Gość: maja IP: 62.233.204.* 29.03.04, 12:39 w tv widzialam reklame tego balsamu, jaki jest w rzeczywistosci, czy warto go kupic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia.lomanczyk Re: DOVE balsam ujedrniajacy IP: 213.199.221.* 29.03.04, 13:12 W zeszłym tygodniu w Gymnasionie w Gdańsku każda dziewczyna która przyszła poćwiczyć dostawała 50 ml miniaturkę tego balsamu, a pod prysznicami powieszone zostały dystrybutory z ujędrniającym żelem pod prysznic, więc miałam okazję spróbować. Muszę powiedzieć, że po kilkakrotnym użyciu bardzo mi te kosmetyki przypadły do gustu i chyba nabędę je sobie. Po kilku zastosowaniach ciężko mówić o jakichkolwiek efektach, ale są b. przyjemne w użyciu, zapach świetny, balsam dobrze się wchłania, skóra jest miękka i gładka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: DOVE balsam ujedrniajacy IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 14:50 kupilam sobie dove firming lotion, poza tym ze jest mily i pachnie ladnie, to nic specjalnego. ciut dlugo sie wchlania, jest taki rzadki a ujedreniajace kosmetyki powinny byc geste tak zeby je wmasowywac. smaruje sie nnim nawet go lubie, ale juz nie kupie, sa lepsze i nawet tansze.moze sam balsam jest lepszy, ale lotion to taki sobie. aha i stosuje juz ze 3 tyg i prawie go nie mam :( szybko ucieka. Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia [OT]Do Kasi-Gymnasion 29.03.04, 16:18 Chciałam tylko zapytać czy to prawda że karnet bez ograniczeń do Gymnasiona kosztuje 145 zł?I czy płaci się wpisowe 100 zł tak jak w Warszawie?Byłam w Madisonie w czwartek i znowu zapomniałam pójść i zapytać:( A tak BTW to Dove pod prysznicami jest też w siłowni Kolaseum przy AWF na Żabiance,ale ostatnio był to Cream Oil Shower. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia.lomanczyk Re: [OT]Do Kasi-Gymnasion IP: 213.199.221.* 29.03.04, 22:17 Dokładnych szczegółów nie znam, bo ja ten karnet akurat gratis dostałam, wpisowego też nie płaciłam, ale będę tam w środę to sprawdzę dokładnie. Karnet kosztuje coś koło 150 zł właśnie, wpisowe nie wiem ile (ale jest jakieś), obejmuje to udział we wszystkich zajęciach - jest niezły wybór i sympatyczni trenerzy - oraz korzystanie z siłowni. Jest też tańsza wersja karnetu, coś koło 70-80 zł, ale korzystać można pn-pt do 16.00. Karnet obejmuje też ułożenie programu ćwiczeń na siłowni przez trenera. Sauna dodatkowo płatna, 20 zł za godzinę całości (mogą wejść 4 osoby). Dodatkowo płatne też solarium (stojące), 5 zł za 6 minut. Masaży na razie nie ma, ale mają być. Ja jestem b. zadowolona, na pewno przedłużę członkostwo. Chyba, że nas aresztują, mam nadzieję że w więzieniach są siłownie ;) Pozdrawiam serdecznie moje drugie wcielenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: [OT]Do Kasi-Gymnasion 29.03.04, 22:32 Dzięki za informacje:)Muszę się tam sama w końcu wybrać i zobaczyć bo interesowałby mnie ten tańszy wariant,bardziej pasuje mi chodzić przed 16.W Kolaseum na Żabiance też jest dosyć fajnie,karnet na 8 wejść ważny przez miesiąc kosztuje 90 zł,ale główną wadą tej siłowni jest,dla mnie akurat,długi dojazd.No i jak zrobiłam kalkulację bardziej opłaca się jednak Gymnasion. A o więzienie nie bój nic;)Poradzimy sobie;))) POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.lomanczyk Re: [OT]Do Kasi-Gymnasion 30.03.04, 10:05 Dla mnie Kolaseum odpada od razu, ze względu na dojazdy właśnie. Mieszkam na drugim końcu Gdańska, za Orunią Grn., więc gra nie warta świeczki. A Gymnasion mi się podoba, spodziewałam się jakichś zabójczych cen, jak w Wawie, ale jednak jest w miarę OK pod tym względem. Oczywiście nie tak tanio jak w osiedlowym klubie na Ujeścisku, ale też i standard bez porównania. Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: [OT]Do Kasi-Gymnasion 30.03.04, 10:35 No to dość blisko mieszkamy:)Ja w Świętym Wojciechu.I jak sobie podliczyłam ile płacę za dojazd do Kolaseum+karnet to wyszło więcej niż za karnet do Gymnasiona.Tylko to wpisowe trochę mnie blokuje o ile oczywiście w Gdańsku jest coś takiego.Ale nic to,w czwartek idę sprawdzić. POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: DOVE balsam ujedrniajacy IP: *.mtvk.pl 29.03.04, 15:33 Firming lotion jest swietny! Szybciutko sie wchlania, konsystencja sprawia, ze sie dobrze rozsamarowuje (nie za gesta), zapaszek jest bardzo przyjemny, jest bardziej wydajny niz np. Nivea, dobrze nawilza. Generalnie lepszy od Q10+ Nivea, ktorego uzywalam przez ponad rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauli w kwestii Gymnasionu:) IP: *.chello.pl 30.03.04, 00:03 w wwie wpisowe 100 + karnet 170PLN (dzienny); no ale sa ponoc jakies promocej:) a co do Dove - ja tez mialam testerek lotionu i wydaje mi sie bardzo fajny; ciekawa jestem jak ten zel na celullitis... probowalyscie? pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: w kwestii Gymnasionu:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 09:55 W Warszawie z tego co sie orientuje karnet do Gymnasionu kosztuje 290 zl (mozna wchodzic bez ograniczen) i 100 zl wpisowego... Porazka :( Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.lomanczyk Re: w kwestii Gymnasionu:) 30.03.04, 10:07 3 stówy za karnet do fitness klubu! Chyba ich powaliło... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: w kwestii Gymnasionu:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 10:58 Tez tak mysle... Osoby, ktore moga przychodzic w dzien, maja jakies nizsze stawki, natomiast jak ja moge tylko wieczorami to jest taka kwota... Nie chce sie nawet mowic :( Wiec szukam czegos innego. Odpowiedz Link Zgłoś