ha_nuta 18.05.11, 12:36 ... zakryje mój wiecznie czerwony nos i płonące policzki. Znacie jakiś? Obecnie używam Max Factor Xperience, ale niestety krycie jest praktycznie zerowe. W zasadzie już go kończę i nie mam pojęcia co dalej :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raohszana Re: Podkład, który... 18.05.11, 12:53 Może poliki i nos traktuj kamuflażem? Chyba Dermacol nawet miał zielony maziaj. Odpowiedz Link Zgłoś
kasha77 Re: Podkład, który... 18.05.11, 12:54 TOLERIANE TEINT FLUID la rocha albo dermablend vichy. Odpowiedz Link Zgłoś
blue.berry Re: Podkład, który... 18.05.11, 14:22 może lepiej po prostu dokupić zielony korektor/kamuflaż. kładzie się go pod podkład w miejscach zaczerwienionych. ja aktualnie mam taki inglota ale nie jest do końca dobry bo jest mocno gęsty i niełatwo go rozsmarować na większej powierzchni. ale nos wyjaśnia całkiem nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
clk Re: Podkład, który... 18.05.11, 14:31 Drozszy, ale fantastyczny: Estee Lauder Double Wear. Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: Podkład, który... 18.05.11, 20:06 zielony korektor (najlepiej plynny, ktory albo nakladasz punktowo albo mozesz zmieszac ze swoim zwyklym fluidem). Ja mam taki z GOSH( ma forme takiego pedzelka w tubce, troche jak blyszczyk, ale jest dosc wydajny) Tekst linka Na pryszczyka np. nakladam go troszke i smaruje, na caly nos (np. jak zapowiada sie imprezka) to mieszam go w dloni ze zwyklym fluidem i potem smaruje caly nos, i szkydelka, on sie przyjemnie stapia z kolorem skory + przy okazji maskuje wlasnie czerwona skore. Poza tym to polecam serie z FLOS LEK do cery naczynkowej, mi naprawde pomogla, ja uzywalam takiego zelu-maseczki (nakladalam jak zwykly krem co rano na te okolice gdzie mialam czerwone plamki albo widoczne naczynka), taka maseczka ktora sie raz na jakis czas naklada i zmywa, i peeling enzymatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_1981 Re: Podkład, który... 18.05.11, 20:03 A co polecacie na cienie pod oczami? Wszystkie korektory, któe stosowałam pogłębiały mi zmarszczki pod oczami i wyglądało to fatalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
mel.la Re: Podkład, który... 19.08.11, 10:42 Pod oczy polecam Rimmel renew & lift, ladnie kryje i nie podkresla zmarszczek oraz Mary Kay facial hightligting pen a jesli chodzi o podklad to dobry jest Revlon spa age defying foundation i Max Factor color stay. Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: Podkład, który... 18.05.11, 23:55 ha_nuta napisała: > ... zakryje mój wiecznie czerwony nos i płonące policzki. Znacie jakiś? > Obecnie używam Max Factor Xperience, ale niestety krycie jest praktycznie zerow > e. W zasadzie już go kończę i nie mam pojęcia co dalej :/ kup sobie bazę zieloną, która zawsze kryje tego typu niedoskonałości, polecam kryolan. Odpowiedz Link Zgłoś
ankawojj Re: Podkład, który... 17.08.11, 12:46 zamiast podkładu wolę lżejsze kremy koloryzujące, pat&rub też kryją, a na trudne miejsca mam korektor Odpowiedz Link Zgłoś
oriflame-natura Re: Podkład, który... 19.08.11, 09:07 Zamiast szukać kryjącego podkładu może lepiej zająć się przyczyną czerwonego nosa. Mój mąż miał wiecznie czerwony nos, a on niestety podkładem tego zakryć nie mógł ;-) Po latach okazało sie, że przyczyną była alergia! Odpowiedz Link Zgłoś