Dodaj do ulubionych

Vichy" normaderm

IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 05.04.04, 15:37
Vichy" normaderm-czy ktoś stosował?Jakie efekty i ile kosztuje?
Pozdrowienia
Annia
Obserwuj wątek
    • Gość: zakrecona Re: Vichy" normaderm IP: *.ists.pl / *.ists.pl 05.04.04, 17:05
      Hej! Ja stosuje juz od jakis 3 miesiecy i widze wyrazne efekty. Skora jest o
      wiele gladsza, co dalo sie wyczuc juz po kilku pierwszych uzyciach. Dobrze
      radzi sobie takze z czerwonawymi plamkami po wypryskach. Od kiedy go uzywam
      pryszcze pojawiaja sie sporadycznie. Tak wiec ja szczerze polecam, chociaz
      wiem, ze nie wszystkim przypada do gustu. Moze zanim zdecydujesz sie na zakup
      popros o probke w aptece i wyprobuj czy Ci odpowiada. Ceny to krem ok 64 zl,
      zel,tonik ok 42 zl.
      • Gość: lea Re: Vichy" normaderm IP: 81.210.125.* 06.04.04, 17:12
        Moim zdaniem ma jedną wadę - nie można go stosowac pod makijaż, bo zaczyna się
        wałkować razem z podkładem. Mnie to bardzo zniechęciło i na razie odstawiłam.
        • justy1 Re: Vichy" normaderm 07.04.04, 08:44
          mozesz go stosować na noc
          • Gość: agata Re: Vichy" normaderm IP: *.acn.pl 23.04.04, 23:16
            Jest genialny! Stosuję od 4 miesięcy i już po około 4-5 tygodniach było o niebo
            lepiej. Teraz po prostu nie poznaję sie w lustrze. Stosuję tylko na noc, bo
            rzeczywiscie pod makijaż się nie nadaje.
            • Gość: Ewka Re: Vichy" normaderm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 19:27
              Od dwoch tygodni używam głęboko oczyszczającego żelu z tej serii... dla mnie
              rewelacja! oczyszcza pory, cera po umyciu jest gładka, nie błyszczy się i co
              najważniejsze zniknęły wypryski...polecam
      • bubster Re: Vichy" normaderm 27.04.04, 20:27
        Gość portalu: zakrecona napisał(a):

>w której aptece dadzą próbke bez problemu?
        (WARszawa)
    • Gość: Sandra Re: Vichy" normaderm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 19:42
      Ja nie mam co prawda kremu, ale żel do mycia peelingujący, stosuje go raz/dwa
      razy na tydzien przy mojej suchej/normalnej cerze i jestem zachwycona
      delikatnoscia i skutecznoscia.
    • Gość: Margo Re: Vichy" normaderm IP: *.stnet.pl 27.04.04, 23:25
      Można kupić za ok 15-19 zł ( w zależności od apteki) taki ,,zestaw próbny": krem, żel do mycia twarzy i (chyba) korektor.
      Z kremu zrezygnowałam: nie można używać potem podkładu, bo się wałkuje.
      Żel do mycia twarzy: nie mogę go używać codziennie, bo zbyt mi wysusza cerę (a mam tłustą).
      Tonik: chyba najgorszy z całej serii- bardzo mi wysusza twarz.
      Korektor: łatwy w aplikacji, antybakteryjny, kolor dość jasny (ja mam b. jasną karnację i jest dla mnie ciut za ciemny, więc muszę go przypudrowywać) i trwały na skórze- polecam.Ok. 30 zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka