Dodaj do ulubionych

Podpuchnięte oczy-jaki krem

10.05.04, 10:54
Jakoś tak na stałe zagościły na mojej twarzy takie małe woreczki pod oczami.
Po nieprzespanej nocy opuchlizna jest jeszcze większa, wygląda to okropnie-w
zależności od padania światła. Nie dość, że mam też cienie pod oczami to
jeszcze to. Cienie można zamaskować, tego drugiego niestety nie. Nie
stosowałam nigdy żadnych kremów pzreznaczonych do tego celu, może ktoś ma
doświadczenie w tym temacie. Dodam,że mam niecałe 30 lat, a wyglądam przez to
starzej. Najchętniej kupiłabym coś ze średniej półki, chyba że znacie jakiś
droższy, który nie dorównuje innym.
Liczę na Waszą pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Iza Re: Podpuchnięte oczy-jaki krem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.04, 11:00
      Taki żel Vichy w aptece. Świetny na poranną opuchliznę, zwłaszcza jak
      poprawiony kroplami Visine. Tylko na zmarszczki nie najlepszy.
      Zdradzę Ci mój patent: trzymam w zamrażarce dwie łyżki. Kiedy rano budze sie
      zapuchnieta przykładam je na parę minut. Jak ręką odjął.
    • mika78 Re: Podpuchnięte oczy-jaki krem 10.05.04, 13:07
      Wyprobowalam juz chyba wszystkie kremy na opuchniete powieki.
      Dla mnie najlepszy jest Eye Perfect na noc. Stosuje go na dzien.
    • Gość: agau79 Re: Podpuchnięte oczy-jaki krem IP: *.marymont.pl 10.05.04, 17:47
      ja zamrazam 2 torebeczki herbaty/rumianku i rano kilka minut leze z tym na
      oczach i pomaga. ale mam opuchlizne raczej powiek a nie pod oczami.
      pozdrawiam
      aga
      • Gość: dixi Re: Podpuchnięte oczy-jaki krem IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.04, 22:22
        od paru dni mam zel avonu z peptydami, nabylam przypadkiem - na dokladke przy
        wymianie perfum; probowalam przeroznych kosmetykow, temu raczej nie dawalam
        szans, a na moje wory podzialal znakomicie - trzymam w lodowce i uzywam codzien
        rano, polecam !!
        do tego jeszcze radzi sobie calkiem fajnie z nawilzaniem, mam sucha skore i na
        zele zwykle uzywalam jeszcze krem a tu nie czuje potrzeby, naprawde rewelacja;
        • Gość: Anka Re: Podpuchnięte oczy-jaki krem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 00:24
          Ja juz stosowal rozne kremy od najtanszych po te bardzo drogie. Tez mam ok 30 i
          te straszne worki od dluzszego czasu. Niestety zaden z kremow nie skutkowal
          (Ziaja, Avon, Eris, Vichy, AA Oceanic,Lierac, kosmetyki z Morza Martwego itp).
          W ubieglym tygodniu za ostanie pieniadze kupialm Diora i zobaczymy co jest wart.
          • Gość: wawa Re: Podpuchnięte oczy-jaki krem-do Ani IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.04, 09:00
            Aniu-napisz koniecznie co kupiłaś Diora i jak się sprawuje. Ja juz miałam
            prawie wszystko od 5zl do 300 i stwierdzam, że jedno wielkie g... Teraz mam
            Chanel ultra correction eye, żel Flos-leku ze świetlikiem i babką lancetową.
            Rano lekką poprawę przynosi Zel arnikowy Flos-leku i dopiero za jakiś czas
            kremik. Zauważyłam też,że krem Oceanika Eye Perfect na noc dość fajnie ściąga
            woreczki.
            • Gość: Jagna Re: Podpuchnięte oczy-jaki krem-do Ani IP: 167.83.9.* 12.05.04, 14:53
              Mi bardzo pomogło serum pod oczy Dermiki z serii Preventi. Naprawdę widziałam
              efekty stosowania tego specyfiku.
              • Gość: Anka Re: Podpuchnięte oczy-jaki krem-do Ani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 20:45
                Ten Dior to "Capture - first action yeux - age-defense refining serum". Jest na
                worki pod oczami i pierwsze oznaki starzenia (mam 28 lat). Na razie czekam na
                efekty. Postanowilam uzywac i rano i na noc, ale zapominam czasem i w efekcie
                stosuje albo rano albo wieczorem. Przeczytalam gdzies ze dobrze jest masowac
                powieki rano zeby usunac limfe - np. jakies drobne ziarna. Ok, mama dala mi
                troche ziaren ciecierzycy- ale po 10 minutach masowania dalam sobie spokoj bo
                ilez mozna a poduchy jak byly przed masazem tak po masazu.
                Moim utrapieniem jest dodatkowo to ze mam dosyc gleboko osadzone oczy wiec
                wyobrazcie sobie te poduchy. Niewazne ile spie, zawsze sa. I pod lewym okiem
                znacznie wieksza nmiz pod prawym. Nie moge na siebie patrzec a inni wcale sie
                nie kryja i wprost pytaja czy znowu cala noc balowalam?
                • komosia Dior-może warto? 12.05.04, 21:11
                  Ciekawa jestem efektów. Może i ja bym go spróbowała. A drogi jest?
                  • Gość: Anka Re: Dior-może warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 23:25
                    Jak dla mnie bardzo drogi (ale ziarnko do ziarnka:-). W Sephorze zapłaciłam 196
                    zł. Nie wiem czy powinnam oczekiwac zmian po tygodniu? Jak skończę cały to
                    napiszę o efektach (lub ich braku)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka