Gość: Megunia IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 15.02.04, 16:06 Dziewczyny jakie kolory (2) polecacie na balejaż, ja mam naturalny kolor ciemny brąz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magitek Re: BALEJAŻ 15.02.04, 17:42 Ja będąc sztynką skusiłam się na platynę... Wynik rewelacyjny, zupełna odmiana... ale nie załuje... Czas na zmiany !!!Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megunia Re: BALEJAŻ IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 15.02.04, 19:30 No własnie... może lepiej pofarbować całe włosy? Sama nie wiem, teraz mam balejaż w kolorach blond i czekoladowy. Na platynę nie wiem czy bym się zdecydowała, myślę żeby przefarbować się na jakis ciemniejszy kolorek. Jak sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: BALEJAŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 19:43 mam pytanie co do tej platyny na ciemnych wlosach..tez mam wlosy ciemny braz (nie farbowane) i chcialam zrobic sobie wlasnie jakis jasny balejaz,takie biale,cienkie "niteczki" a fryzjerka odradzila mi bo stwierdzila ze moje wlosy zrobia sie jasno rude a nie platynowe..chyba bede musiala gdzie indziej sie wybrac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megunia Re: BALEJAŻ IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 15.02.04, 19:52 Platyny nie próbowałam, ale jasny blond mi wyszedł ładnie w balejażu. Odpowiedz Link Zgłoś