IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.04.04, 15:06
Ostatnio fryzjer zaproponował mi pasemka metoda MAGMA (jakiś nowy wynalazek
Welli) bez dekoloryzacji nawet na ciemnych włoskach można zrobić jasne pasma.
Czy ktoś może próbował i jak to wygląda cenowo? Ja wiem że we Wrocławiu można
to zrobić w Unique 10 zł za pasemko czyli ok. 350 zł za całość. Mam nadzieję,
że gdzieś może da się taniej;-)
Obserwuj wątek
    • sredni Re: Magma 19.04.04, 19:55
      daj sobie spokój. miałam 2 kolory pasemek- blond i czerwone (takie trochę
      różowawe) Było naprawdę super! stan po czterech myciach włosów: z blondu
      zrobiły się białe a z czerwonych bo ja wiem... ni to sprany pomarańcz ni to róż
      spłowiały na słońcu. Oczywiście kolor miał być bardzo trwały. Do mycia używałam
      tylko kosmetyków do włosów farbowanych
      • Gość: isku Re: Magma IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.04.04, 15:20
        ja teraz mam ciemnybrąz więc i tak by mnie to satysfakcjonowalo:) a gdzie
        robiłaś? prawde móiąc wierze, że mój fryzjer byleczego by mi nie polecił. Do
        tej pory niewielu było fryzjerów któzy by się podjeli wogóle zmieniania mojego
        kolor a jak już to twierdzili że potrzebny cały dzień na to;-)
        • Gość: sredni Re: Magma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 20:53
          W Pruszczu GdaNskim (salon Welli oczywiście)do tej pory byłam bardzo zadowolona
          z wszystkiego co tam robiłam ale ta magma - porażka
    • Gość: Specjalistka;) Re: Magma IP: 62.233.144.* 28.06.04, 15:39
      Moja koleżanka była na szkoleniu z Magmy. Jest to rozwiązanie dla ciemnych
      włosów, których nie chcemy przemęczać zwykła techniką farbowania. tylko czy sie
      opyla? Kosztuje sporo i szybko sie spłukuje. chyba jednak lepiej tradycyjnie
      rozjaśnić włos i pokryć go farbą. Magma nie jest do pokrywania większej ilości
      pasemek!!!! Wprowadzono ją po to aby dodać ostości, ciekawości fryzura. Aby
      zaproponować małe zmiany ostrożnym klientką. jeśłi chcesz mieć dobry i trwały
      baleag to nie polecam MAgmy.
    • anexxa Re: Magma 28.06.04, 16:27
      miałam robioną magmę - nie jedno pasemko, tylko dużą część włosów, takie
      szerokie pasmo jakby (na kolor różowo-czerwony). kolor zmienił się w fajny
      rudawy po jakichś dwóch tygodniach (myję włosy codziennie). mam porównanie z
      normalną dekoloryzacją, bo miałam robione w ten sposób podobne coś na głowie i
      wtedy włosy były zniszczone, a teraz są ok. na pewno jeszcze sobie zrobię.
      • Gość: Julita30 Re: Magma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 15:14
        anexxa napisała:

> miałam robioną magmę - nie jedno pasemko, tylko dużą część włosów, takie
        > szerokie pasmo jakby (na kolor różowo-czerwony). kolor zmienił się w fajny
        > rudawy po jakichś dwóch tygodniach (myję włosy codziennie). mam porównanie z
        > normalną dekoloryzacją, bo miałam robione w ten sposób podobne coś na głowie i
        > wtedy włosy były zniszczone, a teraz są ok. na pewno jeszcze sobie zrobię.

Ależ to musiało ochydnie wyglądać na tej tępej główce Anka! Brrrr... Gry
        konsolowe są dla debili.
    • Gość: Missy Re: Magma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 19:51
      jeśli zależy Tobie na wyrazistych pasemkach, to za dużo taniej możesz sobie je
      doczepić ze sztucznych włosów lub teraz rozjaśnić włosy samej lub w salonie
      fryzjerskim
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka