homohominilupus 21.09.08, 20:58 www.mes-english.com odkrylam niedawno, przydaje mi sie jako rozszerzenie do I-Spy, a najlepsze, ze wszystkie handouts za darmo ;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malia211 Re: a ja polece fajna stronke dla young learners 17.10.08, 11:57 Dobra jest tez www.bogglesworld.com chyba Odpowiedz Link
harriet24 Re: a ja polece fajna stronke dla young learners 22.10.08, 18:10 Jak Ci się udaje pracować z moim ukochanym, nieodżałowanym I SPY skoro wstrętny Oxford nie wznawia tego tytułu i właściwie już wycofał go z portfolio?? Odpowiedz Link
jotka001 Re: a ja polece fajna stronke dla young learners 23.10.08, 20:44 No właśnie! Ja też kocham tę serię i bardzo żałuję, że jej nie ma:( Podobno w OUP pracują nad unowocześnieniem, ale nawet jeśli, to wyjdzie dopiero za jakieś 2-3 lata... I wcale nie wiadomo czy nie zepsują - czasem tak bywa przy 'poprawianiu'. Odpowiedz Link
homohominilupus Re: a ja polece fajna stronke dla young learners 12.11.08, 23:54 jak to nie ma??? Szkola jez. w ktorej pracuje co semestr zamawia podreczniki i we wrzesniu nie bylo zadnych problemow bo przeciez bym wiedziala... ? Odpowiedz Link
jotka001 Re: a ja polece fajna stronke dla young learners 13.11.08, 23:10 To nie tak, że 'I-Spy' w ogóle nie ma, ale jest już coraz mniej dostępne. Już 3 lata temu miałam duże problemy ze zdobyciem części 3 i 4 dla moich uczniów - zbierali mi z księgarni z różnych miast. W wydawnictwie i księgarniach mówiono mi, że z tych części w zasadzie nikt nie korzysta - szły wtedy tylko części 1 i 2, bo tylko te dwie były przerabiane przez nauczycieli, i one były dostępne bez problemu. Na części 3 i 4 podobno nauczyciele już nie wchodzili. Poza tym weszło sporo nowych podręczników i wydawcy (w tym OUP) zaczęli promować te nowe, a nie te niby-wyeksploatowane. Odpowiedz Link