asiek_asiekowaty 06.04.04, 14:24 Chciałam tylko ostrzec wszystkich, którzy używają, że ten żel strasznie odbarwia tkaniny. Zrypałam sobie przez to wiele fakjnych ubrań. :( Zostały jakieś plamy, jak po wybielaczu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justa Re: UWAGA na Benzacne IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 06.04.04, 14:57 nie tylko Benzacne, chyba większość preparatów z nadtlenkiem benzoilu tak działa. Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: UWAGA na Benzacne 06.04.04, 15:36 No to teraz wyobraz sobie jak on dziala na twoja twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: UWAGA na Benzacne IP: *.icpnet.pl 06.04.04, 17:01 Działa jak ma działać. Odpowiedz Link Zgłoś
kokieteryjna a co to za masc ? 06.04.04, 20:18 czy zel ? Do czego sluzy, co ma zwalczac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: a co to za masc ? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 11:34 maść na trądzik Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: UWAGA na Benzacne 06.04.04, 21:12 Na ulotce jest wyraźnie napisane żeby uważać bo odbarwia tkaniny:) Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_asiekowaty Re: UWAGA na Benzacne 07.04.04, 13:37 Kurcze... Czytam zawsze ulotki i nie widziałam żadnego ostrzeżenia... :/ W którym miejscu to jest napisane...? A może na starszych ulotkach nie było... Bo to już dość dawno temu kupiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: UWAGA na Benzacne IP: *.icpnet.pl 07.04.04, 16:13 Stosuję benzacne od lat. Na każdej ulotce było napisane, że odbarwia tkaniny. Ja tą maść stosuję na noc, do spania biorę wtedy najgorszą koszulkę. Trzeba też uważać na pościel, ta z kory sie odbarwia. Czyli lepiej spać w białej lub jakiejś starej kolorowej. Odpowiedz Link Zgłoś