Gość: b. IP: *.ug.gdow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.04, 11:09 używacie? jaki jest? a może możecie polecic jakiś inny specyfik?-mam bardzo wrażliwą skóre, na nosie i w okolicach duzo rozszerzonych, zanieczyszczonych porów :\ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Clinique - pore minimizer ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 12:01 używam już 4 miesiące t-zone shine controle(pore minimizer)mam naprawdę tłustą skórę i ten preparat jest dla mnie najlepszy(przetestowałam już oba Lancome, Clarins, Shiseido, Biotherm, HR, Guerlain i inne)zwęża pory, ale nie oczyszcza, skóra mniej mi się przetłuszcza, przetłuszcza się nie powiem, ale dopiero po 7- 8 godzinach(to jak dla mnie sukces)acha i kiedy zetrę sebum makijaż wciąż jest idealny, nie ściera się,nie rozmazuje. Ale jak to zwykle bywa mususz sprawdzić na sobie, może i dla Ciebie będzie dobry:)Ma niestety jedną wadę, a mianowicie małą pojemność tylko 15ml.:( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
soffica Re: Clinique - pore minimizer ??? 26.04.04, 19:18 Czy to ten specyfik z gąbeczką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Clinique - pore minimizer ??? IP: *.torun.dialup.inetia.pl 27.04.04, 07:35 A możesz sprawdzić czy jakieś pochodne kwasu salicylowego znajdują się w tym cudeńku??? Odpowiedz Link Zgłoś