Gość: liva IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.05.04, 19:06 proszę o pomoc w wybraniu tego kosmetyku . Który nie zostawia plam? co sądzicie o samoopalaczu diora Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fifii Re: samoopalacz 05.05.04, 19:35 Jak dla mnie to jest numer 1 !!!!Ideał :) A przetestowałam już kilka innych firm. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kartan Re: samoopalacz 05.05.04, 21:09 Też używałam Diora,który właśnie dzisiaj mi się skończył :( bardzo fajny ,ładny naturalny kolor,miałam wersje do jasnej karnacji,nie pozostawia żadnych smug na ciele,niestety cena odstrasza.Teraz mam zamiar kupić Loreal'a ,który również jest bardzo zachwalany przez kobiety ,no i oczywiście jest o wiele tańszy. Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: samoopalacz 05.05.04, 22:23 W nowym AVANTI jest ranking samoopalaczy i można się trochę dowiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: samoopalacz IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 05.05.04, 22:59 Kupilam 2 samoopalacze Lancome-do twarzy i do ciala. Jeszcze nie uzywalam, bo sie zastanawiam, czy mam dac krem nawilzajacy pod spod czy nie? Prosze oswieccie mnie, bo to moj pierwszy samoopalcz w zyciu! Odpowiedz Link Zgłoś