Dodaj do ulubionych

dla odmiany o Felusiu

15.08.18, 21:56
zeby wyjsc troche z tych koszmarnych mysli o nieustannych tragediach. No to otóż - Felus zwariowal.
Zaczal majstrowac przy uchwycie drzwiczek od klamki. I to tak zupelnie serio i ze zloscia. Podwazal, kombinowal, wymyslal. Wiec go wypuscilam, no bo co w koncu kurczę blade. A ten po prostu opadl.na komode, na ktorej stoi klatka i zlapal w dziobek dlugie piórko z ogona, ktore mu tam wypadlo przez szxzebelki. Jego w koncu, nie? I, ledwo utrzymujac rownowage, wrocil do klatki i je tam wrzucil. Na swoje miejsce znaczy. a wygladal w tym.locie jak moje owczarzyce, kiedy przypadkuem.pochwyca na soacerze zbyt duzy "patyczek". Cudne moje ptaszysko smile)))
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: dla odmiany o Felusiu 15.08.18, 22:03
      Ano cudne smile A jakie porządne, nie będzie piór byle gdzie gubił!
    • nenia1 Re: dla odmiany o Felusiu 15.08.18, 22:15
      Słodziaczek smile
    • lilia.z.doliny Re: dla odmiany o Felusiu 15.08.18, 22:18
      potem ppwrzucam jakies zdjecia smile. Fafuszka z kolei nieustannie zazywa kapieli w te upiorne goraczki. Mysle, ze za jakis czas wysle ja do wod big_grin
    • rosapulchra-0 Re: dla odmiany o Felusiu 16.08.18, 06:15
      Owczarzyce - piękne określenie smile A Felusia pozdrów ode mnie wink
    • ania-z-lasu Re: dla odmiany o Felusiu 16.08.18, 07:13
      Szkoda mi Felusia. Tak całe życie w klatce? Kocham ptaszki ale by mi serce się krajało na widok felusia za kratami. Dlatego felusia nie mam i mieć nie będę. Nie przykłdam ręki do ptasiej niewoli i uprzedmiotowiania zwierząt.
      • lilia.z.doliny Re: dla odmiany o Felusiu 16.08.18, 08:13
        ja generalnie tez nie. Historia felusia jest jednak dosc szczegolna.
    • jola-kotka Re: dla odmiany o Felusiu 16.08.18, 08:39
      A co to za ptak?
      • alpepe Re: dla odmiany o Felusiu 16.08.18, 09:09
        kanar-ek
      • adriana.la.cerva Re: dla odmiany o Felusiu 16.08.18, 09:10
        kanarek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka