. i wystawiajacego rachunki

09.10.06, 11:33
Obserwuj wątek
    • hayden Re: szukam uczacego j.a. i wystawiajacego rachunk 09.10.06, 13:54
      Witaj,

Znalazłaś go. Uczę angielskiego od 10 lat (ostatnie 4 - szkoła językowa), wystawiam rachunki, mieszkam w Krakowie. Jeśli sprawa jest aktualna, napisz na mój adres albo zadzwoń 0-501-529-463.

Pozdrawiam, M.G.
      • kacha66 Re: szukam uczacego j.a. i wystawiajacego rachunk 09.10.06, 15:09
        zapomniałam nadmienic ze mieszkam w warszawie, szkoda ze Ty w Krakowie, nie
        jest łatwo znalezc kogos kompetentnego i jescze z rachunkiem:))
        • gazaro Re: szukam uczacego j.a. i wystawiajacego rachunk 09.10.06, 19:36
          No comment
          • kacha66 do gazaro 10.10.06, 08:49
            a Ty jaki widzisz prolem?
        • asia23bb Re: szukam uczacego j.a. i wystawiajacego rachunk 09.10.06, 21:20
          > zapomniałam nadmienic ze mieszkam w warszawie, szkoda ze Ty w Krakowie, nie
          > jest łatwo znalezc kogos kompetentnego i jescze z rachunkiem:))

Co Ty piszesz, wszedzie jest mnostwo lektorow, a w Warszawie przypuszczam, 100
          razy wiecej:) Wystarczy tylko poszukac, sprawdzic kompetencje (np
          dyplomy+pierwsza lekcja) i juz. I z rachunkiem tez sie znajda.
          Ja bym sie nadawala, ale nie mieszkam nawet blisko Warszawy hehe
          • kacha66 Re: szukam uczacego j.a. i wystawiajacego rachunk 10.10.06, 08:48
            gdyby to było takie banalnie proste nie zamieszczałabym tego postu,poza
            dlaczego miałabym nie korzystac z tej formy poszukiwań...
            • gazaro Re: szukam uczacego j.a. i wystawiajacego rachunk 10.10.06, 10:02
              Teraz widzicie jak dużo uczciwych lektorów chodzi po mieście?

kacha66 - a po co ci rachunki - możesz zatrudnić lektora na umowę-zlecenie -
              napewno kogoś znajdziesz. Powodzenia.
              • kacha66 Re: szukam uczacego j.a. i wystawiajacego rachunk 10.10.06, 11:14
                rachunek jest potrzebny mojej firmie, która bedzie mi za te lekcje płacic
            • asia23bb Re: szukam uczacego j.a. i wystawiajacego rachunk 10.10.06, 19:29
              Alez korzystaj, jak najbardziej!
              Ja odnosze sie do tej czesci wypowiedzi, w ktorej sugerujesz, ze kompetentych
              lektorow jest malo, i jeszcze w dodatku pracuja na czarno....:))

powodzenia
    • vicram Re: szukam uczacego j.a. i wystawiajacego rachunk 10.10.06, 16:32
      Cześć,
      wysłałam Ci maila.
      Ewa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka