bandha 17.09.09, 11:28 Jak sądzicie, czy perfumy w Superpharm są tej samej jakości co w perfumeriach? Czy to te same produkty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagoda_pl Re: Zapachy w Superpharm 17.09.09, 11:41 Tak:) Temat był zresztą tu już poruszany. Odpowiedz Link Zgłoś
bandha Re: Zapachy w Superpharm 17.09.09, 12:35 dzięki Jagoda, faktycznie zapomniałam dziś o tym sprytnym urządzeniu jakim jest wyszukiwarka :))) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Zapachy w Superpharm 17.09.09, 13:55 są lepsze, bo nie stoją na podgrzewanej półce Odpowiedz Link Zgłoś
rannie.kirsted Re: Zapachy w Superpharm 17.09.09, 16:54 ja ostatnio w Super-pharm widzialam charliego revlona!! zapach nieprodukowany od dobrych paru lat, ciekawe skad to wytrzasneli i jaka jest "jakosc" takiego starocia. podobnie maja baardzo stary zapach benettona, nie pamietam nazwy, zielone pudelko i napis taką nieczytelną kursywą:) nie mam zastrzezen do ich perfum ale tak sie zastanawiam - np acqua di gio - przywieziona ze stanów była o niebo trwalsza niz kupiona w super pharm. mowa o wodzie toaletowej. do pozostalych zapachow jakie tam kupowalam, nie mam zastrzezen Odpowiedz Link Zgłoś
pink_hamster Re: Zapachy w Superpharm 17.09.09, 17:16 Ja kupowałam parę razy CK one i nie miałam zastrzeżeń, ani do jakości, ani do trwałości zapachu. Odpowiedz Link Zgłoś
go_go_yubari Re: Zapachy w Superpharm 21.09.09, 18:23 Charlie Revlona jest produkowany i na zachodzie mozna go dostac wszedzie w okazyjnych cenach. PS. to ze czegos nie ma u nas na wsi nie znaczy ze przestali to produkowac. Odpowiedz Link Zgłoś
aeromonas Re: Zapachy w Superpharm 17.09.09, 18:18 Też mam wątpliwości. Widziałam kiedyś Samsarę i z pewnością pachniała inaczej (dużo gorzej) ot tej, którą mama przywiozła sobie z USA. Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: Zapachy w Superpharm 17.09.09, 18:33 Dla mnie zarówno wody toaletowe i perfumy tam kupione są nietrwałe. Nie wiem, może źle trafiam. Odpowiedz Link Zgłoś
papuzka_gda Re: Zapachy w Superpharm 20.09.09, 15:11 Kupilam chyba 4 zapachy-byla ijestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś